Pluspunten

hele mooie kwaliteit .. mooi voor de keuken en fijn in het gebruik.

Pluspunten

Jammer dat er niet goed te zien is hoe diep de pannen zijn. Mijn nu gekochte grotere hapjespan is veel kleiner qua inhoud dan mijn oude, terwijl het omgekeerde de bedoeling was.

Pluspunten

Duidelijke en informatieve website. Doen wat ze beloven, snelle levering. Je ziet ook of product voorradig is. Veel keus uit producten ook, erg fijn! Ik heb pannenset besteld en deze was binnen 3 werkdagen in huis. Tussendoor via mail op de hoogte gehouden. Kortom, hier gaan we vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, mooie producten

jammer dat één van de bestelde pannen niet op voorraad was, wel een telefoontje daarover gekregen

Pluspunten

Op de website een goed overzicht. Snelle levering.

De gebruikers voorwaarden ( leveringsvoorwaarden) zouden wat minder omvangrijk kunnen zijn. Door de omvang denk ik dat niemand ze zorgvuldig doorleest. Dus een beknopte uitleg van de belangrijke punten met een verwijzing naar de volledige voorwaarden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedenavond, Door een chat met Petra heb ik besloten toch de blauwe rvs messenset voor mijn moeder te kopen. Ik ben heel vriendelijk, klantgericht en professioneel behandeld

Nadat ik de messenset had ontvangen viel mij op de punt van het kleinste mesje niet scherp is maar bijna vierkant. Ik heb hier een foto van opgestuurd maar er werd gezegd; ik zie het niet maar de messen zijn toch scherp. Daar kon ik het mee doen. Echter is bijna heeft niet 1 mes een echte scherpe punt. Kijk ik heb weinig geld en elke euro is er 1 en wilde dit kopen voor mijn moeder. Ik hoopte dus dat het artikel aan mijn verwachten voldeed dit is voor 75% gelukt helaas.

Pluspunten

goed produkt voor een leuke prijs en een snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en snel contact

Pluspunten

Snelle service, mooi product, klacht wordt serieus genomen

Betere verpakking om beschadigingen te voorkomen Geen dubbele verzendkosten bij een retourzending!

Pluspunten

Goede levering alles goed afgehandeld.

Tip misschien gebruik maken van track and trace bij leveringen.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt, Het product kan ik nog niet over oordelen. Verder niks negaties op aan te merken. Goede,snelle mailcontact.

Maten van pannen hoogte o.a en aantal liter inhoud van deze pannen. Hoe deze keramieke pannen vervaardigd zijn coating en deze echt 100% natuurlijk zijn?

Pluspunten

snel en accuraat 100%. kontakt via email 100%

Pluspunten

goed product voor een goede prijs. Snelle verzending.

Pluspunten

Super goede service! Klantenservice reageert snel. Snelle levering. Goede kwaliteit van de producten. Ik ben zeer tevreden!

Bijna 10 euro verzendkosten bij aankoop van 120 euro vond ik wel wat veel, maar is aan de andere kant wel normaal voor zo een zwaar pakket.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Vrijdagochtend besteld en zaterdagmiddag ontvangen. Ik hoop dat de pannen ook van goede kwaliteit zullen zijn zoals in de voorgaande recenties is gebleken.

Verpakking waarin de drie pannen waren verstuurd. De doos was erg groot zodat de pannen konden schuiven. Volgen keer misschien wat proppen kranten erin tegen het schuiven. Voor de rest onbeschadigd aangekomen.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. We zijn erg tevreden.

Pluspunten

-fantastisch telefonisch bereikbaar tot s avonds laat. -snelle levering. -uitstekende verpakking en staat van item.

geen

Pluspunten

mooie pannen goede kwaliteit snelle levering

Pluspunten

zeer snelle levering. prachtige stevige functionele pannen.

geen opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel mooi pannenset,alleen jammer dat er kleine deukjes in zitten ook zaten er wat handvatten van de deksels los,en in 2 pannen zaten aan de binnenkant krassen erg jammer,heb het nog niet gebruikt vrgrt mevr kikkert

zorgen dat de klant de pannenset beter en zonder deukjes en krassen ontvangt,een nederlandse beschrijving van hoe je het pannenset kunt gebruiken zou ook erg handig zijn,bij de factuur een tefnr vermelden kunnen mensen bellen als er iets niet goed mocht zijn vrgrt mevr kikkert

Pluspunten

Mooie website. Makkelijke en veilige betaling. Super snelle levering. Keurig verpakt.

Geen idee, ga zo door zou ik zeggen.

Pluspunten

Correcte klantenservice

jammer dat de pannenset niet op voorraad was en dat ik 4 dagen moest wachten

Pluspunten

Snelle levering. Prima product.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.