Tolle Stiefel

Die Stiefel sind hochwertig verarbeitet, sehr weiches schönes Leder. Stylisch und zugleich bequem. Würde sie auf jeden Fall nochmals kaufen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heb nog geen zending gekregen

Levering nog steeds op depot!!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Prachtige, passende laarzen én snelle bezorging.

Eindelijk laarzen die om mijn fietskuiten passen. Én er prachtig uitzien. Dankjewel Jilsen!

Aan te bevelen

Zeer tevreden van mijn aankoop mooi afgewerkt en zeer snelle levering dank u

• Zou u ons aanbevelen? Yes

She moderne hübsche Stiefel

Die Stiefel sind einfach toll. Ein Stern wurde wegen des kostenpflichtigen Versand genommen. Bei solchem Preis könnte der Versand kostenlos sein...

Très jolies

J ai reçu mes bottes hier matin. Malheureusement j ai dû les renvoyer parce que je m étais trompée dans la taille. J ai donc demandé un échange parce qu elles sont juste magnifiques et d excellente qualité. Je n ai qu une hâte c est de les recevoir très vite afin de pouvoir les porter rapidement. Je craignais la hauteur du talon de 8 centimètres mais en fait il n en est rien. Aucun soucis.

je les avais rêvées, elles sont arrivées !!

depuis le temps, que je voulais des bottes qui puissent "géré" mon tour de mollet quelque peu rond.... merci, elles sont belles, confortables, et seyantes. la couleur est top !! un petit bémol sur la semelle, mais des petites protections protègeront cela. la hauteur est tout à fait convenable, je les ai même mise avec mon Jean's à l'intérieur :-)

Toujours satisfaite

C’est ma 2ème commande et je suis ravie des produits que vous proposez. Très belle paires de bottes en cuir de qualité. Correspondent à la photo et à la description. Je recommande votre site à toutes mes connaissances qui elles aussi ont des difficultés à trouver des bottes pour mollets forts.

Easy and satisfying experience.

Really pleased with my new boots, love the fact that different calf fittings and Amber also quite a wide fit. I have been looking for boots to fit for ages so very satisfied customer. Would certainly use again.

Parfait

Du choix, de la très belle qualité et le plaisir du presque sur-mesure. Le guide des tailles est fiable, l’expédition ultra-rapide.Désormais je sais où acheter mes bottes.

Bottes à la hauteur de mes attentes! Très belles

Très bonne expérience, je recommande à 100%

Goede kwaliteit laars

Kuitwijdte is 38cm! Zeer belangrijk om te weten en kuitwijdte is geen 40cm.

Snelle en goede onlinewinkel

Op dinsdag de laarzen besteld en op woensdag al in huis. Supersnel en hele mooie laarzen. Blij met de laarzen en de nieuw ontdekte online schoenenwinkel.

Duidelijk website en goede service

Duidelijk website waar je begeleiding krijgt in de maat. Goede service, snelle levering.

super

Goede kwaliteit! Ogen mooi en zitten zeer goed!

Gute Qualität für Frauen mit Kurven, aber keine Erstattung der Rücksendekosten.

Als langjährige Kundin habe ich einige Jilsen-Modelle zuhause. Umso mehr schockiert mich die fehlende Kundenorientierung bei Rücksendungen. Jetzt hatte Ich bspw. 2 Paare bestellt, eines behalten, dass andere Paar war zu eng am Fuß und ich habe knapp 14€ Rücksendekosten zu tragen, bekomme weder Rückerstattung noch einen Gutschein. In meiner Welt ein NoGo bei der Preisgestaltung. Für mich der letzte Einkauf, weil ich echt sauer bin. Nichts für ungut. Beste Grüße Simone Neumann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wadenlänge zu kurz

Ich war bisher immer begeistert von Jilsen Stiefeln. Gerade neue bestellt und ich habe das Gefühl, sie sind kürzer geworden. Vergleich mein aktuelles mit dem neuen Model, gleiche Schaftlänge. Macht mich gerade traurig!

Super kwaliteit

Weer hele mooie laarzen van Jilsen gekocht. Mooie kwaliteit en mooie leest. Ik vind de maattabel niet overeen komen maar heb gelukkig op de gok de juiste maat gekocht. Wetende dat mijn oude laarzen dezelfde omtrek hebben.

Mooie laarzen

Lasrzen zijn geweldig, snelle levering! Jammer dat er een hakje van plastic onder zit, maakt vervelend geluid bij het lopen.

Ravie de cette commande.

Colis reçu rapidement.Les bottes sont de très bonne qualité.

Impeccable

Malgré mes mollets forts je vais pouvoir porter des bottes!! Le cuir est souple et le modèle bottes cavalières est intemporel .

Ik ben tevreden van de kwaliteit van de laarzen met brede schacht. Maar.... spijtig dat er geen kuitmaat 46 is. Ik heb 48 moeten nemen en is spijtig genoeg te breed. (En 44 is te klein). Er zouden ook kuitmaat 46 moeten bestaan.... die zou dan perfect passen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Satisfaite

Confort et élégance....il est difficile de trouver pour moi des bottes qui ferment et ne me comprime pas le mollet Et Les modèles Jilsen sont parfaits. Merci !

Alles super.

Alles problemlos. Schöne Stiefel.

Bien

Livraison très rapide. Bottes conformes à la description. Bonne pointure. La taille de mollet correspond à la demande

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.