Super service en levering!

Mijn servies bleek bij bestelling niet compleet te zijn. Ik kreeg direct een mail met het voorstel om in delen geleverd te krijgen. Ik heb er zelf voor gekozen om te wachten. Uiteindelijk had ik mijn bestelling binnen een week binnen. Top en blij mee!

Mooi kwaliteit, snelle bezorging.

Verkopen en niet op voorraad hebben.

Bestel er ijscoupes die ruim op voorraad zouden zijn. Na de betaling afgerond te hebben kreeg ik gelijk een mailtje binnen van hun dat mijn betaling niet in orde was en ik dit eerst moest doen alvorens ze mijn bestelling in behandeling zouden nemen. Mijn betaling was gewoon afgerond en betaald en toch proberen mij nog eens te laten betalen. Dan krijg ik ineens een mailtje dat mijn bestelling niet op voorraad zou zijn terwijl ze hem op de site gewoon als op voorraad aanbevelen en nog. Dan mailt weer iemand anders met de vraag of ze mijn aantal konden aanpassen naar een lager aantal waarom ik niet vroeg. Alles bij elkaar een slecht geregelde zaak waar ik tot annuleren over ben gegaan. Als klap op de vuur peil krijg ik dan een mail dat dit twee dagen kan duren voordat ik mijn geld terug op de rekening heb. Mij sturen ze een mail om de betaling die gedaan was nog eens te doen maar goed dat ik dubbel check deed en zelf krijgen ze het niet voor elkaar mijn geld gelijk terug te storten. Ik heb hierom een verzoek gedaan en kreeg een korte onvriendelijke reactie terug dat ik maar geduld moet hebben en er een tot twee dagen voor staan. Kortom een ongeregeld bedrijf als je deze zaakjes niet voor elkaar krijgt netjes op te lossen. Verkopen en niet eens hebben en dan een linkje sturen om mij nog eens te laten betalen. Erg jammer het leek mooi maar helaas wijst het anders uit. Mijn keus heb ik inmiddels elders gemaakt waar ze mij wel netjes geholpen hebben. Heel jammer !!

Nostalgisch!

Ik heb verschillende kommen van gerookt glas en groente/fruitschalen van de 70-tiger jaren, toen mijn moeder het gebruikte. Ik zocht amuseglaasjes en dacht helemaal nier er aan, dat Arcoroc nog bestaat. Ik moest ze dus hebben en leuke prijs. Uit ervaring weet ik, dat het degelijke kwaliteit is!

Goed geholpen en snelle reactie op e-mails met vragen! Ook zeer snelle levering.

Snel geholpen, prima klantenservice die snel reageert.

Binnen een paar dagen was het pakketje binnen Snel en goed geleverd

Goede service/inpakken van mijn order

Ik was op zoek naar bepaalde glazen, waar ik heel lang heb naar moeten zoeken. Ik kwam uit eindelijk op deze site terecht waar ik ze vond. Gelijk besteld natuurlijk Ik kreeg een dag later een mail dat ze niet om voorraad waren en het over 2 dagen binnen zou komen. 3 dagen later kreeg ik mijn glazen binnen. Heel goed gedaan met inpakken want, ik kreeg ze bijna niet uitgepakt. Hierdoor zijn ze heel gebleven. Dank jullie wel voor de goeie service

Heel blij met mijn tajine. Echt een eyecatcher in de keuken

Het werken en koken ermee moet in nog ervaren. Maar genoeg docu en informatie. Dank

UItstekende producten, service en communicatie

Zeer goede service, communicatie en follow-up na een stocktekort. Ook de kwaliteit van de producten is prima.

Uitstekend!

Product was niet meer op voorraad. Ben gelijk gemaild en kreeg de vraag of ik een soortgelijk vervangend product wilde hebben en heb het verschil in kosten teruggekregen. Prima service!

Snel geleverd, snelle reactie klantenservice en goede spullen!

Producten snel geleverd, netjes en met veel zorg ingepakt.

Super service

Snelle levering en ik had een koksmes besteld, die achteraf niet meer leverbaar was. Hierdoor kreeg ik, zonder extra kosten, een duurder koksmes toegestuurd. Ze hebben heel snel gehandeld zodat de spullen de volgende dag nog geleverd konden worden. Top!

Leuke producten, goede service

Correcte en zeer snelle levering

Besteld in de drukste periode van het jaar, Twee dagen later geleverd in Belgie!! Daar het breekbaar was,heel veilig ingepakt. Een firma om aan te raden. Doe zo verder!!! Grtn Johan

Goede kwaliteit en een snelle service!

Na het plaatsen van mijn bestelling werd er al snel via mail contact opgenomen voor nog een extra vraag. Prettige manier van communiceren over de bestelling!

Supergoede service!!

Bij verzenden, waren 3 diepe borden gesneuveld. De bestelling was om 17.00 uur binnen. Na een paar mailtjes heen en weer, was het probleem opgelost en waren 3 nieuwe borden, nog dezelfde avond verzonden. De volgende dag hadden we de 3 nieuwe borden al in huis. SUPER!!!

Mooie glazen snel ontvangen

De glazen voldoen helemaal aan de verwachting. Ze zijn snel en goed verpakt geleverd. Blij mee.

foute en trage levering

Ik bestelde 6 Irish coffee glazen en ik heb er 12 ontvangen en betaald. U beweerde dat de levering zou plaats vinden de volgende dag na bestelling. De levering is pas enkele dagen later geleverd.

Over de service en communicatie niets aan te merken. Gelijk een mailtje gekregen dat het niet voorradig is en niet meer te bestellen en een andere optie gegeven. Het enige kleine nadeel om dit te voorkomen is het dan ook op de site te zetten zodat niemand het kan bestellen.

Fantastisch!

Ik kreeg een persoonlijke mail (en geen automatische) toen het erop leek dat de bestelling langer ging duren. Uiteindelijk bleek dit enorm mee te vallen en was het de volgende dag al in huis. Ik heb Kitchen&More inmiddels bij al m’n vriendinnen aangeraden. Niet alleen vanwege de service, maar vooral vanwege de mooie producten!

Zéér vlotte service!

Besteld en de volgende dag in huis. Goede en vlotte opvolging met mails. Heel degelijk verpakt. Product zoals omschreven. TOP!

Perfect!

Mooie glaasjes besteld, precies zoals verwacht. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Voortreffelijk

Zonder hindernissen een kwalitatief goed product gekocht

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.