Uitstekende service

Snelle levering en erg goed verpakt. De glazen zijn mooi en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Uitstekende service over de mail.

Artikel keurig en op tijd maar kosten Afterpay ontzettend hoog

Artikel werd keurig en op tijd geleverd maar de kosten die voor het gebruik van Afterpay werden gerekend waren schandalig hoog.

Goede en snelle service Producten zoals omschreven Een aanrader

Top, snel en veilig

Glazen besteld, en de volgende dag al geleverd. Stevig en veilig ingepakt. Zo stevig dat PostNL het over ons hek gegooid heeft zonder enig probleem of schade.

Goed en snel verstuurd

Ik ben heel tevreden over het artikel wat ik besteld heb.

Geweldig mooi en kwalitatief goed servies!!!

Ik was heel lang aan het twijfelen of ik het servies van Cosy & trendy (delirio) zou bestellen. Ik heb het uiteindelijk besteld en heb er absoluut geen spijt van. Super mooi servies van goede kwaliteit voor een leuke prijs!

prima bedrijf met mooie spullen

Ze hebben mooie spullen voor een mooie prijs. Wij hadden een klein probleempje met borden maar dat werd dezelfde dag nog geregeld. TOP.

Mijn glazen werden stuk geleverd

Spijtig genoeg werden mijn bestelde glazen stuk geleverd. Beetje nalatigheid bij het verpakken denk ik. Procedure moet nog opgestart worden voor terugbetaling.

Snelle verzending en mooie producten voor een goede prijs. Dus ik ben helemaal blij:)

Prima servies, goede prijs

Goede prijs, prima servies, snel geleverd

Geweldige service

Op een snelle manier geleverd.

Goed materiaal, snelle levering

Goed voor elkaar. Snel. Duidelijk.

Snelle verzending!!! Keurig verpakt!

Het kon niet sneller.Ik had een aantal losse onderdelen van het servies besteld.Prima afgewerkt.

Geen commentaar

Nette prijs, snel bezorgd

Positief

Fantastisch mooi servies :-)

Echt een aanrader voor elke keuken!

Slecht

Voor 20:00 bestelling gedaan inmiddels 3 dagen voorbij geen bericht waar mijn bestelling blijft. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

Snelle en persoonlijke service

Het service werd snel geleverd alleen waren in het transport gesneuveld. Een mailtje en enkele foto’s was alles wat nodig was om deze snel weer te vervangen. Hele fijne en snelle service dus. En het servies is natuurlijk ook prachtig.

snelle afhandeling en goed product

Vorig jaar een fijn servies gekregen. Nog geen enkel plekje beschadigd. Nu waren er enkele borden gesneuveld. Bijbestelling en snelle levering. Heel goede service. Aanrader.

Besteld en volgende dag in huis Glaswerk zat heel stevig verpakt en was conform de verwachting.

Servies is zeer mooi, goed verpakt en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terug komen om te bestellen.

Goede service en kwaliteit staat hier vooraan.

Ik heb een tijdje terug een bestelling geplaatst die toch niet voorradig was. De order werd direct ingetrokken en ook de betaling. Er werd gezegd dat ik juni weer kon kijken want dan zou het serviesgoed wat ik graag wilde er weer zijn. En dat klopte. Ik heb het alsnog besteld en het werd snel en goed ingepakt bij mij binnen. Aan service ontbreekt het niet.

Wat een geweldige ervaring. Super service.

Het door mij bestelde artikel was tijdelijk niet leverbaar. Ik kreeg onmiddellijk een voorstel tot alternatief, waarbij spontaan de meerprijs niet werd aangerekend ter compensatie voor het ongemak. Als dat géén topservice is ...

Erg tevreden, ook bij gebroken bord goede service.

Enige minpuntje is dat je zelf voor retourzendingen moet betalen

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.