Perfecte en snelle levering.

Alhoewel een kleine bestelling, toch een vlotte en perfecte levering gehad.

Goede en snelle service

Er waren een paar artikelen niet in voorraad, heel snel persoonlijke communicatie gehad over de levertijd van de nog te leveren artikelen. Ik ben een tevreden klant. Top sevice.

Helaas onbereikbaar

Jullie bestelling binnengekregen. Helaas was er van de 12 dingen 1 ding stuk. Kan gebeuren maar heb die dag via meerdere wegen jullie proberen te pakken te krijgen omdat ik met een probleem zat door dat kapotte artikel. (Ik had dat nodig voor mijn werk/belangrijke klus) dus wilde even wat overleggen met jullie. Nu 5 dagen later hebben jullie nog niet op mijn chat gereageerd. Net weer een bericht gestuurd maar geen reactie. Heb een mail proberen te sturen via het schadeformulier. Kan de foto’s niet uploaden ivm te groot bestand. Heel raar want het is helemaal geen groot bestand. Heb jullie geprobeerd te bellen.. ook niet te bereiken. :(

Snelle levering en uitermate goed verpakt.

Inderdaad 'vandaag besteld, morgen geleverd'. De spullen waren zeer goed verpakt in een stevige door met dubbel bubbeltjesplastic. Mogelijke aanbeveling is om de doos te merken als 'Breekbaar'.

Wat een geweldige service

Ontzettend mooie spullen en een geweldige service. Als er vragen zijn dan krijgt binnen een mum van tijd een antwoord. Echt fantastisch!

Goede borden

Snelle leverin. Mooie borden precies wat ik zocht. Ook Snelle reactie via de klantenservice

Serviesgoed zeer OK

Na wachten op de complete levering werd ons geduld beloond: alles stevig verpakt in karton en noppenfolie ongeschonden thuisgekregen.

Super dienstverlening

Goed meegedacht en persoonlijke aandacht

Correcte, vlugge en vriendelijke behandeling. Voor herhaling vatbaar!

Snel zoals beloofd geleverd. Ook mijn vraag via de mail werd snel beantwoord. Vriendelijk personeel. Top

Heel veel vriendelijke hulp bij uitzoeken product

Alles goed verpakt , zeer mooi servies , ik ben er super blij mee , zondag besteld en maandag al in huis !

Artikel is snel geleverd en goed verpakt.

Toppie

Zeer vriendelijk en snel geholpen. M’n bestelling ook de volgende werkdag in huis. Top!

Je krijgt wat er geboden wordt

Snelle levering en een mooi product. Weer een tevreden klant

Op geen enkele manier te bereiken

Ik wilde graag een factuur van mijn bestelling. Meerdere keren gebeld, gemaild en contact gezocht via messenger maar nergens reactie op, ook telefonisch niet bereikbaar..

Snelle levering, heel correct. Kwalitatief

Zou jullie aanraden bij mijn vrienden

Goede en snelle service

Goed product, snelle en goede service

Mega service

Ik kreeg supergoed advies over alternatief, mocht ik dat willen, toen bleek dat het artikel dat ik wilde bestellen er niet meer was. Zelf had ik ook iets vergelijkbaars gevonden, maar liet men mij toch weten dat de afmetingen daarvan echt anders waren dan eerst besteld - echt fantastisch hoe men hier meedacht. Nieuwe artikel was iets duurder, maar werd me niet in rekening gebracht, andere artikel zou ook niet meer te bestellen zijn. Nou waar krijg je nou nog zo’n service, echt petje af! Het artikel goed ontvangen, was breekbaar maar perfect verpakt. Ben blij met het vervangende artikel dat Kitchen&more me heeft aangeraden, dank jullie wel!

Eens Kitchen More Kitchen :-)

Zeer ruime keuze van producten! Wat je zoekt vindt je hier. Supersnelle service! Echt een aanrader! Eens Kitchen More Kitchen :-)

Snelle levering; vriendelijk en snel contact door klantenservice

Tot nu heel goed. Ben in afwachting van rest van bestelling, waar ik snel en duidelijk over ben geïnformeerd.

Zeer goede klantenservice

Helaas was mijn bestelling niet voorraadig. Kreeg daar heel snel na het plaasten van de order al bericht over met informatie over de levertijd en eventueel alternatief. Op mijn vragen werd snel en vriendelijk gereageerd. Levering van alternatief al binnen 1 dag. Super klanteservice

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.