Uitgebreide keuze, goede en snelle service.

Uitgebreide keus. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Superfijne klantenservice

Vriendelijk, behulpzaam en snel. Goed bedrijf om producten bij te bestellen!

Excellent

Best service ever❤️

Goede kwaliteit en snelle levering

Prettige ervaring, mooie producten (porseleinen servies gekocht) en snelle levering

Product was er niet.

Goed alternatief werd aangeboden. En snel geleverd.

snelle levering en super verpakt

na zoeken blijkt dit bedrijf de beste sor****** van spullen te hebben en met de beste( laag) prijzen...1 klik en de volgende ochtend je bestelling!

Fantastisch bedrijf. Kleur van botervloot was niet voorradig, kreeg gelijk een mail dat er wel een andere kleur botervloot was, of ik die ook mooi en goed vond. Heb zelden zo’n snelle en beleefde actie meegemaakt. Ik kan alleen maar er aan toevoegen als je mooi dingen nodig hebt ga naar Kitchen&More.

Probleemloos

Prijs is ok, levering zeer snel.

Heel speciale bordenset

Heel speciaal van uitvoering, heel mooi borden set.

Top service!

Mooi servies gekocht, kwam goed verpakt aan. Er ontbraken soepkommen, keurig opgelost na snel mailverkeer ín het weekend!

Top! Origineel cadeau voor mijn dochter!

Leuke theepot, goed verpakt en snelle levering. Beslist een aanrader!

Zeer vriendelijke mensen. Correcte en snelle verwerking. Ten zeerste aanbevolen.

Super goede service.

Bestelling snel geleverd. Helaas 2 borden kapot. Geen probleem. Schade gemeld. Er wordt meteen actie ondernomen. En dag later 2 nieuwe borden in huis. Zeer goede service.

Super mooie borden!

Servies was keurig ingepakt, helaas toch wat breuk en schade. Na contact met de klante service had ik de dag erna al een nieuw pakje ontvangen. Super service!

Super bedrijf!

Ontzettend goed geholpen door een uiterst bekwaam en behulpzame klantenservice! SUPER!

Correcte afhandeling

Snel en deskundig

Fijn

Enorme vertraging van mijn bestelde glazen, maar hele fijne communicatie daarover. Snelle reacties op mijn mails. Dik tevreden dus.

Onverwacht met jullie in aanraking gekomen

Onze eerste erveringen zijn prima en de toezending en de kwaliteit van het geleverde is tot onze volle tevredenheid.

Wij kregen onze servies set keurig op tijd geleverd, helaas waren 12 van de 18 artikelen gebroken tijdens het transport. Twee dagen later hadden wij de vervangende borden al binnen. Heel snel en goed geregeld!

Fijne klantenservice!

Producten snel geleverd en prettige klantenservice!

Super service !!!

Zeer vriendelijk onmiddellijk respons vlotte levering zoniet wordt er steeds contact gehouden. Besluit ; zeer tevreden

Prima product en correct geleverd

Snelle en correcte levering

Heel goede service. Levering al na 1 dag.

Mooie stevige borden.

Snelle en correcte levering. Super goed veilig ingepakt.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.