Pluspunten

Geen verbeter punten het kan niet beter,goede service , en snelle verzending . Afgelopen vrijdag besteld, zaterdag in huis , zit nu in Australie te breien .

Pluspunten

Snel en duidelijk

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldig snelle levering, hgoed & keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super gewoon...niks negatief

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer duidelijke website om te bestellen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en persoonlijke reactie, snelle levertijd, groot assortiment, goede kwaliteit/prijsverhouding

Ik heb deze keer niet de juiste bestelling ontvangen, maar ik weet niet precies waar dit aan ligt. Heb wel het juiste garen ontvangen, maar niet de juiste kleur. Er ging iets mis met internet tijdens de bestelling, waardoor ik nog een keer de bestelling moest plaatsen. Ik had het garen bij een bepaalde trui besteld, het voorbeeld van deze trui was in een beige kleur, ik wilde graag zwart. Dit had ik bij de eerste poging aangegeven, bij de tweede poging gaf de site zelf al zwart aan. Toch heb ik het beige garen ontvangen. Omdat ik dit toch ook een mooie kleur vind, heb ik deze gehouden. Ik heb wel 2x een bevestigingsmail gekregen, eerst met bestelnr. 187105 met de kleur zwart, daarna bestelnr. 187106 met de kleur lichtbeige.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle levering en duidelijk website

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website, goede communicatie ( bevestiging bestelling én betaling, bericht dat er verstuurd wordt) en altijd de bestelling gauw in huis, in de meeste gevallen de volgende werkdag.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle verzending!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke communicatie en snelle levertijd woensdag besteld en donderdag in Belgie geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel, en laag prijs! Perfekt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de bestelling werd goed geleverd. De levering was supersnel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Simpel te bestellen, snle geleverd, uitermate prima geinformeerd over de levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke site,snelle levering en alles keurig netjes verzorgd!!!!!!

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hele snelle verzending-zelfs over de grens (België) Product zoals aangegeven, alles helemaal goed!

geen, houden zo!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Helemaal niks op aan te merken,snelle goede levering En alles van goede kwaliteit

Pluspunten

Super snelle en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Keurige, snelle bezorging. Prima verpakking.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer vlotte afhandeling van de bestelling ! zeer vlot ontvangen van pakket goede kwaliteit aangekochte wol een echte aanrader !!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en alles tip top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering, prettig lage verzendkosten, groot aanbod

ik had een vraag gemaild over de levering en antwoord kwam pas 3 dagen later, te laat en dat vind ik jammer

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.