Goede en snelle service

Goede service en snelle levering.

Snelle levering. Stevig ingepakt en alles was zoals verwacht. Heel tevreden.

mooi artikel en de volgende dag in huis

heel blij met de mooie kommen en zo snel in huis

Tevreden

Op zondag een pannenset besteld en maandag geleverd. Zeer tevreden over de bezorging en de pannen zien er goed uit.

Waardeloos

Slechte ervaring, geen goede oplossing geboden. Hier bestel ik nooit meer.

Uitstekende service

Snelle en uiterst correcte levering en mooi ‘spul’. Top

top!

Snelle levering en alles netjes ingepakt, helemaal top!

Prachtige serviezen en goeie service.

Heb een servies besteld en de volgende dag al in huis. Helaas was bij het transport één bord gesneuveld. Ondanks dat ik niet helemaal aan de gestelde voorwaarden had voldaan, kreeg ik een nieuw bord nageleverd. Héél blij mee.

Goede kwaliteit en hele snelle levering. Als er iets mis gaat, lossen gelijk op voor je en houden goed en snel contact met je. Ze laten alles weten en voor vragen zijn ze tot laat beschikbaar.

Goede klantenservices

Jammer dat pas nadat ik betaald had, bleek dat het bestelde aantal bordjes niet leverbaar was. Daarnaast werden er toen niet 10 geleverd maar maar 9. In beide gevallen werd het teveel betaalde wel heel snel teruggestort op mijn rekening.

snel geleverd, doos bovenkant niet goed dicht getaped maar servies is in goede staat afgeleverd.

Service gericht!

Een gedeelte van mijn bestelling (servies) kwam kapot binnen. Na contact een korte snelle keurige reactie: of ik de kapotte delen opnieuw wilde of mijn geld retour. Mijn keuze de kapotte delen opnieuw leveren. Dag erna kwam de bestelling alweer binnen en deze keer was alles goed. Mijn tip: zorg voor stevigere dozen en meer opvulling in de doos, gaat jullie veel geld besparen.

Die was prima hoor

Alleen werd de belofte: voor 20:00 uur besteld en de volgende dag in huis niet nagekomen. Ik kreeg wel snel een bevestiging dat eea verwerkt was maar de aflevering werd dus nog een dag later. Geen probleem want ik had er geen haast mee!

Geweldige ervaring.

Snelle levering, en goed verpakt allemaal.

Goede en snelle service

Leuke website! Snelle levering.

Prijs/kwaliteit uitstekend.

Uitgebreid assortiment/ mooie kwaliteit/tevreden klant

prettige webwinkel en goede service

Na bestelling kreeg ik binnen enkele uren een mail met excuses dat een van mijn bestelde kopjes niet binnen was, met de verwachtte datum dat deze er wel zouden zijn. Erg prettig!

Goede klantenservice

Jammer dat de producten die online staan niet altijd voorradig zijn . Dit weet je pas na de bestelling. De klantenservice daarentegen werkt optimaal. Ze stellen alternatief voor of annuleren.

Super snelle en persoonlijke service!

Heel fijn bedrijf. Ik deed mijn bestelling online en omdat er iets niet voorradig was, werd meteen nagedacht over een alternatief. Ik voelde me enorm goed geholpen en kom graag terug!

Alles is vlot en goed verlopen. En bij vragen krijg je direct een antwoord terug

Top service!

Snelle levering, heel goed ingepakt (de Tiki glazen) en ooooh wat zijn ze leuk :-)

Een zeer snelle levering en uitstekende prijs,kwaliteitverhouding!

Een zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit,prijsverhouding!

Product werd keurig op tijd geleverd, kwaliteit uitstekend

Mooi aardewerk, goed verpakt, nette prijs

Zie boven

Duidelijke website. Servies stevig verpakt.

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.