Zéér tevreden!

Een snelle en correcte levering en een mooie prijs voor de producten!

Snelle en correcte levering!

Heel goede online shop. Zeer interessant door de mooie oploopkortingen!

Mooie producten, snelle levering

Mooi Phildar garen gekocht met korting, ben er blij mee. De levering was snel en compleet.

Mooie wol. Snel geleverd

Nog niet begonnen met breien

Er zijn geen woorden voor

Fantastisch bedrijf. Vandaag bestellen, morgen levering. Je kan je niets beters wensen. Gebruiksvriendelijke site met tal van mogelijkheden. Sinds jaren bestel ik bij hobbydoos.nl en zou niets anders meer willen. Linda

Snelle levering, goed product, vaak het goedkoopste

Ik ervaar het als heel plezierig om hier te bestellen. Over het algemeen de goedkoopste en goedkope verzendkosten en heel snelle levering. En groot aanbod kwa kleuren. Waar andere shops vaak niet alle kleuren heeft heeft hobbydoos dit wel! Een leuke kortingbon of aanbieding voor klanten die regelmatig garen besteld hier zou wel heel leuk zijn. Dit hebben andere shops wel vaak

Altijd snelle afhandeling bestelling

Koop al jaren bij de Hobbydoos. Altijd snel de bestelling in huis.

Vlug geleverd

Vlug geleverd

Mijn favoriete garen webshop

Groot assortiment in merken en kleuren Snelle levering

Gemakkelijke site

Grote voorraden, gemakkelijke site, snelle levering, gratis levering vanaf 50€. Zou me liever kunnen inloggen op een persoonlijk account zodat ik ten allen tijden mijn bestelgeschiedenis kan herbekijken. Is soms handig om bij een volgend project de hoeveelheid wol te kunnen berekenen

Goede garens Super snelle levering…kan niet beter

Àlles gevonden wat ik wilde en snelle levering. Gemakkelijke site dus super!

Gewoon doen

Zeer goede webshop

Snelle en vlotte levering van de bestelde producten. Bestelling geplaatst en 2 dagen later in huis.

Fast expedition

Top magasin

Toujours très contente de mes commandes. Le choix, le prix et la rapidité d'expédition que je ne trouve pas ailleurs. Super

keurig geleverd

vlot, goed en mooie wol

Schnelligkeit

Auswahl der Marken

Is mijn 1 e bestelling. is correct verlopen

Moet nog afwachten of hoeveelheid materiaal klopt met patroon.

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Een van de beste hobbysites

Zeer vlotte en snelle levering. Regelmatig kortingen. Ook hulp bij problemen met patronen wordt geapprecieerd.

Zeer snelle en nette levering

een account zou wel handig zijn, op deze manier kan je vorige bestellingen makkelijk bijhouden.

Zeer tevreden over deze webwinkel

Prima service, snelle levering. Bestelling zorgvuldig verpakt

Heel goed.

Altijd snelle levering en met heel veel zorg verpakt.

Prima en duidelijke website. Bestellen is simpel, communicatie en verzending vlot. Hobbydoos.nl betekent constante kwaliteit!

Top materiaal

Tjaerdawei 43

9105KD Rinsumageest

0511-702848 (rechstreeks)

Over Hobbydoos.nl

Hobbydoos.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in handwerkbenodigdheden en biedt een uitgebreid assortiment aan garens, brei- en haaknaalden, borduurpakketten, quiltstoffen en andere hobbymaterialen. Het is een winkel voor iedereen die van handwerken houdt, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Het assortiment van Hobbydoos.nl omvat garens van verschillende materialen en diktes, waaronder wol, katoen, acryl en zijde. Er zijn garens verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat er voor iedere smaak en project wel iets te vinden is. Ook biedt Hobbydoos.nl een ruim aanbod aan brei- en haaknaalden in diverse maten en materialen, waaronder bamboe, kunststof en aluminium. Naast breien en haken biedt Hobbydoos.nl ook een ruime keuze aan borduurpakketten. Deze pakketten bevatten alles wat nodig is om een borduurwerk te maken, waaronder borduurstoffen, borduurnaalden, garens en instructies. Er zijn borduurpakketten verkrijgbaar in diverse stijlen en thema's, zoals klassiek, modern, bloemen en dieren. Ook voor quilters heeft Hobbydoos.nl een uitgebreid assortiment. Er zijn diverse quiltstoffen verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en thema's. Ook biedt Hobbydoos.nl diverse quiltpakketten aan, waarmee je direct aan de slag kunt met een leuk en creatief project. Naast het ruime assortiment aan hobbymaterialen biedt Hobbydoos.nl ook diverse instructieboeken en patronen aan. Deze boeken en patronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bieden inspiratie en instructies voor diverse handwerktechnieken.