Positif

Bottes de très bonne qualitées .Enfin des bottes pour mollets forts!!!!

Positif

je recommande JILSEN pour la qualité des bottes, le suivi et la livraison; tout est parfait !!! bonne taille et bonne largeur de mollets; le cuir est de trés bonne qualité..

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Ich bin sehr zufrieden mit dem Stiefel,und werde weiter hier einkaufen.Natürlich kann ich Jilsen Shop weiterempfehlen.

Verbesserungspunkte

Keine

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Ontzettend hulpvaardig. Geven direct respons. Geweldig

Tres sérieux

Suggestions

Dommage que l'on puisse pas avoir le choix et que surtout les modèles ne sont pas renouvelés !

Très satisfaite

RAS

Positif

clair rapide produits de qualité

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Positif

Très jolies bottes, je cherchais depuis deux ans des bottes à ma taille, je suis ravie!!!

Positif

Belles bottes conformes à la photo, bonne qualité du cuir et de la semelle, j'ai pris un 42 et 48cm de tour de mollets et c'est très bien, livraison assez rapide que l'on peut suivre facilement, je recommande

Rien de spécial

Pluspunten

Die Stiefel sehen wunderschön aus - leider die falsche Schaftgröße deswegen gehen sie zurück.

Positif

Beau produit, bon suivi, engagements commerciaux respectés.

Suggestions

Sur le site : Indiquer les largeurs de pied Répondre au chat, quelle que soit la langue !

Pluspunten

bottes de très belle qualité

Pluspunten

Hele goede service

Pluspunten

goede communicatie - email verzending, email met aanleverdata en -uur perfecte levering: verzegelde doos zonder schade; perfect verpakking vh product zelf ook de bijgevoegde papieren voor een eventuele terugzending zijn perfect in orde en heel duidelijk door iedereen te gebruiken

Pluspunten

correcte opvolging van het versturen van de bestelling voor de klant op tijd geleverd

geen opmerkingen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

PERFECT, VERY RELIABLE, COMPANY, QUICK DELIVERY, EXCELLENT CONTACT. WORTH RECOMMENDATION:) :)

NO SUGGESTIONS

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

parfait rapide et efficace

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Excellent customer service. Boots arrived in Uk within 3 working days and are fantastic quality. I would not hesitate to order from Jilsen again.

Pluspunten

Goed geregeld, snel en efficient

Ik ben persoonlijk geen fan van DPD leveringsservice, maar dat is te overzien voor de goed service en producten.

Positif

entreprise sérieuse et livraison rapide

Pluspunten

Behandeld een klant keurig

Pluspunten

De laarzen die ik besteld had waren binnen 2 dagen geleverd.Helaas waren zij te klein en heb deze weer de volgende dag weer teruggestuurd. Het geld was binnen 2 dagen weer op mijn rekening teruggestort.

GEEN

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.