Pluspunten

Pluspunten

Very fast - I ordered on Wednesday, my boots arrived on Friday. The boots are great, very soft leather and fit like a glove.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service, mooie laarzen!

Pluspunten

Mooie kwaliteit laarzen en ze lopen heerlijk!

Pluspunten

Nog nooit zo gemakkelijk passende laarzen voor mij gevonden! Duidelijke website, uitstekende service, er werd zelfs rekening gehouden met speciale wensen i.v.m. het tijdstip van levering!

Pluspunten

Snelle levering. En bij problemen krijg je snel reactie op je mail contact. Ik ben echt tevreden over jullie.

Pluspunten

Snelle levering en super mooie laarzen! Super bedankt!

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Super service. Snelle levering.

Pluspunten

Rustige plek om laarzen te passen

Pluspunten

direct vragen beantwoorden met chatfunctie op site was heel handig omdat ik een vraag had, direct gereageerd op mijn chat en latere email. Blij met product

Pluspunten

Zeer snelle levering en prim kwaliteit

Pluspunten

Kwaliteit

Winkel in België voorzien

Pluspunten

Zeer snelle levering (woensdagavond besteld, vrijdag geleverd in Belgie), laarzen van zeer mooie kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site met voorraad niet up to date. Artikel besteld en betaald, later blijkt de maat uitverkocht te zijn. Werd wel een alternatief aangeboden die helaas niet bleek te passen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, groot assortiment, snelle correcte levering.

Pluspunten

Achteraf kunnen betalen zou fijn zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eenvoudige afhandeling van bestelling

Pluspunten

Vlotte service vriendelijke mensen aan de telefoon om je verder te helpen

Hoop iets te horen van jullie ivm mijn ruil van mijn laarzen maat van de kuiten moet gewisseld worden

Pluspunten

I absolutely love them - beautiful boots, gorgeous leather. Very very good quality! Unfortunately, I ordered the wrong size but have asked to exchange them. I can't wait for them to arrive.

Pluspunten

Super service , we zijn heel tevreden. De laarzen zien er fantastisch uit en zitten uitstekend. Onze hartelijke dank vanuit België Jullie zijn zeker en vast een aanrader!

Kadijk 9

8531 XH Lemmer

Over Jilsen

Sinds 2005 is Jilsen een toonaangevend merk voor dames laarzen met brede schacht. Jilsen is hét merk voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten die zich niet door hun pasvorm willen laten beperken. Onze collectie bestaat gemiddeld uit 12 verschillende modellen laarzen, verkrijgbaar in meerdere kleuren en prints. Ieder jaar selecteren wij met veel zorg een zo breed mogelijk aanbod laarzen met brede schacht. Ons doel is voor iedere vrouw een paar fashionable laarzen in ons assortiment te hebben die gezien mogen worden.