Alles perfect in orde

De juiste artikelen zeer vlot geleverd. In goede conditie

Duidelijke site, snelle respons en verzending.

Heel fijn dat ik de suggestie kreeg om het hele pakket (horende bij het roodborstje om te haken) in één keer in de winkelmand kon plaatsen in plaats van dat ik zelf alles bij elkaar moest zoeken. Ik kreeg een mail bij ontvangen van betaling en een mail bij het versturen van de verzending, erg netjes. Voor mij de eerste keer dat ik iets via Hobbydiis bestelde maar wel meteen met een goed gevoel!

De bestelling en levering is prima en snel. De kwaliteit van Drops Air en Drops Alpaca silk zijn niet altijd even constant.

Prachtige wol, supersnel

service, kwaliteit en assortiment zijn geweldig, ook fijn dat je de juiste naalden direct bij de bestelling in de doos krijgt. De patronen zijn soms wat kriptisch :)

Prima site en afhandeling aankopen. Mooie producten.

Geweldig e producten en snelle levering

De omschrijving op de website is zo goed, dat het geen verassing is wat je krijgt. De levering is supersnel.

Geweldig!

Goede service, laagste prijzen en snelste service!

Tiptop in orde

Vandaag besteld, morgen geleverd. Prima

Gemakkelijke site en goede service

Ruim assortiment, scherpe prijs en goede service

Veel keuze in garens en materiaal, een scherpe prijs en snel in huis. Aanrader!

Fantastische service. Alles op 1 dag geleverd. . Formidabel. :)

Snel en nauwkeurig, prijs is okay

Keurige pakketjes, met de juiste wol. Snelle levering.

Snelle levering en een groot assortiment.

Een ruime keuze in materialen welke ik voor mijn workshops bestel. Van naalden tot vilt, van boeken tot een groot assortiment garens en meer. Snelle levering en mooie materialen.

Altijd goed!

Altijd snel en goede service

mooie spullen en snelle levering

ik kan vrijwel altijd vinden wat ik zoek en de levering is vervolgens snel en accuraat

Zoals je als klant behandeld wilt worden

Zeer klantvriendelijk, service gericht, stapje extra zetten, nette en verzorgde zendingen, snelle reactie zowel in communicatie als verzenden, uitgebreide sortering, betrouwbaar. Kortom, een topbedrijf, daarom ben ik een vaste klant.

Super snelle verzending

Elke keer als ik bestel, is de bestelling de volgende dag binnen. Het assortiment is ook zeer groot.

Prima, snelle afhandeling!

Prima, snelle afhandeling

Verzending : eerste klas ! Uitstekende dienst !

ben zeer te vrede

goede serves

Altijd snel geleverd. Keurig verpakt.

Zeer goede service.

Vanmiddag besteld, morgen in huis.

Top bedrijf!

Goedkoop en een super snelle levering

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle en zorgvuldige levering

Uittekend!

Blij met het garen dat ik er altijd bestel, wordt ook snel geleverd.

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.