Prima ervaring!

Keurige snelle levering, mooie site, veel keuze

vlotte service

heel mooie borden en kopjes besteld van cosy and trendy. Heel gemakkelijke website, gemakkelijk in gebruik. De kopjes die ik besteld hadden helaas de inhoud niet zoals beschreven (22cl). Het retourbeleid is ook op eigen kosten en dat vond ik jammer. Retour ging mij evenveel kosten als mijn aankoop zelf

Alles is in orde gekomen

Tevreden over de hulp en correcte antwoorden , mijn bestelling is oké , dank u

Mooi product en uitstekende service en communicatie

Ik ben zeer te spreken over de afhandeling van onze bestelling. Door goede en een prettig persoonlijke communicatie wisten we precies waar we aan toe waren. De bestelling werd zo snel als maar enigzins mogelijk was bezorgd en wij zijn erg blij met ons prachtige servies. Het was erg prettig om zaken met jullie te doen. Ik zou willen dat het overal zo zou gaan ;)

Prefecte levering zoals verwacht

Prefecte levering zoals verwacht Het

Snelle levering, goede producten!

Ik bestelde enkele keukenproducten. De producten kwamen snel aan, goed verpakt en zagen eruit zoals op de website.

Prachtig product, snel geleverd!

Prima proces, snelle afwikkeling en geen enkele horde ervaren.

Prima service, snelle levering en mooi product

Mijn bestelde pannen bleken niet leverbaar en ik kreeg zonder bijbetaling een duurder alternatief aangeboden. Snelle levering en de pannen bevallen tot nu toe prima. Contact snel en oplossingsgericht.

Levering van kappot service.

Mooie kopjes besteld maar tijdens levering zijn er helaas 2 gebroken. Dit kan uiteraard gebeuren allen word er niks opgelost ook al meld je het meteen na levering en stuur je alle gevraagde info. Krijg je week later antwoord dat ze niks hebben ontvangen en dat je alleen nog geld terug kunt ontvangen en met een incompleet servies blijft zitten.

Een hele goede service

Perfect bedrijf

2 set servies gekocht turbolino en 2 sla kommen. 2 producten hadden een productie fout, gemaild en foto's gestuurd. De communicatie was perfect, en ze hebben de 2 producten opgestuurd. Dit bedrijf zal ik iedereen aanbevelen. Het fijne is ook dat je, je eigen bestelling kunt volgen zodat je weet wanneer je bestelling aan komt. Een dikke 10 van mij.

perfecte service

Mijn bestelling was niet voorradig. Ik kreeg direct een mail daarover met een alternatief. Na akkoord is dat (duurdere) alternatief snel naar mij toe gestuurd zonder dat ik bij hoefde te betalen. Prima service en een prachtig product.

Ondanks de lange levertijd toch de eierdopjes binnen!

Prettige communicatie!

Bestellen ging gemakkelijk! Levering was snel! Mooie producten, alleen kwam de doos zonder bovenkant en met extreem veel bubbelwrap bij ons binnen. De verpakking had beter en milieuvriendelijker gekund. Ook was dit voor een cadeau voor een ander. Dus het ontbrekende bovenkant van de doos ziet er toch wat minder uit. Dus dat maakte het voor mij een 7. Verder top!

Snelle en correcte service

Snelle levering en zeer snelle en duidelijke communicatie. Top!

Gewoon goed

Snelle levering. Goed verpakt. Prachtige kwaliteit

Duidelijk, snel en precies

Informatie website is duidelijk, bestelproces overzichtelijk, afhandeling snel, to the point en vlekkeloos

Perfecte en correct afhandeling vd bestelling

Idem

Snel verstuurd, goed verpakt.

De pannenset was erg goed verpakt. De informatie qua bestellen is prima. Volgende dag in huis.

Alles zit keurig ingepakt en supersnelle levering.

Snel en correct

Snelle levering, goed beschermd verpakt en product beantwoord helemaal aan de verwachtingen.

Heel tevreden

Top met oplossingen , super

belle assiette

bonjour livraison top mais plusieurs assiettes présente quelque défauts

Snelle levering en goed artikel

Diepe ´Chef’ Borden, goede kwaliteit vs prijs! Snelle levering

Aardig en meedenkend

Wij bestelde een koekenpan van Greenpan alleen was deze toch niet op voorraad. Kregen keurig een mail en ook een melding wamneer we de pan dan konden verwachten. Helaas kon ook de nieuwe datum niet worden gehaald omdat Greenpan opnieuw moest produceren. We kregen de optie voor geld terug of een ander model. Alles werd keurig gecommuniceerd. We kozen om te wachten tot de pan wel kon worden geleverd. We zijn heel tevreden en gaan zeker binnenkort meer Greenpans bestellen bij Kitchen&more!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.