Heel goede service

Heel goede service. Wel website sneller aanpassen als iets er niet meer is

Directe reaktie om mijn mailtje en wordt snel actie ondernomen..zeer tevreden!

Zeer snelle service en respons.

Ik vond het zeer aangenaam dat ik onmiddelijk een e-mail kreeg om te vermelden dat het bestelde artikel niet op voorraad was. Ik kreeg daarbij een alternatief voorgesteld dit vond ik super ! Snelle levering en alles was in orde !

Uitstekende service!

Snelle levering! Zelfs tijdens de feestdagen!

6 glazen besteld, waarvan er 1 kapot was bij aankomst.

Pakket was niet goed ingepakt. Prima opgelost door snel nieuw glas te leveren. Deze was wel goed ingepakt.

Keurig verzorgt

Was even niet op voorraad keurig bericht gekregen en toch nog eerder binnen. Mijn complimenten

Eindelijk weer een echt klantvriendelijk bedrijf.

Goed product, zeer behulpzaam personeel, snelle levering. Top dus.

Super service!

Na vorig jaar een servies gekocht te hebben (zo blij mee), heel apart qua vorm en schitterende kleur heb ik vorige week wijnglazen besteld. Apart met een rode druppel erin verweven. Zodra ik pannen moet vervangen weet ik al dat ik deze bij Kitchen and More ga bestellen. Schitterende zwarte gezien. Ik geef ze een 10. Ook qua service!

perfetta, dat is italians voor perfect

Uitstekende service

Snel en zeer vriendelijk klantenservice

Goede kwaliteit.

Snelle levering.

Uitstekend,uitmuntend assortiment waardoor ik snel gevonden had met wat ik nodig had. Mooie website, waar alle producten heel mooi,duidelijk staan weer gegeven. Is absoluut klasse en krijgt van mij zeer zeker een dikke welverdiende 10. Ik zal u van Kitchen&More bij menigeen vriend/kennis die ik ken die de horeca branche zitten dan ook zeker aanbevelen en zeker aanprijzen. '-)

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Ik was bang dat het met de bezorging kapot zou gaan, maar alles was heel toen ik het kreeg. Het was dan ook zeer goed ingepakt, waardoor het haast niet had kunnen breken. Ik ben erg blij met het product en de levering ervan.

Zeer goed.

Eerst gebeld of mijn bestelling nog kon voor Sinterklaas. En ja hoor, een dag later was alles al binnen bij mij. Keurig verpakt. Prima service!

Toplevering

Vlot en gemakkelijk te bestellen en toplevering

Super service en snelle levering

Voor het eerst bij deze aanbieder besteld en zeer tevreden! De levering was snel en de communicatie daarover was vriendelijk en op mijn vraag werd direct gereageerd.

Prachtige borden en super verpakt!

De borden werden de dag na bestellen mooi op tijd bezorgd. Ik had 4 hele mooie (zeer grote) pizzaborden besteld, ik vond dat best een beetje spannend! Als je soms ziet hoe men met pakketten omgaat. De borden waren supergoed verpakt in bubbeltjes plastic en ze kwamen geheel ongeschonden bij ons aan, dank je wel voor de goede zorgen. Ik ben er erg blij mee.

Super geholpen...en snel!

Schalen besteld. Direct reactie dat 1 schaal niet op voorraad was. Voorstel voor grotere schaal zonder bijbetalen. Levering op mijn gewenste tijd. Na beschadiging van 1 schaal volgende dag geld op de rekening. Nog nooit zo snel geholpen...ze reageren ontzettend snel. Voelde allemaal heel goed.

Uitstekende service, snelle levering

Na de bestelling bleek 1 item niet leverbaar. Hierop werd heel snel gereageerd en een alternatief geboden. Bestelling was daarna snel binnen en netjes verpakt om breuk te voorkomen.

De bestelde goederen zijn geleverd super bedankt

Wat een geweldige service!

Byzonder opvallende service . Erg meedenkend en heel klantvriendelijk tot in de kleinste details . Hier koop ik graag weer iets want dat gun je zo'n bedrijf met deze instelling . Het kan dus wel .

Geweldig geholpen

Het bestelde product was niet op voorraad. Ze hebben toen direct contact met me opgenomen dat het wel enige tijd kon duren voordat het weer voorradig was. Ze hebben samen met mij naar alternatieven gezocht en het werd super opgelost.

Zeer slecht

KLACHT. Artikel bij levering beschadigd. Direct contact opgenomen. Ik moest een foto toesturen van de beschadiging. Vervolgens geen enkele terugkoppeling gehad...ook niet in de SPAM of bij de RECLAME. Tot gisteren toen ik via de site een bericht had gestuurd mbt update schadeafhandeling. Antwoord was kort en bondig: " De schade is afgehandeld ". Niets meer en niets minder. Wat een slechte communicatie en service!!! Ik ga ze maar bellen...pfff.

Hele snelle service en heel correct.

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Een groot compliment waard, waar veel verkopers een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel, behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.