service parfait

Deux paires commandées, toujours parfaites. Livraison rapide.

Perfekte Stiefelqualität und perfekter Service

Perfekte Stiefelqualität und perfekter Service & delivery

Super mooie laarzen

Goede kwaliteit laarzen en een snelle levering.

Snelle levering, alles correct verlopen, supermooie laarzen die perfect passen.

Slechte service

Als je een artikel wil ruilen en het is niet te leveren wordt je voor ruim 7 euro aan kosten opgezadeld om het artikel wat niet past te kunnen retourneren. Echt slechte service en hautain gedrag, onklantvriendelijk. Ook de retour handleiding klopt niet en is zeker niet duidelijk! Je kunt beter laarzen van Jilsen bij andere bedrijven bestellen die klantvriendelijker zijn en gemoedelijk met hun klanten omgaan en gratis retourservice hebben.

Super kwaliteit

Achtung teure Rücksendungskosten

leider wird bei der Bestellung nicht erwähnt, dass die Rücksendung selber zu tragen ist, der ganzer Prozess ist wirklich kompliziert, email schicken, warten, kein Rücksendeschein dabei etc....also es geht auf jeden Fall besser. Die Qualität der Schuhe ist bei dem Preis nicht ausreichend, Die Schuhe sind sehr schmal geschnitten, nur für schmale Füße geeignet--schade

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Excellente

Je recommande vivement ce site. Les bottes sont magnifiques de très bonnes qualités et quel bonheur de pouvoir enfin trouver des bottes avec la bonne taille de mollet. La livraison est rapide et sans aucun problème

what you see is,what you get

product voldoet ad verwachtingen super snelle levering vriendelijke reacties snelle afhandeling goede update vd levering kortom de klant voelt zich koningin

Enorm snelle levering

Heel snelle levering (in een afhaalpunt). Goede pasvorm!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très belle bottes, correspondent à la photo

Sérieux, bottes reçues très rapidement

fijn bedrijf zowel in resultaat als communicatie

bestelling laarzen, voldeden aan beschrijving, mooi materiaal. Toch een probleem, overleg gehad, voorstellen besproken en uiteindelijk teruggezonden. Retour perfect afgewerkt. Zal zeker nog bestellen!

Très beau modèle

Cette paire de botte correspond parfaitement à ma taille et à mes attentes. Je recherche depuis plusieurs années maintenant des bottes que je puisse fermer sans difficulté. Grâce à Jilsen, j’ai enfin trouvé mon bonheur. De plus, j’ai reçu ma commande très rapidement. Merci Jilsen

Geweldig!

Ten eerste super snel bezorgd, maar nog veel belangrijker... Ik heb eindelijk laarzen gevonden die lekker zitten en om mijn veel te dikke kuiten passen!! Gelukkiger kon je mij vandaag niet maken toen de rits met gemak dicht ging. Kost misschien wat veel, maar dan heb je wel echt wat! Super

toppie

alles op en top

jusqu'à maintenant très pro

J'ai commandé une paire de bottes pour mollets larges que j'ai reçu très rapidement. Très belle qualité vraiment parfaite sauf que le mollet était trop large je n'avais pas bien pris ma taille. J'ai fait un retour et là j'attends un échange avec normalement la bonne taille. Pour le moment tout se passe pour le mieux. J'attends mon autre livraison pour voir.

Prima levering Fijn dat je achteraf kan betalen En niet te vergeten mooie laarzen prima kwaliteit Al met al zeer tevreden

Bottes

Qualité top, super confortable et très jolie

Geweldige laarzen ben enorm te spreken over de goede kwaliteit. Bij dagelijks gebruik hebben ze 1 keer per jaar nieuwe hakken en zolen nodig en 1 keer in de 2/3 jaar een nieuwe rits. Maar omdat de kwaliteit van het leer en de binnenvoering zo goed is kan dat prima uit. Het fijnste vind ik de laarzen met een leren binnenvoering en deze is bij mij nog nooit kapot gegaan.

Perfecte laarzen, snelle levering

De laarzen passen perfect, mede door de tools die de juiste maat helpen zoeken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Eindelijk kan ik de laarzen kopen die ik echt wil

Efficiënt en overzichtelijke website. Snelle levering. Ruime keuze. Niet te duur

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Service rapide et de qualité

Bottes arrivées en 3 jours. Belle qualité, fidèle à la description donnée sur le site. Parfait!

Betrouwbaar

Als je iets besteld heb je het vaak de andere dag heel huis .

Juiste informatie over het bestelde artikel.

Snel de bestelling in huis en de maat is prima. Goede laars, prima pasvorm, mooi leer, mooie kleuren.

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.