gewoon top

supersnel en gewoon goed

goed berijkbaar

snel

Goed!

Snelle levering, goed verpakt. In 1 woord geweldig!

Goede kwaliteit, goede service, gemiddeld aanbod, gemiddelde prijs

Goed verpakt. En snel geleverd

Het servies goed was heel goed ingepakt. De borden waren niet op voorraad, maar, werden nageleverd. Mooi op tijd zonder er zelf achteraan te hoeven gaan. Ik ben uiterst tevreden

Vriendelijke klanten service, word snel geregeld als er wat is.

Zeer correct

Snel en duidelijk afgehandeld

Mooie potten

Fijne, mooie en grote wekpotten. Snelle levering

Super kwaliteit en klantenservice

Ik ben zo tevreden met ons nieuwe servies. Prima kwaliteit en ook de klantenservice was uitstekend. Op de website stond dat er tijdelijk geen voorraad was, maar toch werd er nog persoonlijk contact opgenomen om dit te laten weten. Zeker een aanrader!

Super snelle service

Heel snel geholpen en advies op maat

Kwaliteit en zeer goede service

Mijn servies was een aantal weken niet leverbaar. Hier zeer vriendelijk mail contact over gehad. De mogelijkheid om te annuleren werd alsnog geboden, maar hier heb ik gebruik van gemaakt. Gelukkig, want inmiddels heb ik de set binnen gekregen ( super goed verpakt!!!!) En ik ben er ontzettend blij mee. Ziet er fantastisch uit. Bedankt voor de goede service. ..

Een adres om te onthouden.

Kwalitatieve producten, verzorgde verzending, goede afspraken. Wat wil je nog meer? Nogmaals dank,gegroet Marcel.

Goede en snelle service

Mooie site met mooie producten. Prijzen zijn correct. Klantenservice is prima, snelle reactie en zeer behulpzaam. Aanrader!

Snelle levering en geweldig product

Geweldige service en goede communicatie

In 1 woord super!

Goede en snelle communicatie

Bestelling geplaatst Mail gehad dat niet op voorraad was en als ik de bestelling wil voortzetten. Ze gaven andere opties. Andere bestelling gedaan, die de winkel, als optie gaf die wel op voorraad was, deze kotste minder als mijn vorige product. Snel mijn geld terug gehad.

Ik had nieuwe pannen besteld ivm een inductiekookplaat. Pannen werden snel bezorgd en zaten goed verpakt.

Super snelle service en een klantenservice waar veel bedrijven iets van kunnen leren. Chapeau!

Mijn bestelling was niet direct volledig leverbaar. De klantenservice heeft dit super goed opgelost. Een heel prettig bedrijf om iets te kopen!

Bestelling niet ontvangen!

Ondanks 2 mails ivm de leveringsdatum hebben we 14 dagen na de bestelling noch het product, noch een reactie op deze mails ontvangen. Bruno

Snel, correct...

Heel vriendelijke communicatie. Snelle levering zeer goed verpakt. Fantastisch!

Correcte en snelle service!!!

Heel erg goed

Het is snel binnen en heel erg stevig en goed verpakt, zodat het niet kapot kan gaan!

Erg goed

Zeer goed Mega service

Goede communicatie

Toen ik iets had besteld, bleek er niet voldoende van op voorraad te zijn. Dit had beter vermeld kunnen worden in de website, toen het aantal bestelde. Binnen 10 minuten werd er contact opgenomen en werd dit netjes opgelost. Een paar weken later kon kitchen &more de bestelling leveren.

Super tevreden

Heb er wat langer moeten op wachten, maar de moeite waard. Zeer tevreden.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.