4 stars: good service, well treated

Positive

Excellent delivery service. Love my beautiful boots -Just as described on website - nice soft leather - perfect fit.

None - Perfect all round

Pluspunten

Snelheid en service

Pluspunten

snel, efficiënt en heel keurig verpakt met duidelijke instructies mocht je het product willen terugsturen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Klasse, sehr hochwertige Stiefel. Service sehr gut!

Envoi rapide. Très bonne qualité

4 stars: good service, well treated

Positive

Beautiful boots, lovely quality. Just too big for me so I am going to have to send them back.

1 Stern: sehr schlecht, inakzeptabel

schnelle Lieferung

Verbesserungspunkte

Man muss die Ware begutachten, BEVOR man sie an den Kunden schickt. Wenn die Ware BESCHÄDIGT UND VERSCHMUTZT ist, darf sie weder angeboten noch ausgeliefert werden. Ich bin SEHR verärgert, weil ich UNNÖTIGE Wege wegen Abholen bzw. Zurückschicken des Pakets hatte, da die Ware nicht in Ordnung war, was schon beim Verpacken hätte auffallen müssen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Pluspunten

Super mooie laarzen. Past perfect. Dacht alleen dat het leer iets minder glimmend was. Op de foto op de site leek het leer iets matter.

Ik had laars type Nora besteld. Misschien iets meer foto's van het product. Was maar 1 foto van de laars op site. Misschien van de achterkant nog een foto. Verder klantenservice heel vriendelijk en snel reageren. Alleen bezorg bedrijf dpd zou ik niet aanraden.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très belles bottes de très bonne qualité et un super look. J'en suis à ma 3 eme paire ! Livraison assez rapide 5 jours.

Suggestions

Des couleurs vernis (Noir ...;)

Pluspunten

Mooie collectie, snelle levering!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Tolle Stiefel, gut verpackt, Angebot auf der Seite umfangreich und gut dargestellt

Verbesserungspunkte

Versand dauerte etwas länger, Tracking-Nr. in der E-Mail war nicht ganz richtig. Ich habe durch Zufall herausgefunden, dass da noch die Bestellnr. enthalten war, die nicht reingehört. Leider auch keine Zahlung auf Rechnung möglich - bei Retoure muss man dann wohl auf die Rückzahlung hoffen / warten, da man sofort zahlen muss

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Fijne service, goede kwaliteit laarzen. Ik had eerst gebeld met een aantal vragen en daarbij ben ik zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Daarna de laarzen bestelt. De laarzen zijn prachtig, je moet wel iets langer zijn voor dit type omdat de schacht vrij hoog is.

Pluspunten

Tres belles bottes, le cuir est magnifique

Pluspunten

alles, gemakkelijk, correct,

geen, alles is perfect zoals het nu is. Of als ik misschien toch nog een heeeel klein puntje zou zeggen, zou het zij: nog een beetje meer keuze in de soorten laarzen (slecht voor ons nog meer shop plezier)

Pluspunten

Snelle service, altijd vriendelijk te woord gestaan, duidelijke en overzichtelijke web site

n.v.t

Très bien

Pluspunten

Supersnelle en goede levering!

Pluspunten

Prettig contact. Je krijgt direct reactie op vragen via de mailt.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung! Alles Bestens. Jilsen hat eine sehr schöne Auswahl an Stiefel., endlich auch mal eine Firma die an Frauen mit breiteren Waden denkt! Die Webseite wird unteranderem auch in Deutsch angeboten.

Verbesserungspunkte

Der mitgelieferte Retourenschein ist nur in Niederländisch. Der Lieferung lag kein Lieferschein bei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle levering. Heel goed geregeld.

Niet meteen al de volgende dag met een mail aan komen om het te beoordelen. Zeer irritant.Vaker aanbiedingen.

Positif

Très belles bottes, bonne qualité, envoi soigné et rapide. Service client à l'écoute.

Suggestions

Je n'étais pas là le jour de la livraison par Chronopost. J'ai du aller chercher mon paquet à 30km car on ne m'a proposé une nouvelle livraison, je n'ai pas compris pourquoi.

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.