Snel en oplossing gericht

Alles verliep heel vlot, bestellen, leveren, enz.. Zeer correcte handelaar.

Goede en snelle service

Kopjes en borden waren goed verpakt in noppenfolie. Gelukkig kon ik bij Kitchen&More de "Young Squito" collectie nog vinden, waardoor ik mijn eetservies opnieuw kon vervolledigen. :-)

Perfecte afhandeling van bestelling

Prima website, snelle levering goed klantcontact. En niet te vergeten prima servies

Kitchen & More prima !

Leuke en duidelijke webshop. Artikelen gemakkelijk te bestellen en betalen. Bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd

Leverancier gaf aan dat er leveringsproblemen waren. Keurig verschillende opties gekregen. Na een tijd keurige update gekregen en uiteindelijk het door mij bestelde product ontvangen. 100 punten.

Leuke pasta kommetjes met leuke print. S avonds besteld, de dag erna geleverd

Top zou later komen omdat ze er niet alleemaal ware maar ze waren er nog snel in die week top! En goe verpakt.

Ruime keuze, goed beeldmateriaal van de producten, vlotte levering en prachtig servies!

prima kwaliteit

Correcte levering .

Goede service en bij deze bestelling een zeer snelle levering

Goede service en bij deze bestelling een zeer snelle levering. Artikelen waren niet op voorraad, communicatie was top. er werd adequaat op de mail gereageerd en de beloofde bezorgtijd kwam overeen. Erg blij mee

Snel geleverd.

Goede prijs en snel geleverd.

Prima !

Ik heb een set van decoratieve dessert borden gekocht, de prijs kwaliteit zijn zeer goed en de levering was snel. Ik ben tevreden met mijn aankoop, bedankt!

Hele goede service

Ik had via website een pannenset gekocht. Deze was nog niet op voorraad. Ik werd op een hele nette persoonlijke manier op de hoogte gehouden van de te verwachte levering en verzending. Ook helemaal tevreden over het product.

Fantastisch!

Wat fantastisch! Gister besteld.. vandaag in huis! En het zit goed verpakt, er is niks beschadigd. Precies zoals het hoort.

Snel geholpen met mijn vragen, goede communicatie.

Prachtig product, snel geleverd!

Hele prettige begeleiding, snelle reacties. Pan precies zoals op de site geroond.

Uitstekende service

Zeer blij met de contacten dat ik had met de klantenservice. Enkele borden waren gesneuveld tijdens het transport, maar dit werd correct afgehandeld en ik kreeg heel snel nieuwe toegestuurd.

Ik ben een zeer tevreden klant ,en jullie een betrouwbare bedrijf.

Ben zeer tevreden over de service. De borden zijn in goede vstaat ontvangen.. Zeker een aanrader voor anderen.

Gewoon super goed en proffesioneel

Ze hebben zoveel mooie, goede spullen. Je wordt er gewoon hebberig van. Prima ervaring. Ik ga er binnenkort weer shoppen bij K&M

Helemaal prima

Netjes verpakt en keurig op tijd en goed geïnformeerd.

Goede en snelle service

Eerste levering was beschadigd, maar deze werd probleemloos en snel vervangen door een nieuwe

Mooi product voor mooie prijs

10 onderborden besteld. Spannend, want hoe zien ze er in het echt uit? Het blijken prachtige borden te zijn. De communicatie verliep vlot. Ik kom zeker terug!

Snelle bezorging en de tajine was zoals op foto!

Zeer klantvriendelijk!!

Zeer klantvriendelijk! Het artikel dat ik bestelde was niet meer op voorraad, stond dan ook op de site, dus was een pre-order. Ik kreeg evengoed heel snel een mail, om nog voor de zekerheid de lange leveringstermijn onder mijn aandacht te brengen. heel netjes. Nadat bleek dat na deze termijn het artikel toch niet meer werd geleverd, kreeg ik de keuze het nieuwe vervangende artikel ervoor in de plaats te kiezen, of mijn bestelling helemaal te annuleren. Ik koos voor het eerste, al waren ze nu wat duurder (door nog betere kwaliteit). Maar het prijsverschil is gedeeld, zij kwamen mij tegemoet. Heel fijn, je wordt echt als klant behandeld en benaderd, niet als nummertje. Helemaal in deze tijd heel fijn!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.