Snel en alles in 1x geleverd

Snel geleverd volgende dag al en alles was aanwezig wat ik graag wilde hebben

Top.

Alles goed .

Suoersnelle levering, alles conform en prima kwaliteit

Alles picobello

Slechte service omdat de klant voor iedere handeling die men uitvoert, de klant de portomonaie moet

Goed garen,maar waardeloze service

Snelle levering!

Had mijn wol binnen 24 uur.

Altijd snel en correcte levering

Fijne webwinkel

Mooi assortiment aan garen en naalden, en alles was supersnel (de volgende dag al) gezorgd!

Mooie stock, goede prijzen en supersnelle levering, bravo!

Mooie stock, goede prijzen en snelle levering, dit is een zeer goede winkel!

Alleen maar goed

Makkelijk bestellen en 1 of 2 dagen later in huis.

Alles juist en snel geleverd.

Heel positief.

De bestelling was er heel snel%

Ik heb niet zoveel ervaring met uw bedrijf. Er is alleen wol besteld en dat was er heel vlot.

Ruime keuze en snelle service

De online site is duidelijk en overzichtelijk. Ruime keuze ook in patronen . Tot nu is de aangegeven hoeveelheid materiaal voldoende. Materialen worden in een doos geleverd. Niet vacuüm per brievenbus pakket.

Super service, snelle levering !

'n Geweldige webshop voor alle haak en brei artikelen, fijne service en snelle levering!

Snelle levering lage verzendkosten

Snelle levering, lage verzendkosten

Snelle levering en juist aantal bollen wol dat je nodig hebt op de site.

Het aantal bollen per model kloppen exact.

Goede service en zeer snelle levering.

Een prettige webwinkel. 100%betrouwbaar. Vindt altijd wat ik zoek aan wol en patronen en wat je zoal nodig hebt. En een goede prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee.

Uitstekende service

Goed assortiment en snel geleverd.

Prima service. Niks op aan te merken.

Ik vind het fijn dat het altijd zo snel geleverd wordt.

Altijd netjes geleverd

Producten worden altijd netjes en op tijd geleverd

Altijd correct en vlugge regeling

Alleen maar positieve ervaring

Bijzonder snelle oplossing bij problemen en vlug geleverd. Uitstekend

Geen twijfel mogelijk. Deze website is niet enkel uitgebreid, maar ook interessant in prijs. De bestelling is héél eenvoudig en de pakjes worden verzorgd en snel geleverd.

Top en snel!

Leuke site, overzichtelijk shoppen!

Ik ben super blij met Hobbydoos

Top kwaliteit garen en breinaalden. En de levering is fantastisch!

Goed assortiment en snelle levering

Fijne website, uitgebreid assortiment wol en altijd snel geleverd.

geweldig

het is een genoegen met Hobbydoos samen te werken, bestelling of patroon, het maakt niet uit, altijd goed, waarvoor dank.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.