Goed advies en snelle levering! Compliment daar voor!

Je suis ravie

Je suis ravi de ce modèle, Vous êtes Toujours très rapides et efficaces J’en suis à ma 5 eme paire ! Je recommande

kwalitatief een zeer goede laars

Heb de laarzen besteld en deden geheel aan mijn verwachting. Echter heb ik mijn kuiten niet goed opgemeten waardoor de laars niet pste daarom retour. Zeker de moeite waard om daar je laarzen voor vrouwen met volle kuiten te bestellen.

heel goed

de laarsen zijn heel goed geleverd en ook op de afgesproken dag prachtig

Nickel

Produit correspond bien a la description

Gute Verarbeitung

Die Stiefel sind wirklich sehr gut bloß die Weite H oder K am Fuß müsste auch angeboten werden.

Vlotte service

Tot hiertoe alles vlot verlopen. Dien nog wel af te wachten hoe goed de retourprocedure zal zijn

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruime keus voor iedereen

Mooie laarzen in allerlei maten, snelle levering

Mooie laarzen van uitstekende kwaliteit

Al mijn 4de paar Jilsen laarzen. Perfecte kwaliteit.

Bestelling had ik de volgende dag al binnen. Helaas pasten de laarzen niet en heb ik de zending retour moeten sturen. Terugbetaling al binnen enkele dagen ontvangen. Heb andere laarzen bij Jilsen besteld en deze zitten perfect. Kortom, snelle levering en indien niet goed, een snelle terugbetaling.

Excellent quality but a little tight

I loved the boots and they fit my calves perfectly however i am normally a size 41 and the boots are tight for my feet, it is a bit painful after a while but i hope they strech a little with some use. Outside of the tightness i would recomend the boots, they are beautiful and good quality.

Direct geleverd

Super Stiefel

Sehr schöner Stiefel mit perfekter Passform. Schnelle Lieferung und gut verpackt. Bei Stiefeln von Jilsen kann man nichts falsch machen. Das waren nicht meine ersten Stiefel und definitiv nicht meine letzten von Jilsen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig paar snake printlaarzen besteld. Dag later al in huis. Perfect passend! Heel erg blij mee!!

Mooie laarzen, bruin lijkt donker cognac. Blij mee

Nu het laarzentijdperk weer aanbreekt, heb ik mezelf weer verwend met een mooie paar laarzen in bruin. Ik heb een maat groter genomen zodat ik mijn steunzool erin kan dragen. Kleine tip voor de makers: laat het boveneinde van de schacht iets toelopen zodat de laars niet wijd uit staat en het bovenstikstel aan de binnenkant zit precies in het midden waardoor je een vouw ziet. Het stikselwerk aan de binnenkant is iets slordiger dan een aantal jaren geleden. Maar nog steeds mooi!

Enfin bottes dans lesquelles je rentre!! :)

Je suis très satisfaite du délai et des conditions de livraison. Je suis très satisfaite d’avoir pu trouver des bottes en cuir à la taille de mes mollets, et j’apprécie beaucoup le fait qu’il y ait le choix dans les modèles. J’ai été déçue par les finitions des bottes : je n’ai pas aimé la couleur des bottes marron commandées et j’ai trouvé et que leur aspect faisait faux. Je n’ai pas aimé du tout la doublure intérieure en synthétique des bottes Nina (mais elles sont belles d’extérieur, je les garde quand même! :) )

Nu mijn tweede paar laarsen van Jilsen besteld. Ik ben fan. Wat een prachtige , goeie kwaliteit laarsen.

Helemaal top!

Voor het eerst online bij Jilsen besteld. Prima uitleg op de site vwb de juiste maatvoering. Mooie kwaliteit. Helemaal blij mee.

Séduite !

Très jolies bottes féminines, cuir magnifique. Je recommande +++

Endlich tolle Stiefel die perfekt passen!

Bereits im letzten Jahr habe ich Weitschaftstiefel mit Weite 44 cm und Größe 39 gekauft. Dieses Jahr kamen nun gleich zwei Paare in Wildleder in cognac und Navy dazu. Immer wieder bin ich begeistert von der Sehr guten Qualität, der großartigen Passform und natürlich von der super schnellen Lieferung. Ich wünsche mir nun noch einen eleganten Stiefel mit dünnem hohen Absatz, den man zu Kleidern tragen kann. Der ist leider noch nicht im Sortiment dabei. Vielleicht ist dies eine Anregung. Jedenfalls werde ich meine Stiefel nur noch bei Jilsen bestellen, denn im normalen Handel passt kein Stiefel über meine strammen Waden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtig laarzen, mooi leer, goed verpakt.

Toujours parfait

Cela fait plusieurs années que je suis cliente et jamais déçue Livraison en moins d’une semaine, articles de très bonne qualité et à la bonne taille

Supermooie laarzen en snelle levering

Dit is mijn 3e paar Jilsen laarzen. Enorm blij met de mooie pasvorm.

Mooie kwaliteit en pasvorm! Zeer snelle levering

Prachtige leren laarzen! Zeer snelle levering.

Gute Qualität

Diesmal habe ich ein anders Modell bestellt, eine Nr. kleiner. Meine letzten „Anna“ fielen etwas lang aus, aber am Knöchel brauchte ich die Weite. Ich kaufe nur mit Lederfutter, das gibt es nicht mehr überall.

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.