Snel geleverd volgens afspraak

Goede communicatie. Zeer betrouwbaar. En n prima artikel geleverd

Correcte en snelle levering...

Ondanks de drukke Kerstperiode toch de volgende dag bezorgd.

Goede communicatie en snelle levering

Vlotte levering, goed product voor goeie prijs

Goede communicatie, snelle service

Ondanks vertraging goed op de hoogte gehouden en vervolgens erg vlug verzonden zodat het nog voor de feestdagen binnen was.

Goed assortiment

Goed assortiment om het kerstdiner precies zo te verfraaien als ik in gedachte had. En ondanks de lockdown en kerstdrukte netjes op tijd verzonden. Alleen een kleine tip, er stond verwarrende info op de site over de te verwachte levertijd (op sommige plekken voor 20:00 besteld, morgen geleverd. Op andere plekken voor 22:00 besteld, morgen geleverd)

Echt goed!

Voor de Kerst een messenset en fonduepan gekocht. Snel geleverd, zeer goed verpakt en prachtige producten! Zeer tevreden en kom zeker terug.

SUPER

Zelfs in de tijd voor de drukke feestdagen, had ik mijn bestelling zeer snel geleverd.. top!!

Goeie en vooral snelle service!

K had s middags 4 borden besteld als Kerstcadeau.Enkele uren nadien kreeg ik een mail van de klantendienst dat er maar 2 borden in voorraad waren dus kreeg ik de keuze tussen geld terug of twee borden ontvangen en wachten op de voorrraad opnieuw aangevuld was.mijn geld was snel teruggestort en ik had de nieuw bestelde borden na 1 dag in huis!

Snelle zorgvuldige levering

Snel binnen. Goed ingepakt. Mooie wijnglazen

Uitstekende service

De klantenservice reageert heel snel

Fijne webshop!

Snelle en duidelijke communicatie na de bestelling. Producten zijn goed beschermd verpakt. Snelle bezorging, ook tijdens drukte door de feestdagen.

Uitstekende en snelle service

De schaaltjes die ik besteld had waren uitverkocht. Dezelfde dag hadden ze al contact opgenomen of ik het geld retour wilde of andere artikelen wilde. Kreeg de volgende dag al mijn nieuwe schaaltjes.

Topservice

Snelle afhandeling en verzending, super

Komt belofte na.

Heel goede ervaring

Producten snel geleverd. Goede kwaliteit van producten Heel goed verpakt aangekomen

Snelle levering, goede communicatie

Echt top! Ik had de spullen voor eerste kerstdag nodig en zoals beloofd kwam het woensdag binnen. Erg blij mee in deze drukke tijd. Ook vind ik de oplettendheid enorm goed. Ik had amuselepels besteld die een pre-order waren, ik kreeg hier een mail over of ik dit gezien had. Dat had ik dus niet en ik had ze dus ook binnen een week nodig. Ik heb gelijk dat onderdeel kunnen annuleren en de volgende dag had ik mijn geld alweer op mijn rekening staan. Echt top service, ook in de avond kreeg ik nog reacties op mijn mail. Super bedankt!

Keurig afgerond

Bijzonder goed afgehandeld. Ondanks de drukte in de winkel. Groet van de familie Mazereeuw

Snelle levering en goed verpakt

Geweldige service goede kwaliteit

Blij met onze nieuwe borden, we moesten er even op wachten maar dit werd beloond. Goede service en goed contact vanuit medewerker!!

Snelle en goede communicatie!

Ik heb de bestelling op zondag 19 december via de webshop geplaatst. Tijdens het betaalproces met Ideal werd mijn internet verbroken. Op mijn e-mail met de vraag voor een nieuwe betalingslink werd binnen 4 minuten gereageerd en dat op zondagmiddag! Na mijn betaling kreeg ik op dezelfde zondag binnen het uur een mail dat hetgeen ik besteld had niet allemaal op voorraad was. De volledige bestelling zou uiterlijk woensdag 22-12-2021 verstuurd worden, zodat de levering voor Kerst plaats zou vinden. Mijn bestelling is op 21-12-2021 verstuurd en op 22-12-2021 geleverd. Helaas was 1 kommetje tijdens het transport gebroken. Op mijn mail met betrekking tot het gebroken kommetje had ik binnen een kwartier antwoord. In onderling overleg hebben we besloten dat het kommetje gecrediteerd zou worden en het bedrag binnen een paar dagen op mijn bankrekening gestort zou worden. De volgende dag stond het bedrag al op mijn bankrekening. Petje je af voor deze snelle en soepele communicatie.

Door omstandigheden moet het servies teruggestuurd worden. Geen enkel probleem!

Goede firma, met een zeer snelle levering!!

Eerste ervaring met Kitchen en More. Dit zal zeker niet de laatste zijn. Had niet genoeg soepkoppen voor het kerstdiner. Daar kwam ik te laat achter. Dus nieuwe besteld. Ze waren er in een dag. Geweldig!! Heel goed verpakt. Super. Ben er heel blij mee

Fantastische klantvriendelijkheid!

De door mij bestelde tapas-plank was niet snel leverbaar. In een zeer vriendelijk mailtje werd mij de gelegenheid geboden een 20cm. langere plank wel snel te kunnen ontvangen. Dat wilde ik wel! De duurdere plank werd geleverd zonder dat ik iets bij hoefde te betalen. De ontvangen service en de persoonlijke benadering in de mailtjes spreekt mij zeer aan.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.