super tevreden en snel geleverd

snelle reactie en super vriendelijk. TOP

Super fijn!

Werd snel geleverd ondanks de kerstdagen. Ik werd ook heel netjes op de hoogte gehouden toen ze de bestelde glazen niet meer op voorraad hadden. Dankjewel dat jullie zo je best hadden gedaan om de producten alsnog op tijd te leveren!

Mooie kommen

De kommen zijn er mooi groot genoeg voor maaltijd

Snel goed verpakt tevreden . Zeker een aanrader.

2 items besteld. Kreeg keurig een mail dat 1 item er niet was, maar er werd aangegeven wanneer het weer binnen zou komen. En met belofte dat het er nog zou zijn voor de kerst en daar is aan voldaan!

Betrouwbaar, snel en zorgvuldig

Een keer per jaar vullen wij ons Mossa servies aan. Collectie blijft verkrijgbaar, service blijft hoog! Meer dan goed ingepakt, snel verzonden. Echt een feestje!

Heel mooi servies

Alles met zorg verpakt en op tijd geleverd. Ik bestel later nog zeker items bij.

De bestelling werd prima verzorgd met goede service. Alleen de post verzorging Post NL. Is slecht. Pakket niet op het adres bezorgd maar naar een service punt van post.nl gebracht terwijl ik thuis was op tijd dat het bezorgd zou worden op het bezorg adres.

Zeer positief

Ik deed een bestelling, kreeg direct antwoord dat het even wachten was omdat de glazen niet meer in stock waren. Ik wet verder zeer goed op de hoogte gehouden en wanneer ik een mail deed kwam er binnen de 15 à 30 minuten antwoord. De naservice verloopt ook zeer vlot.

Positief

Zeer , vlotte service. Goed ,degelijk verpakt .

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekende service en levering

Mooie en goede producten. Heel snel en correct geleverd.

Goed verpakt! Snelle levering!

Groot assortiment en snel geleverd

Ze hebben een groot assortiment. Ze hadden iets niet meer, maar werd goed geholpen met alternatieven. Kreeg wel iets van mijn bestelling een maat groter dan was aangegeven op de site. Wel alles snel geleverd gekregen.

Bereikbaar vriendelijk en betrouwbaar

Uitstekend bedrijf, goede aanbiedingen en prettige medewerkers.

Snel , netjes , goed beschermd

Heel tevreden

Leuke spullen en snel geleverd

Duidelijke website. Goede omschrijving van producten.

Snel en zeer accuraat! Top service!!! Een grote pluim!

Na mijn bestelling gedaan te hebben, vrijwel direct hierop een bericht dat mijn bestelling 1 dag vertraging op zou leveren met uitleg van de reden waarom. Op een vraag van mijn kant over het bericht direct nog weer een keurige reactie terug. En dit alles op een zondagavond. De bestelling is keurig verpakt afgeleverd op de beloofde dag. En dit vlak voor kerst! Grote pluim!

Zeer goede service

De bestelde hapjes pan was na bestelling niet leverbaar, dit is zeer goed opgelost door een andere pan met gratis deksel aan te bieden.

Subliem

Ik zocht een bepaald kommetje welk ik VOOR kerst binnen wilde hebben. Goed overleg en snelle levering.

Correcte afwerking.

Na heel wat zoekwerk kwam ik uiteindelijk hetgeen ik zocht bij jullie op de webshop tegen . De levering was correct en de producten zijn TOP. Bedankt voor de samenwerking. Gr Michel

Pan goede kwaliteit

Mooie zwarte pan goede kwaliteit Ondanks kerst toch snel geleverd

Snelle levering, mooie spullen!

Zeer goede ervaringen. Het glaswerk was perfect verpakt. Prijs, kwaliteit ook goed.

Super service!!!

Mijn artikel had een langere levertijd . Dat had ik niet op tijd gezien. Ik kreeg direct daarop een mailtje of ik de levertijd had gezien en een drietal alternatieven om uit te kiezen die direct leverbaar waren. Echt top!!! Bedankt!

Zeer vlotte levering

Correct en vlot. Alles zeer goed verpakt

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.