Bestellen ging makkelijk, en het werd zeer snel bezorgd, goed ingepakt

Super service!

Informeren je direct over je bestelling en wordt snel geleverd.

Alles perfect in orde

Ik werd op de hoogte gehouden via mail en alles kwam perfect aan ( beetje bang voor servies dat kapot kon gaan). Zeer goed ingepakt.

Nice

Leuke producten en de borden kwam volledig heel aan ! Ook leuke prijs pret verhouding.

Super service en snelle levering

Goede communicatie en verzending

Bestelling gedaan met artikelen die niet op voorraad waren, ik kreeg gelijk een mail of ik dat in de gaten had en dat het dus wat langer kan duren. Aangegeven dat ik dat wist en daarbij een verwachtte levertijd gekregen. Spullen zijn netjes verzonden, goede verpakking en bescherming, mijn artikelen zijn allemaal heel aangekomen. Goede winkel met goede en snelle (proactieve) klantenservice. Ik zou hier opnieuw bestellen.

Super snelle reactie en levering.

Vriendelijke en snelle reactie op mijn mails en na één dag alles geleverd in België. Bedankt

Top kookwinkel, mooie producten en snelle levering.

Al snel had ik een prima en moderne bakvorm gevonden, deze ging ik bestellen. De volgende dag had ik het al in huis. Keurig verpakt. Ben hier blij mee en ga het snel gebruiken.

Goede service en snelle levering!

Ik heb onlangs een nieuw servies bij Kitchen&More gekocht. Voordat ik de bestelling plaatste had ik nog een paar vragen en hier kreeg ik direct antwoord op. Vervolgens werd het servies heel snel geleverd. Blij met de service en het mooie servies!

super ervaring

Super service, vriendelijke uitleg en hulp. Top materiaal. Ik kom zeker nog terug voor een volgende bestelling.

Wanneer leverbaar heb je het snel!

De borden die op voorraad waren, waren snel geleverd! En het personeel was erg vriendelijk!

Zeer goede klantenservice en mooie kommen

Ik had een bestelling geplaatst. Snel erna werd ik op de hoogte gesteld van dat de levering later zou zijn, inclusief wanneer het ongeveer wél geleverd ging worden. Dit vond ik erg prettig! Vervolgens werd mijn bestelling ook daadwerkelijk geleverd en hierop was niets aan te merken.

Erg persoonlijk contact! Daarnaast waren de glazen meer dan uitstekend ingepakt

Snel geleverd, goede producten

Goede producten met snelle levering. Service tijdens bestel proces verliep ook snel en goed.

Snelle en goede service

Ik had een pannenset besteld en had niet gezien dat het in back order stond. Meteen reactie van een medewerkster die een ander set aanbood. Heel netjes!

Mooie pannen, goede prijs en snelle levering

Ik heb hier een hele mooie pannenset besteld. Kwalitatief goed en ook zeker niet duur. De levering was snel en alles netjes ingepakt.

Fijne winkel

Mooie spullen, wordt goed verpakt opgestuurd. Ook de klantenservice is goed.

Vriendelijke klantgerichte service

Klantenservice nam zelf contact op over één van de items die ik meestelde als backorder omdat ze niet in voorraad waren. Als oplossing is de order opgesplitst, om zo het voorradige servies al wel zo snel mogelijk te leveren.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden snelle levering voor herhaling vatbaar.

Fijne communicatieve samenwerking

Geven goed advies en vlotte correcte levering, alsook snelle credi****** en terugbetaling ingeval ik besliste toch iets niet te nemen. TOP :-)

Snelle levering, komt afspraken na en heeft een mooi assortiment.

Prettige communicatie.

Mooi product en fijne service

Wat ik miste was het koezen van een ophaal locatie ipv thuis bezorgen en gratis bezorgen vanaf een bepaald bedrag. Verder was alles super!

Klantvriendelijke en heldere communicatie

Product besteld dat niet meer leverbaar was . Kreeg hierover de nodige uitleg en de keuze tussen een aantal alternatieven of annulatie order . Goede service . Breekbare producten worden professioneel verpakt . Tevreden over mijn bestelling .

Aanrader

Snelle levering, goed verpakt en het was zo het werd gepresenteerd. Het kwam naar verwachting precies op tijd als verjaardag cadeau. Mooi dat items bijbesteld kunnen worden.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.