Supersnelle levering en waanzinnig goed verpakt ! Hulde! Wout van Dee

Snel en goed

Supermooie horeca serviezen

Zeer goed een hele lieve mensen die je bericht geven en ik had een mes kapot gelijk geregeld i

Zeer goed is nog beter dan diamant deze bedrijf ik zou er zekers weer wat bestellen

een aankoop zonder de minste problemen

zeer vlotte levering en communicatie producten zeer goed verpakt geen krassen of beschadiging 100% identiek met het product op de website

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk. Snelle levering. Veel keuze. Gemakkelijk gebruik.

Geen levering

Pannenset besteld en betaald, daarna ontvang ik mail dat het niet voorradig is, terwijl er op de site stond dat het binnen een paar dagen geleverd zou worden. Netjes antwoord gekregen dat het helaas 8 weken u duren! Ik wacht inmiddels 10 weken en nog niks binnen! Nu vraag ik weer of er al iets bekend is, en krijg als antwoord dat het geld retour wordt gestort.

Uitstekende service

Een snel en positief antwoord op mijn vraag.

Prima levering en op tijd

Besteld en volgende dag geleverd. Verpakking ok.

Slecht zorgen

De service was mooie nog niet gebruiken alleen jammer je krijgt een normale doos ipv mooie doos waar de service behoort n ook als online of bij de winkel krijgen je ook…vooral als je wilt een cadeau geven met normale doos dat is wat minder;(

Heel goed. Uitstekend,.

Artikel wat ik besteld had was niet op voorraad. Bedrijf stuurde netjes een mailtje dat het artikel er niet was. Niet op voorraad. Helaas. Maar daarentegen werd er een soort gelijk artikel aangeboden tegen dezelfde prijs. Dit is pas service.

Zeer goede ervaring!

Er was 1 bord stuk bij aankomst maar werd zonder veel problemen vervangen en de volgende dag had ik weer een nieuw bord.

Alles zoals het hoort

Berstelling, betalen en ontvangen van pakket verliep probleemloos en op tijd.

Super snelle levering en keurig verpakt

Smiddags theeglazen besteld volgende dag geleverd. Keurig in bubbel plastic verpakt.

Goed en snel keurig verpakt

Alles perfect

Gemakkelijk bestellen, ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment, contact met klantenservice was fijn en de levering snel

Kwaliteit/ kwantiteit.

Pannenset besteld voor mijn dochter. Ruime keuze en een goede kwaliteit/ kwantiteit verhouding. Kortom een mooie pannenset voor een goed bedrag.

Heel erg goede service!

(Klanten)service is uitstekend. Vriendelijk en oplossingsgericht en dat is de bedoeling. Vind ik erg belangrijk als ik online iets koop.

Van bestelling tot bezorging in 1 woord top!!!

Verzorgde site, mooi artikel en snelle bezorging zijn de punten waardoor ik zeker weer zal bestellen!

Perfect!

De bestelde items waren goedgeprijsd en van goede kwaliteit. De bestelling ging snel: dezelfde dag nog verstuurd en de dag erna al afgeleverd. Kan dus niet beter!

Kwaliteit

De artikels die ik ontvangen heb zijn net zoals verwacht mooi en kwaliteitsvol. Bepaalde items waren niet leverbaar terwijl je online wel de set kon aankopen ... Een beetje jammer, maar ik kreeg correcte feedback en werd goed geholpen.

Adequate en snelle afhandeling van bestelling

Goede verwerking en levering van bestelling

zeer goed

Gistermiddag een heel nieuw servies besteld, vanmorgen al ontvangen. Gistermiddag een mail gekregen dat niet alles op voorraad was, maar het grootste gedeelte werd geleverd. Netjes verpakt, het servies ziet er super uit! Heel blij mee.

Ontevreden

Heb een bestelling gedaan op website die aangaf voor 20.00 besteld volgende dag in huis. 4 dagen later bestelling pas in huis. Heb mail contact gehad daarover..maar de wijze waarop werd gereageerd was uitermate teleurstellend en kwam over als een verwijt naar mij als klant. Geen aanrader dus.

Prima..

Snel geleverd. Goed stevig verpakt. Goede prijs.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.