alerte en snelle service

zelfs de moeite genomen een extra mailtje te sturen met uitleg over bezorging en eventuele vertragingen.

fantastisch

Ik heb glaswerk besteld. Tuurlijk ivm corona was niet alles gelijk leverbaar. Dit leek mij niet meer dan logisch. Dit is mij netjes en vrij snel laten weten. Er is mij gevraagd of ik mijn bestelling wilde veranderen of wilde wachten. De bestellingen kreeg ik allemaal binnen. En vooralsnog binnen de tijd van de bestelling. Fantastisch! Alles was goed ingepakt. En helemaal heel aangekomen. Top! En ik ben blij.

Er is veel moeite voor gedaan om mijn bestelling op tijd te ontvangen. Top!

Super geholpen

Normaal reageer ik eigenlijk nooit, maar ik vind dat dit bedrijf mijn complimenten mag ontvangen. Ik bestelde vorige week pizza borden en kreeg gelijk een mail dat er geen voorraad was. Ze zouden hun uiterste best doen om het voor kerst te leveren. Dat hebben ze waargemaakt! Nogmaals bedankt voor de snelle reactie en de mooie borden.

Fantastische communicatie en afhandeling!

bestelling is precies goed, keurig verpakt en snel geleverd

Prima ervaring, bestelling snel geleverd en ziet er mooi uit, goede berichtgeving over levering en mooi op tijd.

Tijdens het bestellen bleken er bepaalde onderdelen niet op voorraad. Dezelfde dag nog een mail ontvangen met excuses en een alternatief. Naar mijn reactie binnen een half uur een bevestiging super. Zeker een aanrader

Snelle reactie, nette levering

Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik een e-mail gestuurd met wat vragen, kreeg een (zeer) snelle en vriendelijke reactie. De levering zelf was snel, alles was ook netjes en goed verpakt. De Bol.com's en de Coolblue's van deze wereld kunnen hier nog wat van leren! Prijzen waren ook nog een concurrerend. Wat mij betreft een aanrader.

Alles is prima gegaan ! Van bestelling tot bezorging

Uitmuntend!

Wij zijn helemaal weg van de Cosy en Trendy 'Streetfood' servieslijn! Bij ons in de kast ontbraken nog de ontbijt- en de gebaksbordjes en deze wilden wij heel graag aanschaffen. Nu blijkt deze overal uitverkocht te zijn, tot ik bij Kitchen and More uitkwam. Hier hebben wij een pre-order kunnen plaatsen. Ik heb eerst telefonisch contact gehad, en dit was meteen perfect. Hij zocht meteen uit hoelang wij op de levering zouden moeten wachten, en gaf ons meteen duidelijkheid. Ook gaf hij aan dat wij ons geld retour krijgen als we onze bestelling zouden annuleren. Heel netjes! Bij Kitchen and More is mijn totaalbestelling een paar euro meer dan bij een andere leverancier, maar door de goedvoelende service toch gekozen voor Kitchen and More!

Fantastisch service

Product wat ik had besteld was er niet, ik kreeg snel een mail hierover met een alternatief. Na mijn replay werd het meteen geregeld.

Een bestelling geplaatst en meteen een reactie gekregen dat ze zaten te wachten op sommige delen van het servies. Ik werd constant op de hoogte gehouden van het verloop.echt geweldige service en heel mooi servies.mijn complimenten hoor

Snel geleverd volgens afspraak

Goede communicatie. Zeer betrouwbaar. En n prima artikel geleverd

Correcte en snelle levering...

Ondanks de drukke Kerstperiode toch de volgende dag bezorgd.

Goede communicatie en snelle levering

Vlotte levering, goed product voor goeie prijs

Goede communicatie, snelle service

Ondanks vertraging goed op de hoogte gehouden en vervolgens erg vlug verzonden zodat het nog voor de feestdagen binnen was.

Goed assortiment

Goed assortiment om het kerstdiner precies zo te verfraaien als ik in gedachte had. En ondanks de lockdown en kerstdrukte netjes op tijd verzonden. Alleen een kleine tip, er stond verwarrende info op de site over de te verwachte levertijd (op sommige plekken voor 20:00 besteld, morgen geleverd. Op andere plekken voor 22:00 besteld, morgen geleverd)

Echt goed!

Voor de Kerst een messenset en fonduepan gekocht. Snel geleverd, zeer goed verpakt en prachtige producten! Zeer tevreden en kom zeker terug.

SUPER

Zelfs in de tijd voor de drukke feestdagen, had ik mijn bestelling zeer snel geleverd.. top!!

Goeie en vooral snelle service!

K had s middags 4 borden besteld als Kerstcadeau.Enkele uren nadien kreeg ik een mail van de klantendienst dat er maar 2 borden in voorraad waren dus kreeg ik de keuze tussen geld terug of twee borden ontvangen en wachten op de voorrraad opnieuw aangevuld was.mijn geld was snel teruggestort en ik had de nieuw bestelde borden na 1 dag in huis!

Snelle zorgvuldige levering

Snel binnen. Goed ingepakt. Mooie wijnglazen

Uitstekende service

De klantenservice reageert heel snel

Fijne webshop!

Snelle en duidelijke communicatie na de bestelling. Producten zijn goed beschermd verpakt. Snelle bezorging, ook tijdens drukte door de feestdagen.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.