Pluspunten

Goed verpakt en snelle levering

Persoonlijk zou ik liever achteraf willen betalen als je het geleverde wilt behouden Nu moet je na terugzending wachten op je geld

Pluspunten

Snelle levering!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, meedenkers!

Pluspunten

vetements originaux site très agréable

Pluspunten

Duidelijke website

Pluspunten

Ik kon dezelfde dag terecht in de showroom, topservice! Ook nog leuk geslaagd! :)

Pluspunten

Super geregeld met de levering, netjes verpakt en het pakje is goed te volgen.

Zo door blijven gaan!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle levering, goede informatievoorziening

Ik kon op de site niet het teken vinden van het keurmerk. Dit gaf bij mij twijfel.

Pluspunten

Livré rapidement, les bottes ont l'air de qualité À voir dans le temps

4 stars: good service, well treated

Positive

I have several pairs from Jilsen and they are always very qualitative! The classic Antara model is beautiful. High heels for an elegant look with dresses yet comfortable for walking a full day outside! The chestnut & cognac colors are my favorite. Too bad my size is no longer available in Cognac. I had a black Antara pair from a few years ago and it aged beautifully. Jilsen boots are very durable. Perfect investment ! And speedy delivery service as always!

Suggestions

I would suggest developing the Antara model further with a suede variation (light grey, dark navy blue, cognac, dark forest green, burgundy, ...). And maybe add a couple of accessories (strap) to wrap around the ankle so the model would become "customizable". As usual, the price could be improved upon. Or a little voucher once in a while for your returning loyal customers ;-)

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en snel met geldteruggave bij retourzending bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Good quality, fast shipping, good instructions how to measure the calf.

Suggestions

Possibility to - for an extra charge of course - buy boots with different calf witdths. My left calf is 4 cm wider than my right for some reason, and a calf size down would have been a perfect fit for the smaller leg. Of course I understand it would be hard to manage, but maybe there are others like me out there. I would happily pay extra for this service.

Pluspunten

Snelle en corecte service p

Pluspunten

Track en trace systeem werkt perfect. Verpakking was ook goed

Beetje vreemd dat in deze tijd pakketjes niet op zaterdag bezorgd worden. Nog Beter zou zijn als ik een avondbezorging kon kiezen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk

Niet meer samen werken met dpd!

Pluspunten

De laarzen zijn van goede kwaliteit. De laarzen waren professioneel verpakt.de levering was snel 2dgn

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle bezorging

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Qualité du produit Rapidité de livraison

Pluspunten

Snelle levering, mooie laarzen die een gat in de markt opvullen

Pluspunten

Snelle levering, prachtig product!

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.