Een hele positieve ervaring.!

Bestelling snel en tot volle tevredenheid afgehandeld!

Snelle en goede levering

Ik had een serviesset besteld, vond het wel spannend of er niets zou breken tijdens transport. Maar alles kwam de volgende dag al binnen en niets kapot. Alles goed ingepakt. En nu heb ik een super mooi servies. Erg blij mee!

Duidelijke communicatie en goede service

Snel reactie op mails

Doordat de koffiekopjes niet meteen op voorraad waren. Moest Afterpay enkele keren uitgesteld worden, via de email was dit telkens snel geregeld door de klantenservice.

Niet al te best

Ik heb 2 maand moeten wachten terwijl het op moment van bestelling in voorraad was. Gisteren ontvangen en ik zie dat het 6,5cm diep is. Il had dieper verwacht voor zo'n grote theepot.

Super winkel

Ik heb een ovenschaal besteld. Nooit verwacht dat die er de volgende dag zou zijn. Maar toch, binnen een dag besteld en geleeverd. Ik was erg blij vooral omdat het om een cadeau ging. Het is een leuke, praktische ovenschaal.

Good quality products as shown in pictures

Good quality products as shown in pictures

Geweldige service en gave producten

Na een vraag met een foto van een product dat ik mailde naar de leverancier, werd ik benaderd door Kitchen en more. Ze konden mij precies vertellen welk product het was en of er nog voorraad was. Tevens een bestellink erbij. Ook daar respons nadat ik de bestelling had geplaatst. Zo'n persoonlijk verdient gewoon 5 sterren en meer.

Snelle, vlotte en correcte levering

De website is zeer gebruiksvriendelijke. De bestelling verliep vlot en de levering gebeurde snel. De goederen zaten zeer goed verpakt. Dit was duidelijk met veel zorg gedaan. Top!

Prima .

Snelle levering goed verpakt en precies wat ik zocht

Product valt tegen, snelle levering.

Product lijkt net plastic en er zit een lijn door. Levering was wel netjes.

Correcte en zeer verzorgde levering van de bestelde goederen

Goede kwaliteit

De prijs en kwaliteit van de producten is erg goed. Het was snel verzonden en bezorgd. De glazen waren erg goed ingepakt met bubbeltjesplastic

Makkelijk te bestellen, mooie prijzen en zeer snel geleverd! Heel blij mee!!

Super snelle service!

De bestelling was er erg snel. Informatie via de mail was goed en duidelijk. Helaas waren er artikelen kapot, maar ik heb de schade kunnen melden dankzij hele duidelijke aanwijzingen op de pakbon. De schade werd super snel en netjes afgehandeld en 2 dagen later had ik alsnog mijn bestelling heel en compleet in huis!

Super, zeer tevreden

Bestelling snel en met goede zorg verstuurd.

geweldig

Ik heb mijn vorige BK pannenset 25 jaar gehad en wilde een onderdeel vervangen, dat ging helaas niet. Ik was zo tevreden met de pannen dat ik besloot dan toch maar weer een nieuw pannenset aan te schaffen. Dit is mijn laatste set wat ik aanschaf. Als deze set ook 25 jaar meegaat dan ben ik 98 jaar. Ik hoop dat een ander dan mijn eten kookt. M.H.G. Mevr. B. Hasselman

Prima communicatie snelle levering

Als ik iets nodig heb zeker weer bestellen Bij Kitchen &More

Prachtservies

Nadat wij bij een restaurant een proeverij op kleine schoteltjes gepresenteerd kregen zochten wij deze voor thuis via internet. Zodoende kwamen wij bij Kitchen&More terecht alwaar ze precies dezelfde mooie schoteltjes en leistenen borden hebben. Dat onze gasten blij verrast waren toen wij ze onze proeverij op dit mooie servies presenteerden spreekt voor zich. We zijn erg blij mee met het serviesgoed van Kitchen&More.

Fantastisch!

Snelle verzending,zorgvuldig verpakt!

Geweldige service

Ik had een set besteld, deze bleek niet meer geleverd te kunnen worden. Ze hebben toen naar een alternatief gezocht en deze snel verzonden. Zeer vriendelijk en klantgericht. Aanrader!

Hele goede service, erg vriendelijk en supersnel!

Snelle levering. Servies was goed ingepakt. Blij mee!

Mooi servies, warme groene kleur.

Snel, safe, mooi en kwaliteit

Snelle service zowel administratief als verzending. Safe: alles heel aangekomen door goede compacte verpakking Mooi: spreekt voor zich net als kwaliteit. Heldere site.

Topservice !

Snelle probleemoplossin. Zeer behulpzaam.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.