Perfect !

Zoals voorheen ! alles naar wens ! Geen opmerkingen .

tres bon produits

expedition rapide les produits sont bien finis

Bestellung und Lieferung völlig unkompliziert. Danke.

Die Stiefel sehr schön und hochwertig. Und passend.

Ravie !!!!

Super bottes Taillent parfaitement Sont magnifiques

Très beau produit, livraison rapide

La livraison est rapide, et les bottes sont conformes à la description. La taille et le tour de mollet correspondent sont très bien.

Produit conforme

Délai très correct. Emballage idem. Produit conforme à mes attentes.

Bon produit et sav tres reactif

Bottes arrivé avec une defaut retour rapide j'attends les nouvelles bottes

Ravie de ces bottes en cuir pr mollets larges

Une 1ère commande et je suis ravie La qualité du cuir est très belle et elles sont ajustées parfaitement

Alles vlg afspraak orima

Ik hen in het verldfen nog artikelen besteld bij Jilsen Opnieuw is alles prima verlopen vlg afsoraak en de artikeken voldeden volledig

Snelle levering - TOP kwaliteit!!

Snelle service, super kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product wordt omschreven zoals het is. Goede kwaliteit, snelle bezorging. Zelfs bij retourneren is alles prima voor elkaar. Prima en betrouwbaar bedrijf....

Je suis satisfaite.

L'un des endroit rare où j'ai pu trouver des bottes cavalières (les KIM) avec un mollet 44 cm de circonférence.

Fantastische laarzen, goede service!!

Heb gebeld met Jilsen dat de laarzen die ik graag wilde bestellen niet meer op voorraad waren. Wellicht dat er nog laarzen retour werden gedaan die ik dan kon overnemen. Belde een medewerker mij terug om te zeggen dat de vorige laarzen die ik had gekocht een andere kuitwijdte waren dan de laarzen die ik nu wilde bestellen. Kortom nog 1 paar op voorraad. Werden gelijk voor me achteruit gezet. Heb de laarzen nu al dagen achtereen aan, slaap er nog net niet mee. Ze zitten heerlijk.

Zuverlässig und Ware wie angekündigt

Ware wurde bestellt und sehr schnell geliefert. Gute Qualität der Ware. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit voor een goede prijs, zelfs de uitverkoop is top!

Als zeer tevreden drager van de Jilsen laarzen, heb ik mij in dit vervreemdende jaar dat door het covid virus wordt beheerst, twee tassen en een portemonnee kado gedaan. De ene tas past bij mijn laarzen, de andere tas bij de portemonnee!

Perfecte service

Helaas waren deze mooie laarzen te groot en was mijn maat uitverkocht, maar retourneren en crediteren is super snel afgehandeld

Bottes extra

Je déteste être prise en otage commercial par des magasins qui vendent tous la même chose. J’aime porter des bottes hautes à talons hauts même quand ce n’est pas la mode et même si mes mollets sont un peu larges. Merci

colis toujours spas reçu

Aucune information concernant la non livraison du colis 10 jours après avoir passé la commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede ervaring

Duidelijke online shop. Nette verzending. Heb wel zelf voor retourneren luchtkussens in de doos erbij gedaan. Deksels lagen los, was veel ruimte over. Laarzen zijn van mooie kwaliteit. Met leer gevoerd.pasten helaas niet, dus toch retour. Iets meer informatie over de voetbreedte zou fijn zijn.

Mooie Laars

Prachtige Laars, mooi materiaal. Helaas is mijn voet te breed, en zit er geen voetbed in deze laars, de laars is wat stijf, maar dat zal je wel uitlopen, omdat het van leer is, echter de stijfheid van de zool, gaat hem voor mij niet worden. Jammer maar helaas retour gestuurd.

Efficacité et qualité des produits

Toujours des produits de qualité, livraison très rapide, souvent en 24h.

Fijn bedrijf

Al een paar keer laarzen besteld en ze zijn van een super fijne kwaliteit! Deze keer een tas besteld. Ook nu weer de volgende dag geleverd en het is een prachtige tas. Leuk!

Magnifique !

Très belles bottes et hyper confortables en plus. Livraison impeccable dans les délais.

goede kwaliteit en snelle levering

Jilsen heeft een mooie lijn, zowel qua laarzen als tassen. Onlangs een nieuwe tas aangeschaft. Goede kwaliteit en mooi in eenvoud.

Zuverlässig und korrekt

Zuverlässig und korrekt. Besondere Ware von überwiegend zufriedenstellender Qualität.

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.