Goede en snelle bezorging

Snel,duidelijk, product goed verpakt En snel geleverd super

Prima en snel geholpen. De pizzaborden die ik besteld had bleken er niet meer te zijn maar ze kwamen met een aantal alternatieven die ook goed waren en ze stelden voor om het verschil in meerprijs te delen.

Super service en heel snel

Vanwege leveringsproblemen een hele snelle en goede oplossing aangeboden gekregen. Erg tevreden!

Nette snelle verzending

Spullen waren mooi verpakt en mijn verzoek om geen rode bordjes te krijgen maar alleen de andere kleuren is ingewilligd. Ga zeker vaker bestellen.

Snelle levering!

Goede en snelle levering gehad ondanks midden in de feestdagen. Glazen waren goed en netjes verpakt, ben er zeer tevreden over.

Al vaker besteld hier. Altijd snel in huis en goed verpakt.

Zeer snelle levering , ook in de drukke perioden

Goed verpakt en goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Op zoek naar een fijn cadeau voor mijn zus kwam ik de mooie koffiekopjes van Josien Broeren toevallig tegen bij Kitchen&More. Bij een prijsvergelijking met andere aanbieders kwam ik wel tot de vaststelling dat het artikel bij Kitchen&More iets duurder uitkwam. De " hulplijn" van K&M kon mij echter als enige verzekeren van een snelle levering zodat mijn zus haar geschenk op tijd zou krijgen. Na 2 dagen ontving ik inderdaad de bestelling. Bij de reviews ontdekte ik verschillende verhalen over beschadigde leveringen. Maar hier was er geen enkel probleem! Alles zat zeer goed verpakt in een mooie doos, en een veilige verzendingsdoos.

Erg goed en correct

Snelle levering, goed materiaal

Op een vriendelijk, betrokken en professionele wijze staat Kitchen&More je bij tot het eind.

- na de bestelling kreeg ik een vriendelijke persoonlijke mail ter opvolging om te zien dat alles zeker op voorraad is of niet. - ontbijtkommen werden direct bijbesteld en zeer snel verzonden —> snel aangekomen. - de kommen waren zeer goed verpakt in nopjesfolie en onderling met papier en kartonnen kombeschermers. - de grote kommen voldeden aan de verwachting van de afbeelding. - de kleine kommen voldeden iets minder aan de eerste verwachting naar de afbeelding daar er heel weinig blauwe overgang in zat behalve aan de rand zelf. Nu, ik kan er mee leven omdat de kleine kommen geserveerd worden op een blauw bord wat maakt dat er al reflectie komt op de kommen. Te veel blauw zou de licht aarde groene kleur weggeduwd hebben. Één suggestieve tip! Wanneer servies echt te veel zou afwijken van de foto, zou ik per mail even een foto sturen. Wat ik dan weer top vind is dat jullie bij de kleine kommen een duidelijke selectie hebben gemaakt zodat alles een geheel vormt. Mocht er ineens twee kommen met een blauwe rand zijn en dan weer 3 met blauwe overgang en 1 met een halve overgang, zou dit echt uit de toon slaan. Bij deze dus een tevreden klant! Hou jullie service zo sterk en persoonlijk!

Leuke site en goede service.

Duidelijke site met goede informatie. Levering was snel en netjes gezien mijn product uit glas bestond. Ik zal zeker bij kitchen en more nog eens bestellen.

Goed geadviseerd

Top service en heel snel

Prima bezorging

Prachtige servies en snelle levering

Het servies is prachtig ben van plan nogmaals te bestellen en de levering is snel en alles goed en netjes ingepakt!

Mooie glazen. Binnen 1 dag in huis

Helemaal top!

Snelle levering, goedkoop en duidelijke website.

Top service!

Duidelijke en gemakkelijke site, snelle levering

Zelfs tijdens de feestdagen was er een snelle levering. Bedankt hiervoor.

Vriendelijk, snel, goed bereikbaar, mooie producten.

Persoonlijk contact over de te leveren items. Snelle reactie, zeer vriendelijk. Mooie producten.

Erg snelle en vlotte communicatie omtrent mijn bestelling

Erg snelle en vlotte communicatie omtrent mijn bestelling!

Schitterend servies

Schitterend servies besteld wat een kracht op tafel is met een geweldige uitstraling.

Ze houden je op de hoogte super!!

6 mooie mokken besteld. Bleek dat ze niet meer voorradig waren. Maar ik kreeg netjes een mailtje wanneer ze weer binnen kwamen en wanneer ze geleverd zouden worden! Heel fijn!! En de mokken werden precies op de tijd die ze zeiden geleverd! Super dus!!

Net pech gehad?

Een beetje vreemd dat ze spullen verkopen die ze niet op voorraad hebben. Wel is onze bestelling na 5 en een halve maand wachten bezorgd. Het netter zijn geweest om gewoon op de website te zetten dat iets niet op voorraad is. Ik had eigenlijk wel een kleine verondschuldiging verwacht voor het lange wachten. Maar goed uiteindelijk toch geleverd en ben er blij mee. Ziet eruit als een goed product.

Fantastisch service ze helpen direct en zoeken oplossingen. Bedankt voor de goede service tot de volgende aankoop bij jullie. Jullie staan in mijn favoriete lijs

Goede communicatie, product (borden) op tijd voor Kerst binnen, zorgvuldig verpakt.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.