Pluspunten

snelle levering duidelijke website

liefst niet via dpd mail en tijden kloppen niet

Pluspunten

Mooie spullen en super service

Pluspunten

Bedient de moeilijkere doelgroep (selectieve groep). Snelle levering. Retourneren mogelijk dus nog geen verplichting. Producten vallen in 't echt absoluut niet tegen!

Ga zo door!

Pluspunten

snel!

een dag tevoren lezen wanneer het pakket de volgende dag wordt bezorgd is (voor mij) beter dan op de dag zelf!

Pluspunten

zeer mooi zo te zien goed van kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het geleverde artikel was niet de juiste maat. Toen ik opbelde voor meer informatie over de verzendkosten bij ruiling, ben ik keurig te woord gestaan. De ruiling is ook prima gelukt. Prima verpakt.

Op de site staat vermeld: voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag bezorgd. Dat gebeurde in mijn geval echter niet! Ik heb voor 14.00 uur besteld (op donderdag), maar kreeg de bestelling niet de volgende werkdag bezorgd. Het werd pas op zaterdag bezorgd. Mocht het, door omstandigheden, niet lukken om de volgende werkdag te bezorgen als iemand voor 14.00 uur heeft besteld, laat dit dan per mail weten. Of zet een mededeling bij het bestelscherm. Bij ruiling moet het volledige artikelnummer (inclusief maat) aangegeven worden. Dat is echter nergens bij het artikel of in het winkelmandje terug te vinden. Tip: het volledige artikelnummer reeds bij het artikel of bij het winkelmandje vermelden. Niet pas bij de bevestiging van bestelling. Dat werkt nl. niet bij ruiling. Ik heb mijn pakket teruggestuurd om te ruilen omdat het eerste artikel te groot was. Via trackandtrace.nl kon ik zien dat het pakket afgeleverd was bij jullie. Ik heb hier echter helemaal geen bericht over gehad. Ook was hierover niets terug te vinden in Mijn account. In tegenstelling tot de eerste zending kreeg ik ook geen mail van DPD dat het pakket bezorgd zou gaan worden. Voor mij was het hele proces van ruiling niet te volgen/terug te vinden. Dat zou verbeterd kunnen worden. Eventueel met een bevestiging van ontvangst en verzoek om ruiling etc.

Pluspunten

De kleding wordt zoals aangekondigd snel geleverd. Kleding is prachtig.

Pluspunten

Ideaal! Via de chat werd me de lengte van t shirt verteld en dat een ander shirt over een uur in de aanbieding kwam! Netjes!!

Pluspunten

Goed en betaalbaar product. Snelle en accurate service.

Pluspunten

lekker zittende stof, mooie kleuren

voor mijn lengte, 1.63 iets aan de lange kant

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, prima spullen

Pluspunten

Snelle levering en wat je geleverd krijgt is van superieure kwaliteit!

Pluspunten

snelle afhandeling.

Track & Trace code geven, zodat je kan zien wanneer je pakket wordt geleverd

Pluspunten

snelle levering en goed product!

Pluspunten

prachtige kwaliteit en supersnelle verzending!

geen

Pluspunten

Snel, duidelijk, goed, je wordt op de hoogte gehouden over de aankoop en wat is beloofd wordt nagekomen!

niet dat ik weet!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering mooie stof

ik vond het erg vervelend dat ik bij de retourzending € 6,75 moest betalen. ik hoop dat jullie mijn betaling aan jullie snel zullen doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

telefonische bereikbaarheid verbeteren. Telefoon wordt niet opgenomen

Pluspunten

Product is van goede kwaliteit. Prima service, snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kleding van goede kwaliteit.

Pluspunten

zeer snelle levering

ik veronderstel dat de chauffeur zelf de zending afgetekend heeft want de laarzen werden aan de voordeur achtergelaten en gelukkig niet gestolen.

Pluspunten

Prachtige laarzen, snelle levering,

Maak een mobiele website

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.