Mooi degelijk servies en heel goed ingepakt bij de verzending

Ruim assortiment, gebruiksvriendelijke website, gemak en snelheid van bestellen, aanbod van betalingsmogelijkheden, bevestiging van bestelling, update en informatie van verzending, en verpakking is uitstekend geregeld.

Klant gericht en snel

Tijdens mijn bestelling vroeg ik om hulp via de chat, ik kreeg binnen een paar minuten reactie en de juiste hulp. In mijn bestelling had ik lichte schade op een paar producten. Ik wist niet eens dat ik dit moest melden maar deed dit uit mezelf, omdat ik vind dat een bedrijf op de hoogte moet zijn. Ik kreeg gelijk een mail terug, ik kon kiezen voor compensatie of nieuwe producten. De afhandeling was binnen een dag geregeld. Echt top.

Uitstekende service!

Kopje was een schiefje af, toen ik hem thuis ontving. Ze dachten met me mee want ik kon de foto's van de beschadiging niet versturen naar ze. Ze hebben goed mee gedacht en kreeg het nieuwe kopje de volgende dag gratis toegestuurd! Top service!

Prachtig produkt

Zeer tevreden!

Mijn bestelling had vertraging. Ik werd hiervan correct op de hoogte gehouden. Bij vragen had ik binnen de 24u een antwoord. Het bestelde bestek is prachtig!

Top producten

Top kwaliteit, snel geleverd

Disappointing delivery

I have ordered quite expensive cutlery set. I was expecting it to be delivered in a (nice) box but instead it arrived in plastic bags!. This was supposed to be a wedding gift but I'm ashamed to give it to someone the way it has been delivered. Paying 160e was not worth it! Very very disappointed.

Service TOP Servies TOP

Hallo, Ik heb mokken besteld, die de dag erna netjes werden afgeleverd. Kitchen&More, jullie werken snel en dat siert het bedrijf. Groetjes uit het zonnige Limburg Regi

Prima service , snelle levering

Prima assortiment

Goede producten en klantenservice

Er waren bij de verzending enkele borden van mijn bestelde servies gesneuveld. Na melding direct opgepakt en de vervanging is nu onderweg. Snelle en persoonlijke reactie op mijn bericht. Ik had wel moeite om de nodige foto’s ingestuurd te krijgen, maar dit is uiteindelijk gelukt via de mail.

Probleempje aanvaard opgelost en tevreden,snelle levering,en goed product voor leuke prijs

Supersnelle levering, prima en makkelijk.

Op een zondag besteld en maandag ochtend geleverd. Goede website en product beschrijving. Mooi geprijsd

Gewoon goed.

Product (ijscoupe glazen) degelijk verpakt en binnen de gestelde termijn geleverd.

Snelle levering en coole mini mosselpotjes. Kids zijn heel blij.

Ik ben heel tevreden.

De bestelde artikelen waren van goede kwaliteit en precies zoals ik verwachtte. Ze zien prachtig uit! Het bestellen ging makkelijk en pakket kwam super snel. Omdat niet alle artikelen meteen leverbaar waren kwam een persoonlijke mail om te overleggen. Alles toch heel snel ontvangen. Artikelen met heel veel zorg ingepakt. Papieren etiketten zijn makkelijk te verwijderen. Jammer dat er geen informatie op de site of op papieren etiket te zien is of de artikelen vatwasser /diepvries/ oven etc. bestendig zijn. Ergens op een andere site zag ik dat ze inderdaad hiervoor niet geschikt waren.

Snelle levering en schadeafhandeling

Top service bij schade. Schademelding op site wordt snel in behandeling genomen met keuzemogelijkheden. Mooie en Goede producten.

Snelle levering ,super mooie espresso kopjes.

Fijne ervaring met Kitchen&More snelle levering de kopjes super goed ingepakt , zou zo weer bestellen .

Alles precies geleverd zoals vermeld

Alles geleverd zoals vermeld

Grandioos

Een top bedrijf met uitstekende kwaliteit. Goede communicatie.

Zeer tevreden!!!

Overzichtelijke site. Goede producten. Snelle en goede service. Top!!

geweldig

super snel en fantastische deksel. Beter dan ik verwachtte

Top !!

Goede koekenpan,makkelijk bestellen en zeer snel in huis !

niets op aan te merken, helemaal top

Uitstekende snelle service

Wij ontvingen een andere kleur kop (bij schotel) dan besteld. Deze kleur vonden wij zo mooi dat we, ipv de kopjes, de schotels hebben omgeruild in dezelfde kleur. Dit was in dezelfde week nog geregeld.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.