Besteld en direct geleverd zonder gedoe, heerlijk het bestaat!

Top! Besteld in het Pinksterweekend op zondagavond. Ik dacht, komt ergens einde van de week/ begin van de week erop aan daardoor, helemaal prima. Tot mijn verbazing kreeg ik mail op 2e Pinksterdag dat het al ingepakt was en meeging met de bezorger. De dag erna was het er al!! Wat een efficiëntie en daadkracht energie, i love it! Complimenten en hartelijke dank!

Snelle en goede service

Gemak, duidelijk en snel

Beetje stuk

Ik had 5 koffiefilterhouders gekocht. 2 daarvan bleken enigszins kapot. Ze waren nog wel te gebruiken, zodat ik besloten heb het erbij te laten. Ik had geen zin in het hele gedoe van terugsturen etc.

Super snelle levering (vandaag besteld morgen in huis). Helaas iets kapot ondanks goede verpakking. Binnen een uur reactie per mail en na een dag een nieuw item binnnen. Een shop waar ik zeker nog eens zou bestellen.

Geweldig, snel en klantgericht!

Geweldig mooi servies, uitgebreide catalogus, snelle service en zeer klantvriendelijk en klantgericht!

Prachtig servies en snelle service!

Gemakkelijke website met ruime keuze! Bestelling is goed verpakt en is dus goed aangekomen! En snel geleverd.

Super klantvriendelijk, snelle levering en prachtig materiaal!

Wij bestelden een servies dat onmiddellijk verzonden werd, super goed ingepakt en perfect geleverd. De slakommen waren niet binnen en we kregen een uurtje na de bestelling een mail of dit samen 2 dagen later mocht besteld worden of liever apart. Wij hadden ze graag gehad met het mooie weer en ze werden apart verstuurd. Super mooie kwaliteit en precies zoals op de website. Ik ben fan!

Zeer tevreden en zal zeker wederom bestellen als ik iets nodig heb

Leuke artikelen., Duidelijke site, Snelle levering, goed verpakt.

Bestelling snel en goed ontvangen

Bestelling snel en goed ontvangen

Snelle levering, beste prijs!

Tevreden van de snelle levering! Ook de beste prijs als je vergelijkt met andere sites.

Prima bedrijf

Snelle levering, goed verpakt, mooi produkt

Prompte e9n vriendelijke service

Ik had kopjes besteld waarvan er een defect was. Werd meteen geholpen en het nieuwe kopje is onderweg. Zijn zo leuk en heb meteen nog bordjes besteld die wederom ook heel mooi zijn.

top levering

lekkere smaken voor een ideale BBQ

Uitgebreid en scherp geprijsd assortiment, attente aftercare

Ik had een Yakiniku pro set besteld waar een onderdeel van ontbrak: één e-mail naar Kitchen & More en de tussenleverancier stuurde het diezelfde dag na: top!

Top ervaring

Bestelling gemaakt, bleek 1 artikel niet leverbaar, direct mail gehad met de oplossing en alternatief product aangeboden, beter product dan besteld en zonder bijbetaling. Top geregeld. Volgende bestelling komt eraan.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en op al mijn vragen binnen een paar uur antwoord. Top service en prachtige serviezen!

Super en supersnel

Niets op aan te merken!

prima service

prima soep kommen :-) een kleur niet beschikbaar. keurige communicatie.

Super mooi servies en hele fijne klantvriendelijke klantenservice. Ik had al een bestelling geplaatst en besloot toch nog om schaaltjes te bestellen. Even vergeten dat ik dan twee keer verzendkosten moest betalen. Meteen een mailtje gestuurd. De volgende dag meteen een berichtje terug dat de bestelling was samengevoegd en ze 1 keer de verzendkosten terug gingen storten! Super tevreden en goed geholpen!

Prima service. Artikel niet voorradig, toch snel geleverd. Jammer van de extreem hoge verzendkosten! Daarom geen 5 sterren.

Top persoonlijke service

Ik werd keurig gemaild dat mijn bestelling waarschijnlijk nog even op zich zou laten wachten en of ik dan misschien toch mijn geld terug wilde. Ik koos voor wachten. Uiteindelijk kwam de bestelling alsnog heel snel binnen. Typisch voorbeeld van overdeliver, heel fijn!!

Product uitstekend, leveren heeft even geduurd

Op woensdag besteld voor 20.00 uur, maandag geleverd. Helaas zending niet direct met DHL meegegeven, vervolgens bij DHL ook niet direct verwerk. Product verder uitstekend! Doos mag wel iets kleiner.

Uitstekende service

Uitstekende service. Na een beschadigde levering de volgende dag al nieuwe levering

goede service mooi spul

Ik moest er een paar weken langer op wachten dan normaal was , omdat het niet meer voorradig was ik heb industriele eierdopjes besteld.. Nu staan ze te pronken in de kast en elk weekend op tafel.. Heel blij mee ook op mijn mails werd direct en netjes gereageerd..

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.