Laden reviews...
Très bonne expérience
6 December 2023
Didier CARRÉ
Mauléon
J'ai commandé des bottes mollet larges malheureusement vous n'accordez pas assez d'attention à la taille des pieds et des chevilles trop étroites pour moi et je suppose beaucoup d'autres clientes.je le regrette sincèrement car vos bottes sont d'une excellente qualité mais j'ai dû les renvoyer.ça m'a beaucoup attristée
Beveelt niet aan
5 December 2023
Gouillé nadège
France
J'ai commandé une paire en 42 et dans la boite il y avait une paire en 41, obligé de les retourner et recommander la bonne paire. En espérant que l'erreur ne cə reproduise plus.
5 December 2023
Revollon
La ciotat
We werden hartelijk ontvangen en netjes geholpen, mooie laarzen uitgezocht! Het enige wat we gemist hebben is een kopje koffie Verder was alles oké! Met vriendelijke groet, Dettie
Dettie
Groningen
Ich habe schon lange nach dem passenden Stiefeln gesucht, weil ich kräftige Waden habe und nicht gerad groß bin mit einer Größe von 1,58 cm . Da ist es schwierig die richtige Schaftweite und Schafthöhe zu finden . Im Internet bin ich dann auf Jilsen gestoßen und habe eine große Auswahl gefunden und eine sehr gute Qualität . Preisleistungsverhältnis ist völlig in Ordnung . Und im Chat hat mir ein Mitarbeiter auch noch sehr gute Auskunft geben können . Ich bin super glücklich über meine neue Errungenschaft über zwei Pr neue Stiefel . Immer wieder gerne kann ich nur weiterempfehlen . Und bitte macht weiter so . Liebe Grüße :-)
Monika
Werne
De laars Anna heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Maat valt normaal, met smal voetbed. Variabele schacht hoogte zou meerwaarde zijn!
Lies
België
De bestelling verliep vlot, de levering snel en eindelijk laarzen die onmiddellijk als gegoten zitten! Stevige voet en zacht leer aan de kuiten. Hier koop ik nog ;-)
3 December 2023
Veerle
Breendonk
Laarzen zijn mooi en zouden snel geleverd zijn als jullie een ander transporteur zouden hebben. Want dat doet jullie bedrijf niet goed.
Helen
Zeist
RIEN A DIRE SAUF PARFAIT
laurence
15 AVENUE PRESIDENT HERRIOT 26000 VALENCE
Livraison rapide
caroline
St cheron
My boots arrived within a couple of days and fit perfectly. I am so happy I can finally wear boots again!
Marie
Boulogne sur Gesse
Het enige bedrijf waar ik boots op mijn kuitmaat vind,zeer betrouwbaar
marina
St kruis brugge
De site is makkelijk in gebruik. Bestelling was snel verzonden. Laarzen zien er heel mooi uit! Ik ben hartstikke tevreden!
22 November 2023
Dominique
Maastricht
L'envoi a été immédiat et la réception sous quelques jours. très réactif
13 November 2023
Gaelle MONHAROUL
RETIERS
9 November 2023
Anja
Zeer vlotte levering en de maten zijn ook correct
8 November 2023
Eline
Lier
Ik heb onlangs prachtige laarzen besteld! Hoge laarzen zijn voor mij altijd een zoektocht geweest totdat ik Jilsen tegenkwam, door de schachtwijdte en schoenmaat te kunnen kiezen heb ik een mooi tijdloos paar gevonden wat perfecf pasf en waar ik jaren plezier van ga hebben. Het bestelproces en leveren gaat ontzettend vlot.
8 November 2023
Bódi Helling
Tilburg
Service extrêmement rapide. Boîte très bien emballée sans trop de surplus de carton.
Delphine
Belgique
Prachtige leren laarzen. De schacht maat 44 past goed, zoals ik zelf heb gemeten. Helaas vallen de laarzen klein en moet ik nog een maat groter bestellen. Verder fijne service van Jilsten!
Marianne
Groningen
Na jaren geen laarzen meer gedragen te hebben, nu eindelijk een paar gevonden die rond mijn kuiten passen!
Chantal
Vosselaar
Eindelijk laarzen gevonden die mij passen dankzij de handige maattabel
CARINE
Ternat
Snelle levering.. mooie soepel leren laarzen gekocht.. zit perfect..
5 November 2023
Gita
Klazienaveen
Site clair, produit conforme à la description, livraison rapide, seul bémol un peu chère.
Lily
Octon
entièrement satisfaite
Yvonne Lepori
naves
Première fois que je parviens (enfin) a fermer des bottes sans difficulté
Valérie Jerome
Hadol
Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.
Kadijk 9
8531 XH Lemmer