Laden reviews...
264 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven regelmatig positieve feedback over snelle leveringen en betrouwbare service. Klanten prijzen de ruime selectie en een duidelijke website. Prijzen worden als competitief ervaren en de kwaliteit van materialen wordt als hoog beoordeeld. De algehele ervaring is positief en consistent.
Ruime keus aan viltwol, mooie kleuren en goede kwaliteit. Snel verzonden. Enigste wat ik een beetje jammer vind is dat alles los in een doos word gedaan. Had veel verschillende kleuren blauw en paars besteld en dat word zo los in een doos gestopt. Geen kleur codes en de vezels waren in elkaar gaan zitten. Moet nu zelf uitzoeken welke kleurcode bij welke bol hoort. Had ook 3x 50 gram zwart besteld maar door de andere bollen zitten er nu verschillende kleuren vezels in het zwart. Dat vind ik erg jammer. Als ik nu wil nabestellen moet ik maar hopen dat ik de juiste kleurcode bij de juiste bol heb gedaan. Misschien een tip om de kleuren apart in te pakken met een sticker welke kleur het is? Desondanks zou ik deze shop zeker wel aanbevelen wat betreft de viltwol. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
11 July 2026
Wendy
Amsterdam
Altijd alles op voorraad en een supersnelle levering!
Anja
Druten
Een fijne webwinkel met vriendelijke medewerkers. Altijd snelle bezorging.
Hilona
Oostzaan
Volop keus.
Johanna
Sexbierum
Goede kwaliteit/prijsverhouding en altijd snel in huis.
Matty
Oudebildtzijl
Altijd correct en super verzorgd .
Ria
Schagen
Je kan er terecht met al je vragen want je krijgt zowiezo antwoord en hulp Bij een bestelling word deze al dezelfde dag verstuurd dus nooit lang wachten op je wol waarvoor hartelijk dank
Karine
Hallaar
Hele snelle verzending en keurig verpakt.
Rieka
Wildervank
Snelle levering en netjes verpakt
8 July 2026
Marjon
Nieuwerkerk
Heel snel antwoord op mijn vraag en de andere dag al geleverd.
8 July 2026
monique
Rijswijk
De bestelling is altijd correct en snel. Heb t met een dag in huis.
Sylvia
WARMENHUIZEN
Snelle en goed verpakte verzending en prima communicatie.
Marian
Castricum
Veel keuze en super snelle service
Veronique
Beerse
Altijd heel snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding.
Debby
Hoogvliet Rotterdam
Hele vlotte levering en alles compleet
6 July 2026
Jo
Krommenie
De bestelling wordt keurig verpakt en snel verstuurd
6 July 2026
Coba
Workum
Fijn dat je kunt zien of en hoeveel voorraad van een product is, groot sortiment Al heel vaak besteld bij Hobbydoos, gaat altijd snel en goed. Mijn favoriete webshop voor alles wat ik nodig heb voor mijn brei en haak hobby.
4 July 2026
Connie
Sassenheim
Supersnelle levering. Netjes ingepakt, helemaal top!!
3 July 2026
Lian
Lauwersoog
Garens bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met een efficiënte en betrouwbare service. Bestellingen worden onmiddellijk verwerkt. De verpakking is verzorgd; ik raad het aan.
1 July 2026
Catherine
Ottignies
Ik heb breinaalden van 40 cm, zonder knop 5,5 mm besteld en ook netjes gekregen. Alleen jammer dat het van plastic is en geen stevige aluminium naalden. Het staat niet in de beschrijving anders had ik ze niet gekocht. Is misschien een tip om dit bij de advertentie er bij te zetten. Ik hoop dat ik daar wel fatsoenlijk mee kan breien want ik brei nogal snel. Gr. Lily
29 June 2026
Lily thijssen
Arcen
Al jaren klant. Producten van goede kwaliteit, veel keuze en veel patronen. Alles goed ingepakt. Snel levering. Communicatie is uitstekend. Ik vind altijd wat ik zocht
18 June 2026
Imma
Antwerpen
Produit correspondant, bien emballé, rapide, bien plus que certains "grands" sites. Il est indiqué la disponibilité des produits; on sait donc s'il faudra attendre 1-2 jours ou plus. Il n'est pas nécessaire de créer un compte pour commander, donc pas de mot de passe à retenir. Je recommande ! AI: Product zoals beschreven, goed verpakt, snelle levering – veel sneller dan sommige van de "grote" websites. De beschikbaarheid van het product wordt aangegeven, zodat je weet of je 1-2 dagen of langer moet wachten. Je hoeft geen account aan te maken om te bestellen, dus geen wachtwoord om te onthouden. Ik beveel het aan!
14 June 2026
Snelle levering en netjes verpakt
12 June 2026
Mieke
Zevenhuizen
Goede service en goede prijs
10 June 2026
Hannie
Staphorst
Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud.
Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium.
Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren.
Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project.
Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.
Tjaerdawei 43
9105KD Rinsumageest