Netjes verpakt, levertijd lang

Product wat ik besteld had was niet voorradig. Kan gebeuren, echter werd er vanuit het bedrijf niet gecommuniceerd. Pas bij navraag waar mijn pakket bleef kreeg ik te horen dat dit langer zou duren ivm niet voorradig zijn product. Verder alles netjes verpakt en ze reageerden wel vriendelijk en vlot op mijn mails.

Uitstekende srrvice

In mijn levering zat breuk. Daar werd niet moeilijk overgedaan. Foto's opgestuurd en de volgende dag al een nieuw exemplaar ontvangen. Super!

Good quality. 5-stars for Kitchen&More!

Top sellings. Fast shipping. Excellent communications. Honest persons. Good quality. 5-stars for Kitchen&More! Friendly greetings from The Netherlands

Uitstekende en snelle service!

Borden, vleestang en braadpan besteld. Kreeg dag erna een mail van klantenservice dat de tang en braadpan niet op voorraad waren en kreeg de keuze hele bestelling later ontvangen of in delen, tevens een alternative maat voor braadpan, wel meteen voorradig. Keurige deellevering ontvangen van Kitchen&More. Aan te bevelen ook gezien het ruime assortiment!

snelle service

ondanks enkele gebroken borden hebben we een super snelle service ondervonden, en met de belofte ons een tegoed terug te storten.

Zie boven

Snelle levering en producten goed verpakt

De volgende werkdag werden mijn bestelde producten al geleverd. Mijn bestelling was breekbaar en heel goed ingepakt! Producten voldeden aan de verwachting en precies zoals afgebeeld.

Goed product en super service!!

Super!!

zoef..... zo snel

nog snel iets nodig voor ons feestje de dag erna.... besteld.... en ja hoor, de volgende dag konden we het gebruiken op ons geslaagd feestje...gewoon zalig zo, zonder dat je de wagen in moet om iets te gaan zoeken in een overvol shopping center...

Prima verpakking en super snelle levering

Snelle levering en goede verpakking

zeer goed

snelle correcte bezorging heel fijn dat er apart kopjes en apart schoteltjes besteld konden worden om de kapotte onderdelen van het servies te vervangen

geweldig fijne koekenpan en snelle levering

ik zou het zo aanraden aan andere personen

Lang moeten wachten op mijn bestelling, verder vriendeljjke team.

Begin juni heb ik een bestelling geplaatst een pre order van een dienblad. Er werd telefonisch aangegeven dat deze 30 juni binnen zouden zijn. Echter heb ik het dienblad begin augustus gekregen. Verder moest ik er zelf achterna, maar wel snelle reacties van de medewerkers. Verder had ik wel verwacht dat ik een extra korting of een klein cadeautje zou krijgen wegens de vertraging. Helaas nier gebeurd

Zeer tevreden over prijs, kwaliteit en levering.

Prima kwaliteit voor een prima prijs met een razend snelle bezorging!

Afterparty

Afterparty veel te duur,moet service naar de klant zijn.

Ze hadden het servies niet maar kwamen met een snelle en goede oplossing, waar we ook heel blij mee

Goede service voor een mooie prijs en een mooi servies, heel snel binnen gekregen!

Snel geregeld

Product van glas besteld. Werd snel geleverd en goed beschermd ingepakt.

Eenvoudig besteld, Top geregeld

Als zeer goed ervaren

Goed spul, goed en snel geleverd

++++

top

Fijne en duidelijke website. Bestellen ging makkelijk en de spullen werden zeer snel geleverd. Op nog een vraag via e-mail werd zeer snel gereageerd. Top! Ik zou er zo weer bestellen.

geweldig, super snelle levering, helemaal top

Correct geleverd, alles is goed ingepakt. Ik kan jullie met een gerust hart aanbevelen.

Prima product en levering

Supergoed verpakt en snelle levering.

Elke keer als ik jullie mailde kreeg ik supersnel en voldoende antwoord op mijn vraag. Heel lang gewacht op mijn bestelling en er heel blij mee. Wat ik lekkerder had gevonden was dat jullie mij af en toe zelf op de hoogte hadden gehouden ipv dat ik elke x na paar weken dacht ik vraag t maar weer.. Het is natuurlijk een uitzonderlijke situatie geweest en daar was ik mij van bewust.

Prachtig alleen de verkeerde kleur

Mooi maar we hadden om gevraagd om trucoise en kregen een paarse

Snelle levering en uitstekend service

Mijn bestelling werd op de volgende dag geleverd zoals beloofd. De vorken die ik had besteld waren niet meer beschikbaar en ik werd onmiddelijk gecontacteerd met verschillende opties als oplossing: top service!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.