Pluspunten

Snelle levering Makkelijke site en manier van bestellen.

Beter omschrijven maat laarzen(breedte voet) en wat schachthoogte inhoudt.

Pluspunten

qualité - rapidité

possibilité de choisir la taille de mollets pour chaque modèle...j'ai acheté goldi 48...mais une plus petite taille aurait suffis !

Pluspunten

prima/snelle-goede levering

Kleuren op de website mogelijk beter

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Vlotte service

Nadere bepaling tijdstip levering je moet ganse dag thuisblijven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending

ondanks aanwijzing website paste artikel niet. (Kuit van 42 cm in maat 37 website gaf aan neem 44 was te klein). Stickers voor terugzenden was niet geheel duidelijk ook de persoon van het afhaalpunt wist niet hoe het moest. (misschien duidelijk noteren welke on de door moet).

Pluspunten

Hervorragender Service und Top Kommunikation

Alles Bestens. Nichts zu verbessern. Weiter so

Pluspunten

Leer had ik zachter verwacht voor 180 euro!

Pluspunten

Excellente qualité et livraison ultra rapide

Pluspunten

Waanzinnig mooie laarzen, mooi leer. Eindelijk laarzen die meteen goed zitten om de kuit, jammer dat ik jullie niet eerder ontdekt heb! Ik aas nog op een ander paar (donkerbruine Sanne, prachtig!) maar ze zijn helaas uitverkocht in mijn maat...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlugge verzending. Correcte terug storting van reeds betaald bedrag van een terug gezonden bestelling wegens verkeerde maat of slechte pasvorm.

Nakijken of het een paar laarzen zijn en niet 2 linkse......is niet zo fijn.....Terug zenden via post van deze verkeerde zending kost 16 euro.....en dat komt bovenop het aankoop bedrag.

Pluspunten

Prettige site Hele snelle levering, binnen 24 uur! Goede kwaliteit

Geen!

Pluspunten

Mooie kwaliteitvolle laarzen

Pluspunten

Veel keuze, voor elk wat wils! Mooie afwerking van de laarzen en zeer degelijk materiaal. Echt een aanrader!

Misschien ook betalen via overschrijving vanuit België?

Pluspunten

Prima laarzen, zitten perfect. Levering na 2 dagen. Een aanrader!!

Pluspunten

Ik had contact opgenomen via de website met een vraag over maten etc. Snel en aardig antwoord, werd echt meegedacht. Laarzen waren netjes verpakt verstuurd. Snelle levering. Mooie laarzen, goed afgewerkt. Via een andere webshop direct nig een paar head over heels laarzen besteld (bij jullie niet (meer)) verkrijgbaar. Ook die laarzen zaten meteen goed

De laarzen zijn erg stroef met aantrekken, al twee paar pantykousjes gesneuveld

Pluspunten

Quality of boots Flexibility of sizes Ease of website Good / attractive packaging Speed

Make choice of delivery possible (choose delivery or pick up on a choosen adress/time)

Pluspunten

Très bon produits Livraison parfaite Échange mails top

Utiliser un autre transporteur que Chronopost

Pluspunten

snelle levering en mooie laarzen !

Pluspunten

Overzichelijke website met duidelijke foto's,snelle levering,kuitmaat past bij mij perfect en dat is super!!

Pluspunten

Makkelijke site. .. Goede service

Site meer up to date houden ... en misschien iets meer aanbod voor laarzen met hak.... En dan tussen onder de 200 euro. . Mensen de mogelijkheid geven om achteraf te betalen. ...

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.