Pluspunten

Duidelijke productinformatie Snelle levering Goede verpakking Maken beloftes waar

Zet ook foto's van de onderkant van de zolen op de website zodat klanten kunnen zien of de laarzen profiel hebben.

Pluspunten

Hele mooie laarzen, de levering was net zoals vorige keren heel snel en correct.

Pluspunten

Perfect boots!

Pluspunten

Hele snelle levering via DPD.

Geen automatische goedekeuring bij een terugzending/wissel.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Lovely boots. I’ve been looking for quality leather knee high boots for a long time as struggle with the calf width. These are a perfect fit and good quality leather. Will definitely be buying more.

Pluspunten

Qualité, rapidité, choix, goût

Le prix qui reste conséquent, et n est pas permis à toutes les bourses.

Pluspunten

Super snelle service

4 stars: good service, well treated

Positive

Good and quick service, very happy with product.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Mooie schoenen, uitgebreide keuze, zien er kwalitatief goed uit

Communicatie naar levering toe

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Réactivité dans l’envoi des articles et la qualité des bottes est irréprochable !

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Wunderschöne Stiefel, sehr schnelle Lieferung und ein 1A Service - absolut empfehlenswert

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Verkoop van mooie laarzen.

Ik vind de service matig. Nm: Het zelf moeten uitprinten van een retouretiket. Als je aangeeft dat je graag je geld terug wilt komt men met een wedervraag "of je geen andere maat wilt?".Daar had ik dan wel om gevraagd als dat zo was. En als je dan uiteindelijk je geld terug krijgt wordt er 4 euro ingehouden , vanwege verzendkosten?? Daarbij kan je het pakket alleen op 1 service punt terugzenden omdat het via DPD gaat. Terwijl je bij Post.nl genoeg punten hebt om pakketjes te retourneren. Ik vind het niet klantvriendelijk en erg omslachtig om iets terug te zenden en je geld terug te krijgen. Jammer. Ik beveel dit bedrijf niet aan.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Excellent products and service, communication was prompt and polite. The returns system is particularly good.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dacht dat het een schoenwinkel was maar is web winkel op afspraak passen mooie collectie

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Très chic et confortable. Tenue parfaite

Pluspunten

- voldoende informatie op website - alles gemakkelijk weer te vinden - snel en gemakkelijk besteld - snel geleverd

Pluspunten

Livraison ultra rapide, j ai commandé les bottes une pointure trop petite mais super service après vente, les bottes ont été échangées très vite. Bottes magnifiques

Pluspunten

Mooie producten Goede beschrijving Snelle levering Goede klantenservice

Veel maten en kleuren snel niet meer verkrijgbaar, zelfs al in het begin van het seizoen

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijk bij mijn vragen via de telefoon.

Zorgen dat de foto's en kleuren op de site ook overeenkomen met de werkelijkheid.

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke dame die goed advies geeft aan de telefoon

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooie laarzen! Fijn dat er een zaak is waar je laarzen kan kopen voor een vollere kuit.

- weinig aanbod - retourproces te omslachtig hierdoor zal ik niet snel weer bestellen. jammer want de laarzen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Kwaliteit, prettige, goede snelle service en afgesproken bezorgingstijd komt het na. OPTIMAAL

Maat 40 en 41 graag meer produceren, want die zijn altijd als eerste op.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Plusieurs propositions de tailles. Service rapide

Suggestions

Mise à jour des points relais. Celui qui m’a été proposée est trop loin de chez moi. Proposer des vêtements grande tailles

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.