Pluspunten

Enkel positief

Pluspunten

Snelle verzending en niet onbelangrijk, SUPERmooie laarzen.

Geen.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, heel goede kwaliteit van de artikelen, snelle levering.

Pluspunten

stipt, correct

Pluspunten

Allereerst de mooie en goed passende laarzen. Daarnaast de prima service en de snelle reactie op vragen per mail.

Verzending en terugsturen is gratis en dat is natuurlijk een belangrijk voordeel. Nadeel is dat gewerkt wordt met DHL service punten en dat was voor mij lastiger dat gewoon afgeven bij het postkantoor.

Pluspunten

snelle reactie op een mail, mooie kwaliteit producten, snelle levering.

Ook bezorgen op zaterdag (goed voor impulsaankopen)

Pluspunten

Keurig verpakt en op de hoogte gehouden van de leverdatum

Pluspunten

Snelle levering, prachtig matriaal, mooi afgewerkt

De juiste schachtbreedte bv. 48 is eigenlijk maar 45a46 cm wat is soms tot een telleurstelling kan leiden

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van producten, duidelijke communicatie over acties.

Pluspunten

Kwaliteitsvolle laarzen en snelle levering. ;)

Pluspunten

Snel prima levering mooie kwaliteit

Pluspunten

Mooie laarzen en klopt qua maat!

Pluspunten

Laarzen na 14:00 uur besteld en toch de volgende dag al geleverd. Mooier laarzen, ze pasten helaas niet goed. Na retour zending snel geld terug gestort.

Pluspunten

Super tof!!! Eindelijk laarzen die van de eerste pas correct en vlot passen!!!. Vlugge levering. zeker een aanrader.!!!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Commande très facile, reçu très rapidement, Très bon emballage et protection !

Pluspunten

Erg goede service. Ik twijfelde over de maat qua wijdte, dus had gebeld. De medewerkster heeft het gelijk opgemeten. Helaas paste de laarzen niet. Heb deze nu geruild voor andere laarzen. Deze hadden ze overigens voor mij gereserveerd. Hele goede service. Over de laarzen kan ik nog niet beoordelen.

Een tip is om de wijdte van de laarzen neer te zetten ook voor enkel en het stuk onder het breedste stuk. Hierdoor kan je beter meten welke je nodig hebt. En ik hoop dat er in het vervolg meer laarzen komen met een lagere hak.

Pluspunten

goede site, goede uitleg over meting van schachtwijdte, snelle levering, heel erg mooi product.

schachtwijdte loopt van 44 ineens naar 48cm..jammer dat daar niets tussenin zit.

Pluspunten

de bestelling is makkelijk en snel af te handelen, het product snel ontvangen en retouren gaat ook erg goed.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr gute Qualität der Ware. Freundliche Kontaktaufnahme und super schnelle Versendung. Die Rückgabe von Zusendungen erfolgt problemlos durch sehr gute Vorbereitung der Rücksende-Unterlagen. Ich habe bisher nur gute Erfahrungen mit Jilsen gemacht und würde jedem den Einkauf dort empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

duidelijke omschrijving en snelle levering

foto's vanuit verschillende posities toevoegen zodat je de producten van alle kanten kun bekijken.

Pluspunten

Uitstekende service Snelle reactie op vragen (ook buiten kantooruren) Topkwaliteit Gratis retourneren Mooie collectie laarzen Diverse stijlen, goed assortiment

Geen verbeterpunten

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Livraison très rapide produit conforme à la description

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.