Goede service en op tijd geleverd.

Goede klantenservice en goede kwalitijt.

T kan beter...

Helaas kloppen de negatieve reviews die je leest over dit bedrijf op sommige punten. Materiaal wordt slecht verpakt, en ja, dan komt het gebroken aan. Dat wordt dan wel snel vervangen, dat wel. Maar, het servies werd ook niet volledig geleverd. Backorder heet dat zo mooi. En, bij navraag blijkt het dan heel lang te kunnen duren voor de rest wordt geleverd. Weken? Maanden? Men durft het niet te zeggen Jaren?! En dat zit je dus met een incompleet servies waar je wel voor moet betalen. Ja, alleen het bedrag voor het geleverde. Mooi. Bij bestellen werd niet aangegeven dat eea niet op voorraad was. Men vindt het bij kitchen & more allemaal heel erg. Maar ik zou zeggen, doe een korting wegens incompleet leveren. Wat heb je nou aan een incompleet servies? Moet je ergens anders missende items gaan kopen, van ander servieslijn dus. Maar, die andere zaak stuurt eea wel goed verpakt :-)

Klantvriendelijk

Snelle en nette reactie op mail, denken mee. Snelle levering.

verkeerd product geleverd, wel goed opgelost

Snelle levering en uitstekende communicatie

De pannen die ik had besteld waren in de gewenste kleur niet meer in voorraad. Heel snel na mijn bestelling werd ik per e-mail op de hoogte gesteld en kreeg een alternatief voorgesteld. Dezelfde pannen, alleen in een andere kleur. Ook helemaal prima. En snel geleverd. Ik ben er blij mee. Voor herhaling vatbaar.

Alles naar wens

bestelling en aflevering zoals verwacht

redelijk snelle levering, kwaliteit is prima, wel jammer dat ik de vorken en de messen niet op EEN website kon bestellen, zodat ik nu 2x verzendkosten heb betaald om een setje van 6 vorken en messen van hetzelfde merk en type bij elkaar te krijgen

Goede en snelle service

Voor mijn moeder van 94 een theepotje met kopje besteld. Ze is hier erg blij mee

voldoet 100% aan de afspraken

Super geregeld

Snelle levering en prima artikelen!

Alles vlot verlopen, wij zijn tevreden!

Uitstekende service, prachtige kopjes!

De koffie smaakt me echt lekkerder uit de kopjes die ik bij jullie gekocht heb. Ik ben er heel blij mee, ook hoe ze eruit zien. Ook prettig hoe ik direct en persoonlijk op de hoogte werd gehouden van mijn bestelling. Nogmaals dank daarvoor.

Snelle en efficiënte service

De ene dag besteld, de dag erba in huis. Geweldig!

De bestelling, kiezen op de website en levering waren heel snel. Klantendienst is erg spoedig met hun reactie naar vragen enz. In 2 dagen kreeg ik mijn bestelling. Producten zijn ook heel goed en de prijzen zijn normaal volgens de normen. Ik ben een tevreden klant. De levering kan wel goedkoper.

Goede en snelle service

Goede service en snelle levering.

Snelle levering. Stevig ingepakt en alles was zoals verwacht. Heel tevreden.

mooi artikel en de volgende dag in huis

heel blij met de mooie kommen en zo snel in huis

Tevreden

Op zondag een pannenset besteld en maandag geleverd. Zeer tevreden over de bezorging en de pannen zien er goed uit.

Waardeloos

Slechte ervaring, geen goede oplossing geboden. Hier bestel ik nooit meer.

Uitstekende service

Snelle en uiterst correcte levering en mooi ‘spul’. Top

top!

Snelle levering en alles netjes ingepakt, helemaal top!

Prachtige serviezen en goeie service.

Heb een servies besteld en de volgende dag al in huis. Helaas was bij het transport één bord gesneuveld. Ondanks dat ik niet helemaal aan de gestelde voorwaarden had voldaan, kreeg ik een nieuw bord nageleverd. Héél blij mee.

Goede kwaliteit en hele snelle levering. Als er iets mis gaat, lossen gelijk op voor je en houden goed en snel contact met je. Ze laten alles weten en voor vragen zijn ze tot laat beschikbaar.

Goede klantenservices

Jammer dat pas nadat ik betaald had, bleek dat het bestelde aantal bordjes niet leverbaar was. Daarnaast werden er toen niet 10 geleverd maar maar 9. In beide gevallen werd het teveel betaalde wel heel snel teruggestort op mijn rekening.

snel geleverd, doos bovenkant niet goed dicht getaped maar servies is in goede staat afgeleverd.

Service gericht!

Een gedeelte van mijn bestelling (servies) kwam kapot binnen. Na contact een korte snelle keurige reactie: of ik de kapotte delen opnieuw wilde of mijn geld retour. Mijn keuze de kapotte delen opnieuw leveren. Dag erna kwam de bestelling alweer binnen en deze keer was alles goed. Mijn tip: zorg voor stevigere dozen en meer opvulling in de doos, gaat jullie veel geld besparen.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.