3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn oude laarzen heb ik drie jaar mee gedaan.

Belachelijk dat retour voor rekening klant komt.

Pluspunten

Telefonisch bereikbaar Vriendelijke klantenservice Topkwaliteit laarzen

Antara en Nikki hebben bij maat 41 gelijke enkelmaten maar de Antara zit als gegoten en de Nikki voelt alsof je je enkel door een rietje moet persen en dus omgeruild voor een andere kleur Antara. Kloppen de getoonde enkelmaten? Ik zou graag zien dat je met deze hoge bedragen het product gratis thuisbezorgd krijgt. Vooral ook omdat als DPD werkt en bezorgt ik ook werk en dus alleen op zaterdag mijn bestelling kan ophalen.

Pluspunten

Prima kwaliteit, snelle levering.

Terugsturen van artikels kosteloos voorzien of vergemakkelijken

Pluspunten

Leuke laars, hoge schacht en voldoende breed aan de kuit.

De schacht is net iets te breed (kuitomtrek van 41 - schacht van 44 cm bij schoenmaat 39)

Pluspunten

Produit exceptionnel et livraison rapide

Très long au niveau des retours

Pluspunten

Zowel product als levering top! A+++++++++++

4 stars: good service, well treated

Positive

A quality pair of boots with a genuine wide leg fitting. Supple leather and good workmanship. Not a massive collection and I would have preferred my chosen style in dark brown, but only golden tan available. It seems strange that we have to pay so much for a quality boot but I’m glad this company has filled the niche.

Suggestions

Each style available in the full range of colours would be good. Min dark brown and black.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Qualitativ sehr hochwertige Stiefel für die etwas breitere Wade

Positive

Fantastic product and fantastic service what an amazing company. Thank you

Pluspunten

Goede service en snelle levering.

Geen.

Beautiful boots & excellent service

Suggestions

I would like to see size 43 for more styles please.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd netjes en snel geleverd

De link om het op te halen bij afhaal punt werkte niet. Onnodige kosten gemaakt.

Positive

Lovely boots. A perfect fit. Very quick turn-around time from ordering to delivery.

Suggestions

Wish they weren’t so expensive!

Pluspunten

Snelle levering, mooie laarzen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Super qualité, bottes confortables, cuir de qualité..livraison rapide et soignée

Tout est parfait

Pluspunten

Bij retour zenden moet je eerst op een “beoordeling” wachten. Ik wilde de laarzen ruilen, maar moest eerst de laarzen retour zenden alvorens de nieuwe verzonden worden. DPD zit niet in mijn woonplaats en toen ik 6 km verderop stond, bleek het punt gesloten te zijn! Nu dus met PostNL zelf retour sturen ( eigen kosten, en was ook al voor niets getreden )en dan wachten tot de andere laarzen verzonden worden. Beetje omslachtig. Een idee was geweest om de nieuwe laarzen te verzenden en DPD de retourzending weer gelijk mee te laten nemen. Veel handiger en sneller.

Pluspunten

Très bon rapport qualité prix. Échange gratuit.

Ne pas hésiter à prendre la taille de mollet supérieure, en cas d'hésitation.

Pluspunten

I love the design

Shipping and returns- Free shipping and return without Having to register online and print a label

Positive

Really pleased with these boots. Very stylish and soft comfortable leather. Excellent fast free delivery to UK. I am a size 6 and ordered a 39 which turns out to be a UK 5.5. For me the fit is fine but you may want to order a 40 if you are a true size 6.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Tout a fait satisfaite : les bottes sont magnifiques ! Taille, forme,couleur , rien à redire !

Suggestions

un peu chères , mais elles valent leur prix !

4 stars: good service, well treated

Positive

Quick delivery and an uncomplicated website.

Suggestions

I have 3 pairs of jimsen boots, all supposedly the same size but they fitting does vary a lot!!!! Some are wider than others.

Pluspunten

Mooie laarsen, ik had ze zelf iets te groot besteld, heb ze terug gestuurd om om te ruilen maar heb de andere nog niet binnen. Waren prima verpakt en kreeg een bericht dat ik ze kon afhalen op af haal adres.

Al een retour sticker erbij doen zodat ik het niet hoef uit te printen, heb ook geen printer in huis.

Pluspunten

die Stiefel sitzen perfekt, sehr tolle Verarbeitung.

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.