Top produkten, top service

Zeer tevreden over de produkten die snel en correct geleverd worden en bovendien aan een scherpe prijs.

Ik bestel graag bij hobbydoos

Ik weet dat de afhandeling, verpakking en verzending altijd dik in orde is. Daarnaast ook nog aantrekkelijk geprijsd en gewoon aanwezig wat ik nodig heb.

Zeer tevreden!

Snel, correct en vriendelijk contact.

Een blije breister/ haakster

Grote keuze aan mooie patronen Grote keuze aan wol en katoen garen Gemakkelijk bestellen Super snelle levering

Fijne website met uitstekende service

Al meerdere keren wol, patronen en breinaalden etc gekocht via Hobbydoos.nl. Ze hebben alles overzichtelijk geordend op de site in logische categorieën en binnen 24 uur verstuurd. Prachtige wol en garens van verschillende merken met de mogelijkheid een patroon aan te schaffen met direct alle benodigdheden voor de juiste maat in je winkelmandje met één druk op de knop.

Goede ervaring

Super snelle levering

Besteld, en de volgende dag in huis. Nu zal dat misschien niet altijd lukken, maar bij mij is het altijd nog zo geweest

Al mijn wol snel en netjes verpakt opgestuurd gekregen, bedankt.

Betrouwbaar en snelle levering

Nooit moeilijkheden met het bedrijf gehad

Alles netjes op tijd en mooi verpakt

Nog nooit een verkeerde bol wol

Ik ben heel erg tevreden over Hobbydoos qua service en aanbod. Als tip zou ik geven: wat meer variatie bieden in het aanbod van jurken om te breien. Maar ik ben heel blij met Hobbydoos vooral omdat in het noorden van het land het aantal winkels heel beperkt is.

Snel geleverd, mooie wol

De eerste sokken zijn bijna klaar. Wat een mooie kleurencombinatie van de drops bolletjes

Honderd procent tevreden!

Alles wat ik heb besteld binnen een dag ontvangen!

Heel fijne wol om mee te werken

Heel fijn om mee te breien, voelt heel zacht aan.

Service rapide

Repond aux questions très rapidement . Préparation et envoie de commande très rapide également. Manque juste un service de récompense pour les bonnes clientes . ( par exemple : accumulation de points pour obtenir des échantillons gratuits) . Le site pourrait être amélioré avec une inscription et une reconnaissance des clients et ainsi un affichage automatique des données personnelles quand on passe une commande. Également un historique des commandes personnalisée. Également un bouton pour la traduction du site en français. Merci

Top!!

Wol besteld, de volgende dag had ik de bestelling al binnen.

Snelle levering altijd tevreden

Super snelle service, tip top in orde

Kwaliteit

Mppo breigaren en goede sevice

Materialen zijn super

Al verschillende keren iets besteld ,iedere keer uitmuntend materiaal en snelle bezorging, zeker een aanrader.

Prettige online winkel

Gebruik hobbydoos al een tijdje, prettige online winkel. Betrouwbaar, goede service en alles altijd keurig verpakt.

uitstekend

Groot assortiment. Duidelijke info op site. Uitstekende klantenservice. Snelle verzending.

Heel tevreden

Heel tevreden , snelke levering , top kwaliteit wol en super prijs / kwaliteit

Nog steeds perfect!

Zo lang Hobbydoos bestaat, bestel ik hier mijn wol. Altijd snel en goed geholpen. Blij met Hobbydoos.

Uitstekenden service, snelle levering en goed bereikbaar

Snelle levering en altijd bereid correct met bestelling verzenden. Wanneer er een kleur uit de collectie gaat en je bestelling kan niet compleet geleverd wordt krijg je altijd bericht en niet zomaar opgestuurd .

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.