Positive

Die Stiefel sind ein Traum, die Qualität ist sehr gut! der Versand war mega schnell (Dienstag bestellt und Mittwoch waren sie schon da). Mein erstes Einkaufserlebnis war somit ein voller Erfolg und ich bin froh, endlich Stiefel gefunden zu haben, die auch bei meinen Waden passen!

Pluspunten

Lieferung prima und schnell! Sehr schöne Stiefel, tolles Leder!

Pluspunten

Mooie laarzen, niet erg veel keus. Maar wat er is, is goed

Andere bezorging, dpd bied maar 1 x aan en gaat dan al direct naar een shop, ik zou het prettig vinden als je zelf een tijd indicatie of dag in kan vullen wanneer het wordt geleverd.

2 étoiles: pire que prévu

Positive

Super Qualität und tolle Verarbeitung!

Verbesserungspunkte

Wäre toll Jilsen Stiefel in 46 cm kaufen zu können. Manchmal sind Waden eine Zwischengroesse.

Pluspunten

Goed dat de site de kuitmaten op neemt. Mooie verpakking. Snelle levering.

Bij bestelde artikelen lijmvlekken op het elastiek door uit verkoop kijk ik daar overheen orginele prijs is dan veel te hoog de site mag overzichtelijker met schoenmaat en kuitmaten zonder elk product te moeten openen

Positive

Schnell geliefert, Rückabwicklung klappte genauso gut.

Pluspunten

ich habe lange mit diesen Schuhen "Tracy schwarz" geliebäugelt, und mich nach Monaten dazu entschieden diese nun endlich zu bestellen, was soll ich sagen: "Ich hätte es schon früher mchen sollen" Ein klasse Schuh, super bequem, passt genau, hatte bedenken wegen der Größe (42) ist bereits mein Lieblingsstiefel. Der Versand ging sehr schnell und man war immer auf dem aktuellen Stand wo der Artikel steckt. Vielen Dank liebes Jilsen Team, ihr habt einen neuen Fan !!!

Pluspunten

Unfortunately the possibility to change the language has been missing...so I hope I got the essential substances..well, first of all I have to praise the quickness with which my questions have been answered and my order has been edited. After just one day the parcel has been delivered! And the boots have been chosen the right size just by understanding the right context of the question mail I wrote..amazing! This is no implicitness!

Maybe the weight of the shoes could be reviewed: women who have slightly curvy carves might need slightly space for their feet also to feel comfortable. The boots I‘ve chosen huddle very comfortable against my carves but compress my feet a little unfriendly because they are made for thin feet.... In Germany we have shoes in different weights. It might be a profitable investigation to produce boots not only in different carf weights but also in different weights for different feet.

Pluspunten

Supersnelle levering ,helemaal nergens iets op aan te merken !

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très belles bottes et qui semblent de très bonne qualité. Le prix en solde était vraiment intéressant.

Positif

Elles sont très jolies, contente de pouvoir y rentrer mes mollets sans forcer!! Confortable. J’ai pris une pointure au dessus c’est parfait. Envoi assez rapide.

Pluspunten

- vootte service - ondanks problemen met de betaalwebsite, vriendelijk verder geholpen

Positif

Qualité et rapidité Look parfait pour bottes sportives ou bien habillées.

Suggestions

Site internet et mail avec un Français pas trop parfait. Ce serait bien si c'était correctement traduis ;-)

Positif

Les bottes sont magnifiques et je peux enfin les porter malgré mes mollets !! Expédition hyper rapide. Tout est parfait merci

Suggestions

Rien à dire

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle opvolging en levering. De laarzen die ik aangekocht heb doen wel niet volledig aan de verwachtingen. Leder voelt hard aan en niet zo aangenaam om te dragen.

Pluspunten

Snelle levering, prima laarzen

Bevestiging na betaling is welkom

Pluspunten

Heb geen enkele negatieve ervaring. Ik ben zeer tevreden

4 étoiles: bon service, bien traité

Livraison rapide Choix des modèles Prix attractifs pendant les soldes

Pluspunten

Sneller levering ook naar België

Positif

les bottes sont parfaites, la pointure est normale, pour pieds plutôt larges, avec la bonne largeur au mollet ! première bottes que je trouve où je ferme la fermeture éclair sans forcer !! belle couleur (marron), le cuir est souple et elle sont très confortables. je recommanderai l'année prochaine (dommage que mon modèle préféré soit un peu cher - 259 euros, j'ai donc pris celles à 139 mais j'en suis très contente)... enfin livraison en deux jours ...

Belles qualités

Pluspunten

Laarzen besteld voor mijn moeder, maar ze waren te smal aan de voet voor haar (heeft operatie ondergaan). Laarzen werden teruggezonden, het geld werd heel snel teruggestort. Zeer correcte afhandeling, supersnel!

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.