Snelle service en duidelijke patronen

Gewoon fantastisch!

Een mooi aanbod van wol, soorten breiwol, daarmee bedoel ik de samenstellingen van de breiwol, en vooral ook meestal de goedkoopste breiwol tegenover de andere online verkooppunten. Als ik breiwol bestel, zelfs de vrijdag nà 16 uur, wordt die de zaterdag al geleverd, en dat ook een groot pluspunt. Sedert ik bij Hobbydoos mijn breiwol aankoop, heb ik nog geen enkele klacht moeten doorgeven.

goede service

Vlugge afhandeling van bestelling, alsook snel antwoord op mails. Zeer tevreden.

Perfect SPEEDY service, every time

I always buy yarn here if they have what I need. Usually next day delivery, best prices, packaged safely, fantastic!! So happy with the service.

Heel snelle levering

De bestelling iedere keer de volgende dag al geleverd. Zo fijn om gelijk aan een nieuw project te kunnen beginnen.

vandaag besteld,morgen in huis

de kleuren kloppen met de afbeeldingen. bestel er regelmatig en ben zeer tevreden.

Snelle verzending

Snel en correct prachtige wol

Snelle correcte service

Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en steeds snel en correct ontvangen. Goede service aan correcte prijs

Al jarenlang klant en zeer tevreden. Altijd met zorg ingepakt en zeer vlotte levering.

Mooie wol.breit mooi.

Zoals altijd vlug geleverd

Gewoonweg geweldig!!!!

Ik had vrijdagmiddag garen besteld, en zaterdagnamiddag werd het al thuis geleverd! En het garen is werkelijk prachtig: een goede kwaliteit en mooie kleuren en de prijs valt ook nog hartstikke mee! Wat wil je nog meer??!!!!

Heel tevreden.

Snelle en correcte levering

Heel prettige website.

Mijn bestellingen (gratis patronen en breigarens) zijn altijd met zorg behandeld en snel toegestuurd. Complimenten!

Uiterst verzorgde snelle levering

-snel geleverd -correct -jarenlang klant

Mooie kwaliteit goed patroon en perfecte levering

Top!!!

Al mijn bestellingen zijn in orde.

Altijd netjes en snel

Snel en netjes!

Top, goeie en snelle service

Nu 3x besteld bij Hobbydoos en alle keren heel snel de mooie spullen ontvangen. Aanrader!!

TOP!!!

Ik ben een zeer tevreden klant. Correct en super snel! Dank je wel dat jullie er zijn.

De wol en zeker ook de service is top.

Heel overzichtelijk website, zeer snelle service, topkwaliteit!

Al een paar jaar mijn favoriete webshop.

Betrouwbaar, leuke patronen, zeer ruime keuze aan garens, betaalbaar en een zeer snelle en accurate levering!

Snelle levering en alles netjes verpakt!

Alles op tijd!

Besteld garen en bookazine snel en piekfijn verpakt gekregen!

Snelle levering!!!!

Vandaag besteld morgen in huis ook in België hele snelle levering

Altijd goed!

Al vaker bestellingen geplaatst, altijd vlot en netjes bezorgd. De gratis drops- patronen zijn ook fijne inspiratie! Mooie wol en goede prijs/ kwaliteit!

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.