Schone servies en sterke service

Wij hebben een servies gekocht. En toen dat het aangekomen was waren 4 stukken wel stuk. Dit was heel jammer, maar het kwam echter op slordig verpakking en versturen van ons aankoop. Wij hebben direct na het ontdekking een e-mail naar customer service gestuurd en de volgende dag waren de vervangstukken in de mail! Deze zijn goed aangekomen!

Snel, vakkundig en volgens afspraak.

Geweldige set!!!!

Als op de foto! Krasbestendig! Nog goedkoper dan wehkamp zwart matte set. Zoo blij ermee!

Heel mooi aardewerk

Netjes verpakt heeel mooi vormgegeven keramiek, het kwam wat later maar ik werd prima op de hoogte gehouden.

Mooie koffiemokken

Mooie koffiemokken, snelle levering en goed ingepakt.

Is prims

Primapan lange levering

Mooi spul en geweldige klantenservice

Wat ben ik blij met mijn mooie en betaalbare servies! Elk bord mag er zijn en heeft een eigen uitstraling. Echter er is een klein dompertje: 3 van de 24 borden zijn niet helemaal zoals het hoort te zijn (luchtbel en kleine beschadiging in het glazuur). Ik bel met Kitchen&more, ze vragen me een foto op te sturen en twee dagen later heb ik 3 nieuwe borden in huis! Wat een geweldige service met goede en open communicatie door hele vriendelijke medewerkers! Mijn volgende bestelling voor de keuken doe ik nergens anders meer!

Mooie soepkommen

Supergave soepkommen/borden, snel bezorgd

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Uitstekende service

Prima in orde

1 pan beschadigd aangekomen. Schademelding niet binnengekomen bij ze, na 1 telefoontje alles toch prima afgehandeld.

Prachtige artikelen en een goede klantenservice

Afgelopen week hebben wij borden en koffiekopjes besteld bij Kitchen&more. De borden waren geweldig en hetzelfde geldt voor de espressokopjes. Helaas waren de koffiekopjes niet leverbaar. Althans, leverbaar over een maand, en de jongedame bij de klantenservice heeft echt haar best gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen. Van ons krijgen ze een 9,5! De halve punt verbe****** zit in dat het beter aangegeven had kunnen worden op de website dat de kopjes niet direct leverbaar zijn.

Geweldige vlotheid.

Alles ging vlot en simpel. Producten op tijd geleverd en volgens afspraak.

Super snelle levering en goede kwaliteit

Zie boven

Zeer positief.helemaal tevreden.

Als je een mail stuurt met vragen dan wordt dat snel beantwoord..de levering gaat ook voorspoedig.

Mooie artikelen en goed geprijsd

Snelle en adequate service

Netjes en snel geleverd. En heel mooi service

Slecht, geen bericht geen pakket geen telefoon bericht

Ik bel 15 keer geen gehoord. Mijn pakket zou bezorgt zijn, niet gebeurt. Geen track and trace code. En bij post nl niks te horen.

Vlug geleverd perfect ingepakt

Prima en snelle service

Goede klantenservice en mooi servies!

Happy

Snel geleverd en ziet er mooi uit

Top website

Complete website, originele en kwalitatief goede producten. Snelle levering en ontzettend goed verpakt.

Ik was al een tijdje op zoek naar degelijke pannen. Maar ik twijfelde over al die verschillende coatings. Op de site van Kitchen&More kwam ik een fijne uitleg tegen, zodoende plaatste ik mjjn bestelling. Helaas was mijn eerste keuze uitverkocht. Echter, de service van Kitchen&More was super; ik kreeg een andere set aangeboden en zij betaalden het prijsverschil. Ik ben giga blij met mijn pannen & bestekset!!

Kitchen&More is DE definitie van klantenservice

Prachtige serviesset besteld tegen correcte prijs. Er bleek één artikel niet voorradig, maar hiervan werd ik onmiddellijk uitgebreid op de hoogte gebracht. Er werd meteen ook een gepaste oplossing aangeboden. Geen poespas, wel een sympathieke, transparante communicatie. Bovendien werd de rest van mijn bestelling zorgvuldig verpakt en supersnel verzonden. Zo hoort klantenservice te zijn. En menig webshop kunnen hieruit leren. TOP!

Super blij met het mooie servies! Snelle levering en super verpakt zodat allees heel en zonder krassen binnen komt!

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.