Mooi product

Mooie karaf een niet zwaar maar toch degelijk en een goede prijs. Bedankt.

Duidelijke website. Eenvoudig bestellen. Suoer snel geleverd. En goed verpakt. Wij komen hier zeker terug.

Heel tevreden

Mooi product, mooie prijs en snel geleverd.

2 tassen besteld zeer goede service,.snel levering

Prima en problemen worden snel verholpen

Prima! Mooie pannenset en wokpan. De messenset was vergeten maar werd na een mailtje alsnog erg snel naar ons toe gezonden. Keurig .

Uitstekende service& delivery

Alles zeer goed ingepakt en voldoende beschermd! Zeer snel geleverd.. prima ervaring

Geweldige GROTE glazen

Als als verjaardagscadeau gegeven aan mijn zusje. Gelijk dezelfde avond nog gebruikt met haar vriendinnen. Verpakking vond ik matig. Als de bezorger de doos even verkeerd zou hebben gehouden. Waren alle glazen stuk geweest.

Zeer degelijk servies en goede levering

Makkelijk online servies besteld. Dit werd snel en goed verpakt geleverd. Het is van degelijke kwaliteit.

snel en super gemakkelijk

Het pakket was heel snel bezorgd en met zorg ingepakt gezien het om glaswerk ging!

Prima. Helaas duurde het erg lang voordat het product in Nederland aankwam.

Ze hielden mij op de hoogte van dr vertraging.

Hele snelle levering

De kopje zijn heel mooi.

Alles in orde

Uitstekende service

Alles de volgende dag in-huis perfect

Uitstekende webshop om zaken mee te doen!

Prima prijsstelling en snelle verzending, keurig zoals op de website is vermeld. Wat zeker ook in positieve zin opviel was de zeer goede verpakking van de breekbare producten! Hulde!

Snelle service..top..

kapotte bestelling

de gebroken borden die in de bestelling zaten werden de volgende dag direkt opnieuw geleverd

Netjes en correct!

Ik heb netjes en op tijd mijn bestelling binnen gekregen zoals afspraak!

Goed en snel

Prima snelle service, kwaliteit zoals verwacht

Geweldige service & bijzonder mooi servies

Nadat ik mijn unieke gebaksbordjes binnen kreeg met daarbij 1 kapot bordje,stuurde ik direct een mail.Myrthe van K&M reageerde meteen en een nieuw gebaksbordje kwam mijn richting op!Fantastische service!!Bedankt!!!

Perfect en snelle levering

Prijs kwaliteit helemaal goed en snelle levering

Snelle service en goede communicatie

Blij met dit kwalitatief servies, snel geleverd, zou onmiddellijk terug bij jullie bestellen.

Fijne website, goede prijzen (sale), goede bezorging

Ge-wel-dig!

Hele mooie stevige bordenset, leuk formaat kommetje er bij. Is overal een fancy aanvulling! Ja zelfs in de kast zijn de prachtig!

gebruiksvriendelijke website, als er iets niet is wordt meteen een alternatief voorgesteld. zeer snelle levering.

Telefonisch niet makkelijk te bereiken

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.