Uitstekend.

Snel en accuraat

Precies wat ik zocht, snel bezorgd, heel goed ingepakt!

Snelle en correcte behandeling van ALLES

Alle communicatie en behandeling snel en correct verlopen inclusief klein probleempje direct verholpen.

Goed advies

Goed advies

Snelle levering, goed verpakt

Zie boven

Dessert bowls

Super price, fantastic quality and quick delivery, arrived the day I wanted to make some individual trifles.

Top kwaliteit voor een super prijsje

Mooie borden en kommetjes, prachtige kleur en vorm.

Mijn ervaring met Kitchen en more is bagger!

IK RAAD JULLIE AAN HIER NIET TE BESTELLEN, SERVICE IS BAGGER! Ik had 6 kommen besteld, waarvan 4 kommen gebroken bij mij aan kwamen. Ik heb netjes aangegeven dat ze stuk zijn en foto’s etc opgestuurd zodat Kitchen&more dit kan verhalen bij de verzekering. Vervolgens krijg ik 4 kommen opgestuurd van een te klein formaat. Wat blijkt?! Ik heb bij de eerste bestelling te grote kommen ontvangen. Na dagenlang mailcontact zijn we er eindelijk achter dat de eerste bestelling verkeerd was bezorgd. Tot slot komt de medewerker met een oplossing namelijk het volgende; We kunnen de borden wel verrekenen met de ander kommen dat komt goed, zullen we dan de verzendkosten splitten? Dat u de borden op eigen kosten retour stuurt en wij de nieuwe kommen op onze kosten op gaan sturen? Dan komen we elkaar mooi tegemoet. SORRY MAAR HET IS IN EERSTE INSTANTIE NIET MIJN FOUT DAT JULLIE EEN VERKEERDE EERSTE BESTELLING LEVEREN, waar 4 van de 6 kommen ook nog eens gebroken zijn. Nu mag ik extra betalen, zodat ik de gewenste grootte krijg, maar ik moet de te klein geleverde kommen wel zelf terugsturen en de verzendkosten zelf betalen??? Jullie communicatie en oplossingsgerichtheid is BAGGGER! Lieve mensen, ik raad je aan hier niet te bestellen. Haal je spullen maar bij Cookinglife, die hebben mooi servies en ook is de service top!!

Erg vriendelijk en servicegericht

Ik had online per ongeluk verkeerde borden besteld. Mail gestuurd, het werd heel snel gereageerd en mijn verkeerde bestelling werd gelijk eruit gehaald.

Goed service

Goede en snelle communicatie!

Geweldige service

Mijn bestelling was niet op voorraad maar ze hebben deze fijn in backorder gehouden. Nu ontvangen en heel blij mee. Afterpay ging wat minder maar dit hebben ze netjes opgelost. Reageren snel als je vragen hebt. Fijn bedrijf.

Perfect, duidelijke communicatie en goede producten!

Behulpzame klantenservice!

Prima levering

Prima levering

Super mooi servies

Ik had een order geplaats en er stond duidelijk op de site dat het nu nog niet te leveren was. Toen ik na een maand een mail had gestuurd kreeg ik gelijk antwoord waneer het zou komen. Binnen gekregen en super mooi servies! Ziet er prachtig uit lekker grote borden en ontzettend stevig

Super service

Enkele dagen geleden een bordenset besteld. Ik heb voor 23:00 besteld en de de dag erna mijn bestelling ontvangen. De bordenset Diwali ziet eruit zoals op de foto en is boven verwachting. Enige minpunt is dat er op het bovenste bord een kras zit. Wellicht komt dit door de verpakking, die bedekt ze niet volledig. Verder een top service!

Prima levering!

Prima levering en erg blij met de kopjes!

snelle service en mooie kwaliteit product.

4 wijnglazen besteld. goede kwaliteit, dezelfde dag nog verzonden en na 1 dag al binnen. erg tevreden!

Snelle levering en mooi product.

Ik had de set de volgende dag al in huis. Ze waren de gratis messenset vergeten maar na een mail was die de volgende dag al in huis. Super service. En wat een ongelooflijk mooie pannen! Heel blij mee!

Lange levertijd

Op de site stond dat de levertijd 1 dag was. Vervolgens kreeg ik een mail dat het 2 weken zou duren. Op zich prima, want servies was precies wat ik wilde. Ik werd helaas niet op de hoogte gehouden en moest zelf mailen voor de status van mijn bestelling. Toen het binnen kwam, bleek dat veel van het servies aan de onderkant licht beschadigd was waardoor het wiebelt. Als reactie op deze melding kreeg ik dat dit bij veel aardewerk servies zo is en dat ze daar niets aan kunnen doen. Toch jammer. Servies is verder wel echt heel mooi, maar voor mij was dit helaas eens en niet weer...

Alle lof! Meteen reactie toen citroenpers niet meteen leverbaar was, met een heel goed alternatief!

1 e ervaring met kitchen&more en heel goed bevallen. Citroenpers bleek niet meteen leverbaar en daar werd meteen een mail over gestuurd met daarin een alternatief voorstel. Ik vond dat heel prettig! Ook had ik de spullen snel in huis. Hele dikke pluim voor Kitchen&More!!

Wat een geweldige service

Ik had verschillende dingen geshopt, maar er bleek iets niet leverbaar; Ik ontving direct een persoonlijke mail van een medewerker, met alternatieven, de levering van de rest ging razendsnel en binnen 48 uur stond het teveel betaalde geld weer op mijn rekening. De zending was heel zorgvuldig ingepakt. Top service!

Zeer goede service

een product was kapot gegaan bij de post. Ik kreeg meteen een nieuwe.

Zeer snelle levering

De asperges kunnen de olgende dag al de pan in! Smullen maar.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd. En heel goed ingepakt!!

Snelle levering, was keurig verpakt en goede prijzen. Als ik nog meer nodig heb, zal ik daar zeker weer bestellen

Stevinstraat 6

9351VK Leek

Over Kitchen&More

Kitchen&More is een online kookwinkel. Met meer dan 15.000 artikelen een ruim assortiment. Wil je een review over Kitchenandmore.nl achterlaten dan kan dit hier, heb je een klacht dan horen we dit ook graag. Uiteraard het liefst per mail zodat we het netjes kunnen oplossen We werken samen met Kiyoh en deze partij verzamelt voor ons de reviews Zoals je ziet is klantenservice het belangrijkste voor ons. Veel plezier met je bestelling.