Zeer goed.

Eerst gebeld of mijn bestelling nog kon voor Sinterklaas. En ja hoor, een dag later was alles al binnen bij mij. Keurig verpakt. Prima service!

Toplevering

Vlot en gemakkelijk te bestellen en toplevering

Super service en snelle levering

Voor het eerst bij deze aanbieder besteld en zeer tevreden! De levering was snel en de communicatie daarover was vriendelijk en op mijn vraag werd direct gereageerd.

Prachtige borden en super verpakt!

De borden werden de dag na bestellen mooi op tijd bezorgd. Ik had 4 hele mooie (zeer grote) pizzaborden besteld, ik vond dat best een beetje spannend! Als je soms ziet hoe men met pakketten omgaat. De borden waren supergoed verpakt in bubbeltjes plastic en ze kwamen geheel ongeschonden bij ons aan, dank je wel voor de goede zorgen. Ik ben er erg blij mee.

Super geholpen...en snel!

Schalen besteld. Direct reactie dat 1 schaal niet op voorraad was. Voorstel voor grotere schaal zonder bijbetalen. Levering op mijn gewenste tijd. Na beschadiging van 1 schaal volgende dag geld op de rekening. Nog nooit zo snel geholpen...ze reageren ontzettend snel. Voelde allemaal heel goed.

Uitstekende service, snelle levering

Na de bestelling bleek 1 item niet leverbaar. Hierop werd heel snel gereageerd en een alternatief geboden. Bestelling was daarna snel binnen en netjes verpakt om breuk te voorkomen.

De bestelde goederen zijn geleverd super bedankt

Wat een geweldige service!

Byzonder opvallende service . Erg meedenkend en heel klantvriendelijk tot in de kleinste details . Hier koop ik graag weer iets want dat gun je zo'n bedrijf met deze instelling . Het kan dus wel .

Geweldig geholpen

Het bestelde product was niet op voorraad. Ze hebben toen direct contact met me opgenomen dat het wel enige tijd kon duren voordat het weer voorradig was. Ze hebben samen met mij naar alternatieven gezocht en het werd super opgelost.

Zeer slecht

KLACHT. Artikel bij levering beschadigd. Direct contact opgenomen. Ik moest een foto toesturen van de beschadiging. Vervolgens geen enkele terugkoppeling gehad...ook niet in de SPAM of bij de RECLAME. Tot gisteren toen ik via de site een bericht had gestuurd mbt update schadeafhandeling. Antwoord was kort en bondig: " De schade is afgehandeld ". Niets meer en niets minder. Wat een slechte communicatie en service!!! Ik ga ze maar bellen...pfff.

Hele snelle service en heel correct.

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend

Een groot compliment waard, waar veel verkopers een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel, behulpzaam, vriendelijk en meedenkend.

Heel snel verstuurd en goed ingepakt toegekomen. De spaarpot zag er ook precies uit zoals ik had verwacht.

Zeer snelle levering en bestelling netjes binnen gekregen.

Meteen de volgende dag bezorgd, goed verpakt, helemaal super

Ik ga zeker vaker bestellen

Super goede service

Super goede service

Superservice

Het servies is superleuk helaas was het bijna helemaal stuk na en door de bezorging. Meteen gebeld en dezelfde dag nog een reactie op mijn e-mail en de dag ernaar alles per post weer opnieuw ontvangen. Top

Snel en prima afgehandeld

Leuke artikelen voor een reële prijs.

Snel en prettig geleverd

Er waren van wat bestelde items er niet voldoende in voorraad. Er is direct contact opgenomen en meegedach voor een oplossing. Wij hebben de bestelde items niet direct nodig dus deze worden in samenspraak nageleverfd. Overige artikelen keurig snel en netjes verpakt ontvangen

Snelle en goede service

Goede communicatie en snelle opvolging wanneer er een vergissing is gebeurd. Mooi servies!

Snelle levering en alles was heel goed ingepakt.

Tip top!

Besteld via de website, makkelijk en snel. De bestelling kwam keurig aan, de glazen waren zeer goed verpakt. Tip top!

Besteld en volgende dag in huis. Top

Prima service.

correcte levering en vlotte communicatie

Tevreden

Ik heb mijn servies goed en snel ontvangen. Alleen de dessert boorden mis ik nog . Ze hadden het wel vermeld, hoop ook deze snel te krijgen .

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.