Pluspunten

Goede service, snelle levering.

De volgende keer zou ik graag horen dat het bestelde de volgende dag in de aanbieding is...

een iets betere beschrijving

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levering, mooie wol

Pluspunten

Snelle levering en prima verpakt. Ook fijn dat ik te horen kreeg dat het pakje aangeleverd was en dat ik bericht kreeg wanneer het geleverd zal worden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles gaat snel en correct. Opmerkingen worden snel na het plaatsen van een bestelling gedaan. Vertraging of niet voorradig wordt onmiddellijk doorgegeven. een keer heb ik de verkeerde kleur gekregen, en kreeg een mooi alternatief aangeboden. je bent voortdutrend op de hoogte van de status van je bestelling.

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel antwoord op vragen en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb gezocht via patronen en technieken. Dat was vrij eenvoudig en helder. Ook wordt heel duidelijk uiteengezet welke producten erbij bij de patronen horen, waarin je dan vervolgens wijzigingen aan kunt brengen. Heel handig en het werkt ook nog. Overigens supersnelle levering, waarvoor veel dank.

Ik heb uiteindelijk besteld via de pc, maar ik begon te zoeken op een tablet. Op de een of andere manier werden de links op de website niet goed weergegeven, maar dat kan ook door de tablet komen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bestellen via website en zeer snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snel, betrouwbaar en altijd correct

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede website, erg duidelijk en heel snelle levering. Ben erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke communicatie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

makkelijke manier van bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Bestelling geplaatst en de volgende avond al geleverd. Ik kon direct aan de slag!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vlotte doorzichtige bestelprocedure. kwaliteitsgarens

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

geweldig zo vlot geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

supersnelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit. Prima in orde

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie op mail om het leveradres te wijzigen Zeer snelle levering

Pluspunten

De verpakking. Ik had DMC perle garen, en dat zat in een doosje. Volgens mij had dat ook als brievenbuspost verzonden kunnen worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer snelle levering!!!!! vandaag besteld morgen netjes verpakt aan de deur geleverd!!!! super!!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben heel blij met jullie! Daarom probeer ik nieuwe creatieve dingen uit. Er is ook een snelle reactie op vragen,mail en als je iets vergeten bent.Mijn, toch vrij grote, bestelling is perfect geregeld en snel bezorgd,evenals de nalevering samen met een klein nabestellinkje. Heel prettig,dus 5 sterren lijkt me terecht!

Ik kan niets bedenken. Zo doorgaan lijkt me.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.