Pluspunten

Super snelle levering. Heel mooi paar laarzen.

Qualité du produit Rapidité de livraison Retour facile

Suggestions

Plus de bottes pour les petites femmes

Positif

Hyper contente de mes bottes!! Taille impeccable, qualité très bien, je suis vraiment ravie!

Pluspunten

Produits de très bonne qualité Délai de livraison rapide

Pluspunten

Snelle, correcte levering Goed verpakt tegen schade Communicatie i.v.m. verzending is prima. Je weet wanneer er geleverd wordt! Super ! Blij dat ik Jilsen gevonden heb :-)

Voor mij was het de eerste maal en naderde de perfectie op alle gebied. Heel tevreden

Confortable Livraison rapide

Positif

Service Clients au top! Réactif et aimable.

Suggestions

Ras si ce n' est qu il serait intéressant de prévoir des demies pointures.

Positif

Chaussures de bonne qualité, expédition rapide, service client irréprochable, merci

Positif

Rapidité de livraison Parfait état de la marchandise livrée Qualité du produit Prix

Pluspunten

kwaliteit, prompte en correcte levering.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Marchandise de bonne qualité

Suggestions

Livraison : le colis a été déposé à l'extérieur en mon absence, sans avis dans la boîte aux lettres. Je ne l’ai pas vu le jour même, mais plusieurs jours après, et le colis avait beaucoup pris l’eau ! Heureusement les bottes étaient intactes, mais un avis déposé dans ma boîte aux lettres aurait évité ce désagrément !

Positif

Belles bottes classiques, et livraison rapide

Suggestions

Le prix est un peu élevé

Pluspunten

Snelle bezorging, geen verzendkosten.

Geen,

Pluspunten

super snelle levering, alles in orde

Pluspunten

heldere site met makkelijk contact met klantenservice die meteen de volgende werkdag (had de bestelling 's avonds buiten kantoortijden geplaatst) antwoord geven op mijn vraag en het verwerken in de bestelling

geen

Positif

bottes de très bonne qualité , qui taille très bien. je suis très heureuse de cette achat. livraison rapide . prix sympa car promo

Pluspunten

Wunderschöne Stiefel in gewohnt erstklassiger Qualität. Für Cowboystiefel recht hoher Schaft, aber von der Weite für mich perfekt.

Alles super!

Positif

Très belles bottes de belle qualite. Livraison rapide et retour gratuit

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super schneller Versand, tolle Ware! Die Stiefel sehen toll aus und sind sehr bequem. Der Fuß ist weich gepolstert. Endlich ein Stiefel mit weitem Schaft der modisch ist und nicht nach weitem Schaft aussieht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Mijn aankoop dateert van enkele jaren terug. De bestelling toen is erg vlot verlopen, net zoals de levering trouwnes. Mijn laarzen draag ik nog steeds en zijn van zeer goede kwaliteit. Goed dat Jilsen ervoor zorgt dat ook dames met wat dikkere kuiten, mooie laarzen kunnen dragen. ;)

Niet dat ik weet .. misschien vaker een outlet organiseren. Het maakt allicht een nieuwe aankoop makkelijker. ;)

Pluspunten

Super service

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.