Prijs en kwaliteitsverhouding is goed en de klantvriendelijkheid en service zijn top!

De producten heb ik de dag na mijn order binnengekregen en dat tijdens de drukke kerstperiode. Ondanks de goede verpakking bleek 1 van de borden een kleine beschadiging te hebben. Dit gemeld en direct antwoord gekregen met het verzoek om foto's te sturen. Nog voor ik er erg in had, was er al een nieuw bord onderweg! En die heb ik ook de eerstvolgende werkdag ontvangen. De communicatie en klantvriendelijkheid is snel en super vriendelijk! Topservice!

Probleemloze bestelling van prima producten

Ik was op zoek naar pannen met een keramische anti-aanbaklaag. Kitcherig & More heeft een ruim assortiment en het bestellen gaat vlot. Je wordt goed geïnformeerd. En ook wordt heel duidelijk uitgelegd hoe je kunt handelen als er met de zending iets mis gegaan zou zijn, wat bij mij niet het geval was. Prima service!

Prettig contact in de rare tijden.

Mijn bestelde glaswerk was door de enorme vraag niet meer beschikbaar maar door snel schakelen en het bespreken van alternatieven konden wij kerst toch met mooi glaswerk vieren.

Mooie duidelijke website Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending en alles was echt heel netjes en goed ingepakt om te versturen

Prima service, erg snel!

Erg tevreden met de service. Een van mijn artikelen bleek niet voorradig maar na snel mailcontact werd een vervangend artikel gestuurd en had ik alles op tijd in huis.

Artikel zoals verwacht, uitstekend verpakt en snel verstuurd

Fantastische service

Op 22 december bestelde ik een servies, op de site stond dat vanwege de enorme drukte (mede vanwege lockdown) er mogelijk langere levertijd was. Met hoop dat het servies voor kerst geleverd kon worden heb ik het besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik nadat ik online de bestelling had gedaan, een mailtje waarin een medewerkster van Kitchenandmore.nl schreef dat er helaas 6 borden niet op voorraad waren. Aan mij de keuze of de rest van het servies direct toegestuurd wou hebben (met nazending) of wou wachten tot het compleet was. Kitchenandmore.nl bedankt dat jullie zo jullie best hebben gedaan om het servies voor de kerst te bezorgen, SUPER, bedankt

Prachtige borden!!

Twee gourmetborden besteld. De kleur is nog mooier in het echt dan op de foto van de website. Mooie afwerking. Goed en veilig verpakt. Helemaal tevreden! Wij eten nu van de mooiste borden!!

Bestelde iets met spoed, was niet op voorraad maar levering voor deadline werd waargemaakt

Belofte van levering voor kerst ondanks niet op voorraad van bestelmoment werd na gekomen

Erg mooie borden .

Ondanks dat mijn borden niet op voorraad waren . Zijn ze toch snel gekomen .

Alles klopt en heel snel in huis

Goede service en perfecte snelle communicatie

Ik ben zeer te spreken over de snelle levering en service gerichte communicatie! Ga hier zeker meer bestellingen plaatsen. Mvg Marijke

Ik had amuse bordjes bestelt, alleen bleken deze helaas te zijn uitverkocht en pas in januari weer leverbaar te zijn. Ik kreeg een uur na mijn bestelling een mail of ik er op wilde wachten, annuleren of te wijzigen in een ander soort amusebordje. Ik heb mijn bestelling per mail laten wijzigen naar die andere bordjes (deze waren duurder, maar ik hoefde niks bij te betalen) Twee dagen later had ik mijn bestelling binnen!

alerte en snelle service

zelfs de moeite genomen een extra mailtje te sturen met uitleg over bezorging en eventuele vertragingen.

fantastisch

Ik heb glaswerk besteld. Tuurlijk ivm corona was niet alles gelijk leverbaar. Dit leek mij niet meer dan logisch. Dit is mij netjes en vrij snel laten weten. Er is mij gevraagd of ik mijn bestelling wilde veranderen of wilde wachten. De bestellingen kreeg ik allemaal binnen. En vooralsnog binnen de tijd van de bestelling. Fantastisch! Alles was goed ingepakt. En helemaal heel aangekomen. Top! En ik ben blij.

Er is veel moeite voor gedaan om mijn bestelling op tijd te ontvangen. Top!

Super geholpen

Normaal reageer ik eigenlijk nooit, maar ik vind dat dit bedrijf mijn complimenten mag ontvangen. Ik bestelde vorige week pizza borden en kreeg gelijk een mail dat er geen voorraad was. Ze zouden hun uiterste best doen om het voor kerst te leveren. Dat hebben ze waargemaakt! Nogmaals bedankt voor de snelle reactie en de mooie borden.

Fantastische communicatie en afhandeling!

bestelling is precies goed, keurig verpakt en snel geleverd

Prima ervaring, bestelling snel geleverd en ziet er mooi uit, goede berichtgeving over levering en mooi op tijd.

Tijdens het bestellen bleken er bepaalde onderdelen niet op voorraad. Dezelfde dag nog een mail ontvangen met excuses en een alternatief. Naar mijn reactie binnen een half uur een bevestiging super. Zeker een aanrader

Snelle reactie, nette levering

Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik een e-mail gestuurd met wat vragen, kreeg een (zeer) snelle en vriendelijke reactie. De levering zelf was snel, alles was ook netjes en goed verpakt. De Bol.com's en de Coolblue's van deze wereld kunnen hier nog wat van leren! Prijzen waren ook nog een concurrerend. Wat mij betreft een aanrader.

Alles is prima gegaan ! Van bestelling tot bezorging

Uitmuntend!

Wij zijn helemaal weg van de Cosy en Trendy 'Streetfood' servieslijn! Bij ons in de kast ontbraken nog de ontbijt- en de gebaksbordjes en deze wilden wij heel graag aanschaffen. Nu blijkt deze overal uitverkocht te zijn, tot ik bij Kitchen and More uitkwam. Hier hebben wij een pre-order kunnen plaatsen. Ik heb eerst telefonisch contact gehad, en dit was meteen perfect. Hij zocht meteen uit hoelang wij op de levering zouden moeten wachten, en gaf ons meteen duidelijkheid. Ook gaf hij aan dat wij ons geld retour krijgen als we onze bestelling zouden annuleren. Heel netjes! Bij Kitchen and More is mijn totaalbestelling een paar euro meer dan bij een andere leverancier, maar door de goedvoelende service toch gekozen voor Kitchen and More!

Fantastisch service

Product wat ik had besteld was er niet, ik kreeg snel een mail hierover met een alternatief. Na mijn replay werd het meteen geregeld.

Een bestelling geplaatst en meteen een reactie gekregen dat ze zaten te wachten op sommige delen van het servies. Ik werd constant op de hoogte gehouden van het verloop.echt geweldige service en heel mooi servies.mijn complimenten hoor

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.