Uitstekend webshop levering volgens afspraak

Goede ervaring gehad snelle levering en goede communicatie daar over

Fijne webshop en snelle levering!

Ik had snel gevonden wat ik nodig had en kon simpel en snel afrekenen. Binnen 1 dag was mijn bestelling in huis! Mega fijn en blij met mijn flessen set! Ik zal kitchen & more zeker aanraden.

Snel accuraat geleverd.

Als er wordt gedaan wat is beloofd... iedereen blij!

Schitterend

Mooie producten, goede kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Geweldige service!

Ik had een flinke serviesset besteld. Van baltic white. Behoorlijk aantal borden, kommen en diepe borden. Toen ze aan kwamen bleek een flink aantal te zijn gebroken. Daar heb ik foto's van gemaakt en meteen door gestuurd. Het was duidelijk en binnen een mum van tijd kreeg ik alles opnieuw toegestuurd. Niet moeilijk doen, geen gedoe, meteen aan de slag gegaan naar het zoeken van oplossingen. Heel fijn en we zijn super blij met ons nieuwe servies❤️

Ontzettend goed verpakt en snel bezorgd

‘S avonds besteld en de volgende dag al bezorgd.

B en helemaal tevreden over de glazen.

Een goed voormaat voor de mensen die veel moeten drinken.

Snelle levering, goede klantenservice

Binnen 1 dag was het servies binnen. Goed verpakt. Helaas 1 beschadigd item maar. Dit gemeld en gelijk een reactie. Heel erg fijn. Ben zeer tevreden .

Geweldige service

Wordt duidelijk gecommuniceerd, Je weet waar je aan toe bent

No problems

Product was easy to find, had a reasonable price, accurate description. Delivery was fast. All good. Thanks!

Perfecte klant beleving g

Prettig contact en waar er een kleinigheid fout ging werd dat heel snel hersteld.

Altijd leuke dingen

Snelle levering, super verpakt, mooie glazen.

De mooie glazen die ik had besteld, waren heel snel binnen. En ze waren super goed verpakt (zelfs bestand tegen een gooiende bezorger). Dank daarvoor.

I.v.m. grote drukte zou het 2 weken duren voor de bestelling geleverd kon worden. Dit werd meteen duidelijk gecommuniceerd. Mails worden meteen keurig beantwoord. Super!

Mooi artikel

Voor onze B&B sneuvelde een glazen botervlo. Nieuwe besteld en in no time een mooi tweetal via Kitchen&more binnengekregen.

Goede communicatie en service!

Een van de glazen was helaas gebroken. Was geen enkel probleem. Werd keurig gecrediteerd.j

Snel!!!!

Zeer snelle levering en houden rekening met de mensen. Ik heb geen deurbel en vroeg me te contacteren bij levering. Dit werd dan ook gedaan. Super, ik bestel nog

Snel, kundig en goed

Besteld, betaald, volgende dag in huis. Het was een cadeau die helemaal in de smaak viel.

Goeie service

Snelle levering - prijs/kwaliteit is oke

Prima en snel geleverd

Zeer goed verpakt. En snel geleverd.

Uitstekende service en snelheid

Niets op aan te merken gewoon goed

Er was een verkeerd artikel geleverd, binnen een paar dagen had ik het juiste artikel in huis. Het is wel jammer dat je zelf op pad moet om het verkeerd geleverde artikel naar een inleveradres van PostNL te brengen. Ik rij zelf geen auto meer, door problemen met mijn ogen, dus ik moest wel iemand vragen het voor mij weg te brengen, en zo een ineverpunt is meestal wel een stukje rijden.

Prima en snelle service

Helemaal top

Een top service na besteld te hebben. Kreeg ik een mailtje dat ze niet op voorraad waren maar binnen een week waten ze er toch. Maar toen was er 1 bord kapot en kreeg binnen 2 dagen een nieuwe met excuses. Zo snel en top

snelle afwikkeling van de bestelling en problemen worden snel opgepakt.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en ook de betaling ging zonder problemen. Op papier is de levering een dag na de bestelling gerealiseerd. Alleen in ons geval deed zich een probleem voor: feitelijk is de bestelling nooit uitgeleverd. Een onderzoek is gaande.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.